Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 70

• 22 810
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
Шарпи, нали и аз стягам дисагите, та снимките си ги стискам. 😜
То от мен фоторепортер не става, само регистратор съм на резистентски дупари и вкуснотии. Айде, да се прибираме вече по къщите и да се събираме двете банди.👣🩷.
Снимките са еднотипни, но от бърборене и хубави хора на едно място не остава време да споделиш и с другарчетата.
Ето ни, седем броя екстра резистър 🥰
Скрит текст:

И храната 🥂
Не уточнявам авторството, защото всичко беше като от блог , а и оранДЖеви доматки имаше, и селъри, бе...нашенска рабата, какво повече да кажа

👍🥳😍
Забравих доматките, оп

# 511
Шарпи, Таис вчера пусна снимки, даже и коментира. Забравана си, прегря от работа.
Ето и сега пусна.
Дано да имаш поне малко хубави дни със спокойно море.
Колежките ми не улучиха. Разочаровани са. Само краката топвали. Мъка си е това. Добре че не се реших август да ходя. Щеше да е нахалост и да си гриза ноктите от яд.

Alcarin, изумяваш ме. Тя BFF на Ботев толкова направила Grinning

# 512
И аз съм изумена 😄.
На мен вчера ми е бил личният рекорд в живота, откакто меря крачки.

Скрит текст:
Да ви кажа, и днес съм с мускулна треска, но по- малка от предния път. Ще стане планинска коза от мене 🤣
Елора, аз обещах още снимки, Шарпи е запомнила😃.

# 513
Ми лятото гледам да са му дълги разходките, че после не става. Но то е дъртичко кучето и доста бавно ходим. Ей я принцесата - като отидем на палатка как си прекарва времето
Скрит текст:

Днес съм на 15 хиляди крачки. Звучи много моето ходене, но грам не ми личи в мускулатурата Joy Явно като свикне тялото не е кой знае какво натоварване.

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 20:34 от Alcarin

# 514
Момичета, открих невероятен начин за отслабване (или поне се надявам). Горещо е, има сауна ефект, направо се топиш в продължение на повече от 7 часа, а освен това не ти се и яде - БДЖ. Шъ умръ..
Такова нещо не си бях причинявала от 20 години, но нямах друг начин да се добера от Бургас до София.

# 515
Аливи, седем часа къде се саунира, бре 😃.
Сауната само вади токсини, вода, после пиеш и пак си пух. За липсата на апетит, вече е една друга екстра.

Ал, страшна сладурана ❤️.
Няма да се даваме, редовна Витоша и ставаме като БФФ, нашата планинска водачка, организатор и вдъхновител 👣

# 516
У влака Бургас - София, следобеден. Още се влача. Аз да не съм вечеряла в 9 си е цяло чудо. За айрянче си мечтая, ама няма такива екстри тук. Ако ходите и тази събота на планина и не ме домързи, може и аз да се включа. После децата се връщат и хич не виждам как ще стане.

# 517
Аливи, защо си причини дневно пътуване момиче. Искрено съчувствам.
То преди 2 години пътувах, ама през нощта. Винаги ако пътувам с влак на море е през нощта.
Закон ми е. Даже и с автобус. Нямаше ли автобуси?

# 518
Нямаше места, беше пътуване в последния момент решено. Шубе ме е сама през нощта, с влак, а и няма да мигна. А повечето от автобусите и те пътуват 7 часа, понеже влизат в градовете по пътя 🤪. Ще оцелея, ама не знам ще се кача ли пак, преди да приключат с ремонта 😂.

# 519
Елорче, помня аз като слон!!! Търсих си обещаните ОЩЕ снимки. 😉 Ама си ги получих де. Ние днес сме супер уморени, то път, после слънце на плажа, днес ще си легнем рано-рано.  Ходихме да купим салатка одеве и по пътя си открих приятелче ♥️

Вярвам, че ще утихне морето, мен и така не ме притеснява де, просто по-умната. Важното е, че е слънчево.
Прекрасни снимки на Витоша 🍀🍀🍀

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 09:00 от bubanka

# 520
Нати, ще ти пратя мейл за книгите на д-р Минди Heart
Между другото отвори дните за гледане отново и сега това правя, че не можах всичко да видя.
Аливи, какъв мързел бре - мятай се в обувките и беж по баира с нас! Може и без храна, нищо няма да ти стане Hug

# 521
Ауу, ако няма храна на планина, освен някоя от вас да изям, друг начин не виждам Grinning

# 522
Нати, ще ти пратя мейл за книгите на д-р Минди Heart
Между другото отвори дните за гледане отново и сега това правя, че не можах всичко да видя.
Аз каквото исках успях да го поизгледам още тогава. Изкушавах се сега да отделя още време, но просто го нямах, то и докато вървеше не стана лесно. Общо взето, бях отсвирила почти всичко друго, за да имам по няколко часа вечер да изгледам част от нещата... множко ми дойдоха няколко такива вечери подред. Реших да не се лакомя и да се опитвам да изгледам всичко без пропуск, поне за мен не си струваше. То иска и да мога поне малко да се съсредоточа, т.е. желателно да не съм съвсем утрепана като стигна до това...
Книгите дано не забравя за тях днес, че през деня дори не съм си в офиса а чак в късния следобед успявам да стигна там.

# 523
Благодаря Нати, не ми е спешно - когато имаш възможност Heart
Някой назад питаше за детоксикация, та най-простото нещо, което успях да видя е детоксикация с компрес от рициново масло. Сега нали сайта и изобщо презентатора са направени с цел продажба, но ние по български можем да си купим рициново масло по избор (за предпочитане био) и да го наложим на памучен плат (за предпочитане отново био) или на вълнено парче. Струват ми се подходящи бебешките пелени/подложки, които имат найлонов слой, за да не пропускат течности. Маслото ще попие в плата и ще цапа ако няма нещо найлоново отгоре, но и със стреч фолио ще стане (любимото за фитнеса - не се вижда, гъвкаво е и има сауна ефект). Слагам сайта в скрит текст - описано е какво как се прави:
Скрит текст:
Имаше видео за обръщане на диабет тип 2 чрез фаст - 2 - 3 пъти седмично по 24/42 часа, а през останалото време 16-18 ч.
И не на последно място, много интересно видео за минералите, в което обясниха, че хората обикновено приемат електролити, но забравят да приемат минерали и това води до неприятни симптоми.

# 524
Нали се качвам рядко на кантара, та реших днес да се кача.
Преди Витоша почти 65, след Витоша днес и не съм раждала още съм 63,3.

Общи условия

Активация на акаунт