Парфюмни размисли и страсти - 285 тема

• 75 855
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Някой може ли да ми каже каква е разликата на Guerlain L`Homme Ideal Extreme с червената и черната капачка

# 541
Не се шегувай!
Пробвала ли си Зоолоджист? 10 евро, ама друг път.
.       Здравей.Чела съм много отзиви за тези парфюми,но никога не съм се докосвала до тях.бих искала да пробвам на “сляпо” би ли споделила своя фаворит?🤗

# 542
Абсурд, абсурд насляпо. Тези парфюми са страшно трудни за мирисане носене и разбиране, а някои като Рекс или Прилепа са антипарфюми. Покупка само сред хубави разносвания.

# 543
  • варна
Много ми харесва Органза Живанши ,но е тооолкова  нетраен...Моля,препоръчате ми нещо възможно най близко,но трайно,за да не подновявам през час.

# 544
  • София
От Zoologist харесах само Tyrannosaurus Rex. Обратното на мнението на densi за него Joy Признавам, че не съм го разносвала кой знае колко пъти, но беше един от малкото, които усещах в периода, когато месеци наред нямах обоняние. Явно си е чудовище.
Най-лесен за харесване ми се стори Bee.
Другите наистина са трудни и специфични. Бутилка на сляпо от този бранд е безумие.

# 545
Много ми харесва Органза Живанши ,но е тооолкова  нетраен...Моля,препоръчате ми нещо възможно най близко,но трайно,за да не подновявам през час.
Не мога да повярвам, че е нетраен. Разбира се, възможно е да е реформулиран. Ползвала съм го последно преди около 10 години.

# 546
  • BG-DE
И мен това с нетрайната Органза ме учуди 🤔 Тази пролет си мислех да го взема, че нещо пак ми се носеше и го пробвах, ами то измирисване нямаше, а ръкавът на якето ми ухаеше с дни 🙂 Но пък благодарение на това установих, че някои неща е по-добре да си останат в миналото 🙂

# 547
Явно е до кожа. При мен Прасковата на Том Форд е с минимална трайност, но един лек пролетен парфюм на Орифлейм е със завидна устойчивост на кожата ми.

# 548
Прасковата на Том Форд ми трае по 24 часа и е супер досаден, а Органза- тя няма махане от кожата ми.

# 549
На мен и черешата , и прасковата на Том Форд са с тряйност 1 час макс.😀

# 550
Нотино за пореден път са ми изпразнили кошницата,а имах доста неща,които чакат реда си.😭😭😭

# 551
Дами, можете ли да препоръчате нещо есенно и топло тип ani nishane, но повече клонящо към женско?
Носи ми се хубава ванилия, Ани ми харесва, но първият час не я издържам- ужасно мъжко ми седи.

# 552
  • Mostly in my mind
Момичета, кажете бг сайт, където парфюмите да са оригинални. Без Нотино, че там са ми под въпрос... благодаря. Simple Smile

# 553
Дами, можете ли да препоръчате нещо есенно и топло тип ani nishane, но повече клонящо към женско?
Носи ми се хубава ванилия, Ани ми харесва, но първият час не я издържам- ужасно мъжко ми седи.
Valentino Born in Roma Donna Intense, Burberry Goddess,Jean Paul Gaultier Scandal Le Parfum имат хубава ванилия.

# 554
  • Sofia
Момичета, кажете бг сайт, където парфюмите да са оригинални. Без Нотино, че там са ми под въпрос... благодаря. Simple Smile

www.douglas.bg

Общи условия

Активация на акаунт