Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли някой, който е спрял или започнал да пуши и е забелязал разлика в начина, по който възприема парфюмите?
Кои са някои от любимите парфюми с берита на потребителите във форума?
Кои са някои от любимите парфюми с берита, които участниците откриха и харесаха?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли някой, който е спрял или започнал да пуши и е забелязал разлика в начина, по който възприема парфюмите?
-
Кои са някои от любимите парфюми с берита на потребителите във форума?
-
Кои са някои от любимите парфюми с берита, които участниците откриха и харесаха?
Участниците споделиха своите открития в света на беритните парфюми, като споменаха Yves Saint Lauren Parfum In Love Again, La Capitale, Muse, Panthéon Roma M и Gran Ballo. Те обсъдиха впечатленията си от ароматите, които са открили и които са ги впечатлили. Участниците споделиха своите предпочитани парфюми с берита. Някои от тях включват Givenchy Hot Couteure, Yves Saint Lauren Parfum In Love Again, Frank Muller Aeternitas, Bienaime La Viе en Fleurs, Byron Mulа Mulа и други. Те изразиха своите предпочитания и впечатления от различни аромати с берита.
-
Кои са някои от парфюмите с берита, които участниците не харесват?
-
Как е парфюмът Nebras Lattafa по отношение на трайност и доколко силна е шоколадовата нотка в него?
Особено ако носиш представители на Шалимар линията (реших, че има вероятност, като се има предвид, че днес си заложила на стара герленска класика), а същевременно си се поблазнила от La Vie... По-надолу ще напиша защо.
Напълно пропилян шанс за нов красив ирис в колекцията на Герлен и ужасно ме е яд, че ирисовият "патрон" е изгърмян по този начин, защото много дълго мечтаех точно за ирисов фланкър на Шалимар, а това издание, уви, на практика не е фокусирано върху ириса. На този етап мисля, че няма смисъл да уточнявам, че описанието ми се базира на субективните ми усещания и неособено услужливата ми кожа, която не се сработи и с миналогодишното издание, пожънало голям успех: Shalimar Millésime Tonka. Засега оставам само с креместата ванилия в колекцията, Shalimar Millésime Vanilla Planifolia, и с прекрасния Shalimar Cologne и продължавам да мечтая за трето попълнение, с което да заформя шалимарско трио.
Philtre е доста по-хладен, по-цитрусов и с изразена лавандула, каквато в ирисовия фланкър не усетих. Кожата ми има склонност силно да подслажда парфюмите, както и да "заглушава" определени акорди, които иначе ясно усещам на блотер или на друг човек. "Нормално" е уж, но рядко е в моя услуга това "преработване" (в много случаи направо изкривяване), което се случва, като се напръскам с нещо. Millesime Iris при мен е безкрайно сладък, най-сладкият Шалимар, който съм пробвала, по-сладък от ваниловата лимитка дори, на която това ѝ е "работата", да е ванилова и сладка. Много странна (за мен) интерпетация на темата тази година. Ако ти се носи силно карамелен, опушен, захарен Шалимар... може би ще ти хареса. 
Съгласна съм, че с обилно напръскване се променят нюансите, усетих ириса по-отчетливо при 5-6 спрея (за жалост, това не повлия особено върху бързината, с която изчезва от кожата ми иначе чудесният ирисов акорд).
Не съм в чужбина, в Бг живея.