Гинекологът ми каза, ако искам да забременея по-лесно...

• 90 743
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
Аз си я пия. Е от време на време забравям.
Ох май е време да поработя малко днес  smile3506

# 16
И аз си я пия фолиевата киселина вече втори месец и даже не пропускам ден, а за промивките със сода съм чувала много противорвчиви мнения, аз лично съм правила преди време такива промивки, но беше срещу бяло течение и то по предписание на няколко различни доктора. Simple Smile Но дали това помага за забременяване Thinking

# 17
  • София
Но дали това помага за забременяване Thinking
Както писах, ако средата на влагалището е по-кисела от нормалното помага, а иначе по-скоро вреди. А какво е рН-то на влагалището може да се определи със специални ръкавици, които се продават по аптеките.
Фолиевата киселина не помага за забременяване, но приемът й преди забременяване и до 3 м. намалява многокротно рискът от  увреждания на мозъка на бебето (anencephaly) или на гръбнака му (spina bifida).

# 18
Това с хлебната сода е намеса в природата, според мен. Оставете всичко само да си дойде на мястото иначе не се знае какво може да се "прецака". Просто се обичайте и си правете секс! Успех!   Peace

# 19
Az iskam samo da spodelq 4e men doktor me e savetval edinstveno da si pravq samo van6ni promivki s hlebna soda i vatre da ne pipam ni6to.

# 20
Интересно ми е следното: пиеш фолиева киселина 3-4 месеца преди очакваното забременяване, после продължаваш - и с фолиевата, и с опитите, но да речем те са неуспешни дълго време/ напр. 5-6 и повече месеца/.Ами ако година или повече не можеш да забременееш, какво се прави?Питам, защото аз съм нова тук, не съм успяла да прочета всичко написано - регистрирах се мин. месец/ бях бременна, но направих на 22 декември мисед аборт в 11 г. с./.Сега ми дойде М за първи път, доктора ми каза, че след първата М трябва да изчакам още 3 цикъла, и ако се нормализира всичко да почваме с опитите отново.Стана много неясно това, което исках да кажа,  но с две думи: ако след тези 3 месеца пробваме дълго време и не се получава, да спирам ли фолиевата киселина? newsm78

# 21
  • София
Не Grinning фолиевата киселина не се натрупва в организма - можеш да я приемаш неограничено дълго време.

# 22
абе то ако на човек му е писано да забременее ще си хване от раз! Blush без никаккви допълнителни усилия Simple Smile

# 23
# 24
  • София
Стига с тия Peace Peace Peace Ако някой има да казва нещо по същество, да казва..
Вярно е намеса в природата, но за мен е показателно, че тази намеса стана точно в месеца, когато забременях с дъщеря ми след 2 г. напразни опити. не агитирам никой за нищо, но не мога да отрека нещо, дало резултат при мен и имащо все пак някъкво логично обяснение Peace

# 25
Момичета, пиша ви след току що направен спонтанен аборт. Обаче това, което имам да казвам е свързано с хлебната сода. Аз пристигнах  от БГ при съпругът ми, които е в Канада. Носех си лекарства, но нищо за гъбички. И поради интензивния полов живот в началото на съвместния ни живот, получих охлузвания и бях сигурна, че ще се появят и гъбички. Е те се появиха и бяха третирани от мен с промивки с хлебна сода. На следващият месец вече бях бременна. За съжаление изгубих бебето, но исках да кажа, че явно промивките не са навредили. Щом не са навредили, може и да са помогнали. Успех на всички опитващи. И аз ще опитам отново.  Hug

# 26
  • София
Подкрепям Лекси, содата няма да навреди, дори и да не помогне в случаят.

# 27
Не смятам, че е добра идея да се правят промивки Naughty

# 28
  • E-CLM & CH-VD
Според мен, преди някой да си "самоназначи" промивки със сода (или с каквото и да било, когато целта е бебе), е добре да се мине на изследвания, за да се види как стои въпроса с киселинността на влагалището. След това, ако има предписания за това, да си я прави. Но ей така, на своя глава и следвайки принципа "ако не помогне, няма и да навреди" - не!  Naughty

# 29

Общи условия

Активация на акаунт