Парфюмни размисли и страсти - 285 тема

• 75 850
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • Mostly in my mind
Момичета, кажете бг сайт, където парфюмите да са оригинални. Без Нотино, че там са ми под въпрос... благодаря. Simple Smile

www.douglas.bg
Благодаря. Там ги следя, да 
А за makeup какво ще кажете?

# 556
  • виртуално
Пробвах новия Si Intense и съм на кантар дали да го взема, но нямам спомен за версията от 2021.
Някой може ли да направи сравнение ...

# 557
Дами, можете ли да препоръчате нещо есенно и топло тип ani nishane, но повече клонящо към женско?
Носи ми се хубава ванилия, Ани ми харесва, но първият час не я издържам- ужасно мъжко ми седи.
Xerjoff Dolce Amalfi, но първо проба на кожа.
Amouage Sunshine също.

# 558
Пробвах новия Si Intense и съм на кантар дали да го взема, но нямам спомен за версията от 2021.
Някой може ли да направи сравнение ...
Версията от 2021 е по сладка, по трайна и по присъствена. Тази е плоска, кисела и нетрайна.

# 559
На мен този версия на Si Intense ми харесва повече от предишната. Тези нотки на кисели плодове са ми много секси, но се усещат много кратко време и после остава само ванилия. И така ми харесва. Бих го носила с удоволствие.

# 560
  • Пловдив
Аз съм доволна от makeup .Поръчах си Pure musk Afnan с надеждата за сапунен траен аромат.Дали ще се оправдаят очакванията ми ?

# 561
Дами, има отделна тема, която се нарича Изпитани сайтове за парфюми. Не е трудно да се намери с търсачката. На дамата, която се съмнява в нотино НЕ препоръчвам мейкъп, там съмненията ще са още по-големи. Само Дъглас и Сефора! Успешни покупки!

# 562
  • Mostly in my mind
Благодаря! ♥️

# 563
  • Бургас
Много ми харесва Органза Живанши ,но е тооолкова  нетраен...Моля,препоръчате ми нещо възможно най близко,но трайно,за да не подновявам през час.
Ще ти препоръчам, но е скъп парфюм.Доста е подобен на Органза, който имах и подарих, не можах да го нося за съжаление, а пробвах.Има нещо в тази композиция, което ме измъчва, харесвам го само да го помириша от време на време, но все пак го смятам за красив аромат.Пробвай Черната Ананда на Микалеф, много траен и с приказен шлейф-https://www.fragrantica.com/perfume/M-Micallef/Black-14410.html Никак не харесах новият Си 2023г., няма общо със Си Интенз , който имах, не се разбирам грам с тази линия.С първообраза Си също не откривам прилики.Не ми допадна и Divine на Готие, някаква неопределена сладост, нещо като нищо, сравняват го с Олимпея, но аз не намирам прилики.Парфюм за днес Bdk Gris charnel Не е от моите, но неустоимо ме привлича в базата и все към него ме влече.Красив и добре направен парфюм, фен съм на БДК.Broken Heart В търсене съм на хубави есенно- зимни парфюми, ако имате предложения давайте.Bowtie

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 10:54 от Bright Crystal

# 564
Вчера помирисах новия Диор и като че ли не беше моят. Да, хубав е, аз като че ли долових някакви медени нотки, а може и така да ми се е сторило. Дойде ми една идея по-тежък и както бяха писали тук - не е за ежедневно носене, каквато ми беше изначалната идея.

# 565
Аз за първи път разбрах какво е да те заболи глава от парфюм😂 разносвах мостра на Burberry her и изобщо не ми понесе. При мен досъа отчетливо се усеща малината, може би защото изобщо не я харесвам в парфюми.

Тази вечер мисля да разнося Amouage Material. Веднъж пръснах на китката и много ми хареса та истински се вълнувам как ще се развие.

# 566
Моите мадамски ванилии са Morph Zeta,
Moresque Diadema, Blend oud sana. Бих добавила и Hundred silent ways пак на Нишане, чудесна ванилия, но малко остричка и много присъствена.
Ако имате достъп до бутиковата линия на Герлен - Анжелик ноар и Oud nude.
Много често нося и Grand soiree на Keiko-Mecheri, когато ми се прииска по-тежкарска ванилията.
Много съм изненадана от отзивите за не трайност на bitter peach, при мен е от най-присъствените на Форд, пък и с това пачули, струва ми се доста траен, и при мен се усеща и на следващия ден.

# 567
  • Бургас
Hundred silent ways според мен е по- добрaта версия на Черния Опиум, много по- плътен, присъствен и траен.Бих го носила с удоволствие.Тези, които имат проблем с трайността на Опиума могат да го пробват.Обожавам и Анжелик ноар , хващам доста нюанси от любимия ми завинаги Линстант на Герлен.

# 568
Аз днес нося Coffee Addict и слушам Джордж Майкъл. Така се оцелява в натоварен понеделник.

# 569
О..... със същата цел си сложих днес ваниловия кекс Love and crime, също перфектен микс от ванилия, лимонови корички и какао, но за съжаление много трудно се намира.... Обикновено боря стреса с някой десерт , днес парфюмът я върши тази работа....

Общи условия

Активация на акаунт