Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли някой, който е спрял или започнал да пуши и е забелязал разлика в начина, по който възприема парфюмите?
Кои са някои от любимите парфюми с берита на потребителите във форума?
Кои са някои от любимите парфюми с берита, които участниците откриха и харесаха?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли някой, който е спрял или започнал да пуши и е забелязал разлика в начина, по който възприема парфюмите?
-
Кои са някои от любимите парфюми с берита на потребителите във форума?
-
Кои са някои от любимите парфюми с берита, които участниците откриха и харесаха?
Участниците споделиха своите открития в света на беритните парфюми, като споменаха Yves Saint Lauren Parfum In Love Again, La Capitale, Muse, Panthéon Roma M и Gran Ballo. Те обсъдиха впечатленията си от ароматите, които са открили и които са ги впечатлили. Участниците споделиха своите предпочитани парфюми с берита. Някои от тях включват Givenchy Hot Couteure, Yves Saint Lauren Parfum In Love Again, Frank Muller Aeternitas, Bienaime La Viе en Fleurs, Byron Mulа Mulа и други. Те изразиха своите предпочитания и впечатления от различни аромати с берита.
-
Кои са някои от парфюмите с берита, които участниците не харесват?
-
Как е парфюмът Nebras Lattafa по отношение на трайност и доколко силна е шоколадовата нотка в него?

. Разбира се, при възможност винаги е по-добре да се пробва.
Kaто настроение (не толкова като буквални прилики) ми напомня по някакъв начин на
).
Не знам как би застанал на кожата ми, на блотера не усетих лабданум или нещо смолисто, от базата беше останал много хубав хладен, метално-минерален повей, който свързвам с ambergris-a. Стори ми се чист и прозрачен ирис, без грудки, пръст или масленост. Ще продължа да го търся за тест на кожа.
Вчера в мола една възрастна дама пред мен купи Туили за подарък, а за себе си Lancome La nuit tresor първата версия, каза , че ползва само него и по- добре да си го купи веднага.
Парфюм за тази вечер Суперлейди на Гийом, който не оцених много, много при първите проби.Сега ми се разкри прелестно, разкошна магнолия и малини с кехлибарени нюанси и е много модерен.В базата ми е просто върховен, много секси, флиртаджийски и с трайност на китка около 20 часа, направо ме разби.Ще си го поръчам, нямам нищо подобно на него, безкрайна нежност и красота.