Парфюмни размисли и страсти - 285 тема

• 75 847
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Аз съм влюбена в Noir de Noir на Tom Ford и особено в драйдауна - не мога да му се наситя.
Замислям се за голямо шише.

# 571
Благодаря за ванилените препоръки!
Днес съм тъжна, защото ваканцията ми на море свърши и утре съм обратно на работа в мрачна София. По този повод днес си ухая на Делина ексклузиф, която дори днес получих! Преди това тестери ползвах и дебнех за добра цена.  Много ми е щастлива и женствена, а единственото хубаво на есента и зимата е възможността да носим по- сладки аромати. Hug

# 572
Започна ли да чета тази тема, скоро поръчвам мостри Grinning

Мога да препоръчам есенно-зимни парфюми, но не и някой конкретен. Наскоро в парфюмерия тествах различни аромати на Birkholz, повечето ми харесаха, което досега не ми се беше случвало. Обикновено нито един от тестваните не ми харесва Grinning

# 573
  • Sofia
Аз днес направих много успешна комбинация - като основа сложих Orchidee Vanille Van Cleef & Arpels и отгоре Sunset Hour Goldfield & Banks, само за акцент . Получи се страхотно, някак се подсилиха един друг ароматите, много пухкаво, малко сладко, малко пикантно, чудно Simple Smile

# 574
А откъде поръчвате мостри? Simple Smile

# 575
Някои производители предлагат мостри, иначе от essenza-nobile.de или ausliebezumduft.de
И двата сайта изпращат до целия свят.

# 576
  • Sofia
А откъде поръчвате мостри? Simple Smile

Също така и от фейсбук групите - мостри, отливки, всичко има Simple Smile

# 577
На ексклузиф имам от една мадама като подарък към парфюм от група във фб, имам и от сайта на ПДМ като купих първата Делина. Купувала съм чрез приятел в САЩ от scentbird дузини Grinning Сега чакам пета отливка за септември от групи във фб пак

# 578
  • Melmak
Вчера бях дълги часове навън.  Мислех, че е хладно и мрачно, а то си беше топло и мрачно. Имам мостра на Jardin Exclusif, по препоръка на моя приятелка, която се влюби в този парфюм, а аз умрях от любопитство. На мен ми носи усещане за бисквитки, има нещо много момичешко в този аромат. Видяхме се с наши приятели и дъщеря им дойде. Тя е тийнейджър и се влюби в парфюма. Мисля, че на нейните години харесвах подобни неща, а сега не бих поръчала цял парфюм като изхабя мострата. Красив аромат, харесва ми, но не се асоциирам с него.

# 579
Той е от близките на Ерба Пюра.
В метрото е ад от копията на този парфюм. Отвсякъде тровят.

# 580
  • в голямото село
Както и от всякакви копия на Бакара Руж.
Някаква мода ли какво е не знам, но в адската лятна жега беше меко казано непоносимо.

# 581
Наистина това лято копията на бакара бяха ужасяващо много. На 38 градуса и влага как им се носи не знам. Явно много хора са оперирани от обоняние и какъвто и да е усет, съответно не забелязват. Клонингите на ерба пура, които са още по- лоши киркета, също дебнат навсякъде и честно казано на мен базата ми е доста задушена и тровеща дори и да не е жега.

# 582
За мен Бакара си е много добре лятото , морският бриз особено подсилва йода и звучи още по добре, проблемът е че, в повечето му клонинги, йодът е силно намален за сметка на захарта и наистина си е отврат.... Нямам търпение зарините копия на Делина и Ориана да станат по популярни и да усещам тях, до сега нито веднъж ме съм ги засичала.... непопулярни или без шлейф, не знам

# 583
  • Враца
Бакара мога да преглътна и на накои хора стои добре, но.. Кирке е инквизиция за сетивата ми ... Sad

# 584
  • София
Iva.Mo не знам за каква добронамереност апелирате, но съм в шок от прочетеното и написаното от Вас. И аз не виждам нищо парфюмно в половината от "нещото", което сте изляли от душата си.

Общи условия

Активация на акаунт