Парфюмни размисли и страсти - 285 тема

• 75 877
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
...Моля кажете каква е цената в България на тези малки Зара съкровища?
40 лв. за 100 мл.

И 20лв. за 30мл

# 136
  • Варна
Интересна тема с берита. Аз нямах идея ама това лято съм с този парфюм и се оказа, че е с малини. Тъй, че и аз в клуба. Точно летен и лек парфюм.
Какво означава алдехиден аромат?

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 17:13 от Daisy_D

# 137
Момичета, ще тичам до Зара и аз. То се е видяло.

# 138
Браво, сега очаквам делина и ориана да се носят отвсякъде, ура! Толкова ги обичам и двете....
Най сетне се докопах до ombre dans l'eau много ми хареса, ама много, от моя опит е леко саунена зелена роза, напомняща  Нахема, смесена с боривинките на Лалик, но много добре балансирана и достатъчно въздушна, за да не е твърде ретро или гъста, каквито  усещам понякога старите Герлени . МНОГО съм доволна. Доматен лист, сочни боровинки и розова роза усещам най-ярко. Ухае ми на градина, бръшлян, лято и подобни романтики

# 139
Аз най-после поръчах и чакам Cherry Punk на Room 1015 в пълен размер и Santal Blanc на Van Cleef & Arpels. Втория може да се каже кажи-речи на сляпо. Помня само че го мирисах в една парфюмерия и ми хареса, но нямам никакъв спомен за самия аромат. Grin

# 140
Аз много мостри събрах за проба, но почти всички са тежки аромати и изобщо не се пробвам сега.
Снощи обаче се разрових в кутийката, ей така ми беше интересно и пръснах малко на китката от Bvlgari splendida patchouli tentation и ми се стори с доста ретро вайб, определено не е за сега и ще пробвам пак в по-хладно време, но не мисля че ще е моя аромат.

# 141
Момичета, моля за вашата помощ. Търся си гурме парфюм и съм се спряла на The house of oud - keep glazed, но ще поръчвам на сляпо. Става ли за поръчка на сляпо,  за ориентир много харесвам и нося Viktor i Rolf Bonbon и Flowerbomb Nectar.

# 142
Във Фрагрантика са заредили новите парфюми на Zara, за които иска да ги разгледа.

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 22:17 от Lale_Lili

# 143
  • София
Момичета, моля за вашата помощ. Търся си гурме парфюм и съм се спряла на The house of oud - keep glazed, но ще поръчвам на сляпо. Става ли за поръчка на сляпо,  за ориентир много харесвам и нося Viktor i Rolf Bonbon и Flowerbomb Nectar.
Категорично не става за поръчка без предварителна проба. Keep Glazed не е гурме аромат. Няма нищо общо с харесваните от вас.

# 144
Как да не е гурме аромат? Какъв е?
За мен е много сладък - сметаново сладоледен. Той е създаден в колаборация с известна канадска сладкарница.
Не прилича на Бонбона и Нектара и наистина не става за насляпо въобще.

# 145
  • София
Ами, densi, при мен не е. Прилича ми повече на ароматизатор за стая или на консервирани плодове в метална кутия. Досна е синтетичен на кожата ми.

# 146
Ох, да вярно има синтетика и при мен. Някакво плодово - ягодово около сладоледа. И много сладък, но не като Ориана, скърцат ми зъбите някак. Има големи почитатели  около мен, на трябва лично да се пробва на кожата.

# 147
За мен е чисто гурме keep glazed.... Сладко манго, захар,  сметана и малко ягоди, замесен с тръпчив джинфжифил (може би от маринования). В шлейф, който е много присъствен е повече сладък и плодов. Пиете мангов шейк пред миризлива хвойна. Аз го взех на сляпо и ми хареса, както и на дамата, с която размених моя след като ми омръзна, която също го взе на сляпо.

# 148
Ще чакам отзивите за Делина, вече му мина модата, а за мен в върховен аромат, първият, който си взех от дама в групата и си го нося с огромно удоволствие. Мъжете в къщи също много го харесват.

Пристигна Делина Grin

Много, много ми харесва. Личи е на особена почит у дома и ММ веднага го усети. Определено е повече роза след време даже направо само роза си остава, но пак е страхотен.
Знам че много го сравняват с Very Good Girl, но си приличат само в първоначалното пръскане за мен. Въпреки това VGG ми харесва една идея повече, защото е по- сладък, но пък трайноста му при мен е никаква.
За другия месец бях наредила Делина ексклузив версията, но май ще се откажа. Както гледам ревютата обикновено хората харесват или едната или другата Делина.

# 149
Няма такова нещо. Аз харесвам и нося и двете, като повече ми пасва Ексклузив, защото е по- сладък, плътен, силен и с уд

Общи условия

Активация на акаунт