Какъв интимен гел ползвате?

• 107 877
  • 963
  •   1
Отговори
# 735
Лактацид Peace
В момента ползвам муса на Лактацид.
Тоя мус и аз го загледах, какви са отзивите за него?

# 736
 нещо не съм чувала за нищо друго освен гел
мус'а какво представлява?

# 737
нещо не съм чувала за нищо друго освен гел
мус'а какво представлява?
Това, което набързо прочетох в магазина за него е че се използва след полов акт, след къпане в басейн, абе въобще за външна дезинфекция на интимните части, поне аз с такова впечатление останах

# 738
Аз съм от тея дето мине се-не мине ми се получава гъбична инфекция,и това ,което установих е,че (поне за гъбичките) няма огромно значение от интимния гел,защото и при миене с ейвън,себа мед и лактацид са ми излизали #Crazy  А за този,който предпочитам..като че ли Лактацида

# 739
Розова Нивея  Peace

# 740
В момента Лактацид, доволна съм. Добре ми понесоха и Leocrema, Nivea, Every Day и Mil-Mil. Този на Ейвън не ми допадна.

# 741
Lactacyd-от 2-3 години,супер доволна съм.

# 742
  • У дома... някъде
До скоро ползвах Леокрема,сега Лактацид.Доволна съм и от двата. Peace

# 743
Лактацид - много съм доволна

# 744
  • София
Лактацид Peace
В момента ползвам муса на Лактацид.
Тоя мус и аз го загледах, какви са отзивите за него?

Муса на Лактацид си го взех вчера, но все още не съм приключила напълно с гела и не мога да дам някакви конкретни отзиви на този етап.

# 745
Intima Liasan  иzполzвам от доста време и съм много доволна.

# 746
Лактацида е хубав, но пробвала ли си Derkome femme супер е, а новото му име е Vagizan интимен лосион и е с нова  опаковка, но внимавай, защото има и глобули с това име. Себамед не сам ползвала и не мога да кажа, въпреки, че АГ ми го препоръча. Доволна сам от моя дерком фам и не мисля да го сменям. Колтото до Орифлейм, ейвън, Нивея и т.н не ви ги препоръчвам. По-добре медицинска, а не масова козметика. Но всеки има право на избор Simple Smile newsm78 Peace Laughing

# 747
И аз- лактацид, ок е, но се заинтригувах от този дерком фам и ще го пробвам.

# 748
  • София
До сега на AVON-прозрачния. Никакви оплаквания нямам и за това не го сменям. Всички около мен ползват също него.

# 749
  • Русе
Аз ползвам на Eucerin Intimwaschfluid, преди време ми бяха пратили мостричка от Германия, пробвах и много добре ми понесе, след това хукнах по аптеките в Русе да търся - няма, не са чували за такъв даже. В крайна сметка го поръчах по интернет от някаква аптека в Стара Загора Фрамар, пристигна за 1 ден Peace и си го ползвам. Доволна съм

Общи условия

Активация на акаунт