Парфюмни размисли и страсти - 285 тема

• 75 766
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Да, да, надута е много, за това и нямам интерес. По-добре да си взема 30мл от оригинала. Не знам колко е била, преди да стане известен, но ако съдя от другите подобни, била е по-ниска.

# 91
Беше около 50 лв сякаш, но и арабите са вдигнали цените....Аз мисля, че все пак плодовете много се харчат олекотяват всяка странна комбинация. Освен това ми се струва че все повече хора се запалват по парфюми и съответно ниш предложенията на по-високи цени, само като видя колко последователи омат паефюмноте ю тубъри и как се множат... така че цените не са това, което бяха.
Нямам против арабската парфюмерия но такива откровени копия много ме дразнят, вместо армаф бих спонсорирала някой български производител.....

# 92
Аз харесвам истинските арабски парфюми, а не репликите, които масово се предлагат къде ли не. За беда широко разпространеното мнение е, че част от съставките им са забранени от IFRA и затова не е възможен внос, както и не е възможна онлайн покупка с доставка до България. 
Парфюмното невежество понякога ми е в услуга, защото не се тревожа дали съм си купила реплика на някой ниш или превъзнасян дизайнерски. Интересува ме качеството на самия аромат. Дрехи и обувки менте не нося, а ако случайно парфюмът ми се окаже нечия реплика, няма да драматизирам, никой не му "вижда" етикета Simple Smile

# 93
В арабските парфюми ми харесва това, че са доста трайни. Повечето не са реплики. Това, че ги сравняват с някои известен, не значи непременно копие. Има и копия разбира се, но и мен ме вълнува аромата като такъв, не дали копира някой известен. Аз и без това повечето не ги познавам Satisfied

# 94
  • Пловдив
Потърсих мнение за Goddess Burberry, но нещо не ми излезе да е коментиран😊 ще споделите ли ако сте го пробвали🍀 Също четох новия  розов облак на А. Гранде бил много сходен със синия облак с малки разлики дали го усещате и вие така?

# 95
  • Germany
astravera, аз ги пробвах и двата, и въобще не се впечатлих. Не разбрах възторга от Goddess Burberry, нито защо го определят като гурман парфюм. За мен нито е новаторски, нито е добре бленднат, за да искат такава цена за него. При мен е много лавандула, даже леко на нафталинови лавандулови топчета бие, смесени със солена ванилия и прашно, силно концентрирано какао, както и бели цветя. Обожавам Лаванде Трианон на Ланком, но тук лавандулата и ванилията са съвсем различни, синтетични, няма го това природно усещане, което дава парфюма на Ланком. Белите цветя също не са за подценяване, особено ако не ги харесвате като мен. Почти 95% съм сигурна, че и там има тубероза под прикритие. Определено не мисля, че е безопасен, и е добре да се пробва, още повече, че е и с доста висока цена.
Розовият облак може да се каже, че има от вайба на Бакара руж, но то вече кой ли новоизлязъл парфюм го няма? Щом половината ми офис вече носят подобни парфюми, смятай!  За мен е по-момичешки, по-весел, по-сладък и по-плодов, сякаш си отнел това мощното смолисто усещане от синия облак, и си добавил Барби стил - повече розов захарен памук, сочни червени плодчена и сладък ананас във връхните, и ето, розов облак.
Единственият от новоизлезлите парфюми в Дъглас, който ми хареса е изненадващо и за мен самата Alien Goddess Supra Florale by Mugler. Бързам да напиша веднага, че няма нищо общо с първообраза, който не харесвам, меко казано. Този е много красиво цветен, много женствен, без да е брутално нахален и задушаващ. Има си го ДНК-то на Ейлиън и самбак жасмина, но е много по-нежен, но има и разкошна чаена нотка, както и кактусов плод, който обожавам от Илио на Диптик, и който присъства и тук, и е пълен разкош! Мисля, че точно тази нотка дава една ефирност и лекота на парфюма, без да губи от женствеността си. За омекотяването е добавен и пухкав мускус. Мисля, че ако си търсите нов парфюм, този би ви допаднал повече от горните два.

# 96
  • Пловдив
Kovatcheva  много благодаря за подробните описания спести ми една покупка на сляпо🍀👌🏻

# 97
Някой тества ли вече Cafe Rose eau de Parfum Tom Ford ? Толкова ми харесва бутилката, но идея нямам за сока в нея.....
Също ако може и дамите, които взеха Guidance, да разкажат по-обстойно за него....

# 98
  • До сърцето...
Някой тества ли вече Cafe Rose eau de Parfum Tom Ford ?

Как "вече"?
Нова (реформулирана) версия ли има?

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 22:05 от Радика

# 99
Да. Идва в ниската линия в уникална бутилка.

# 100
  • BG-DE
Много интересно, пуснат ли е вече 😊

# 101
Не, не е ретро, аз тази Мансера много я харесвам.Върху мен стои разкошно и намирам нещо Шанелско  в нея.Благодаря за хубавата тема.Hearts
Днес си получих Roses jasmin. Наистина е много приятен, жасмин с кислинка.  И да, прилича на Aoud Jasmin, но с капка Amarig или поне аз така го усещам. Очаквах нещо ретро и тежко, но бях приятно изненадана. Благодаря за отговора.

# 102
И мен не ме впечатли Burberry Goddess.
Първия път го пръснах на блотер и на следващия ден хартията ухаеше прекрасно.
Съответно, отидох да го тествам на кожа и се напръсках стабилно, не някакви там китки тестове.
Ами, не става. Не е неприятен, отблъскващ... просто е безличен. Със същия успех можех да се напръскам с поне 5 други, и все тая.
Солена ванилия така и не се прояви при мен, ама то и нищо не се прояви, като цяло.

Изобщо, всички нови издания са толкова безлични, бозави и никакви, че... Хем ми е ок, че няма да харча пари, хем пък ми се иска някаква зашеметяваща любов... ама не става. Relieved

# 103
Много интересно, пуснат ли е вече 😊
Има го немският Дъглас.

# 104
Здравейте може ли мнение за тези парфюми колебая се между тях  Zadig & Voltaire This is Her или Zadig & Voltaire Girls Can Say Anything

Общи условия

Активация на акаунт