Парфюмни размисли и страсти - 285 тема

• 75 813
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм за This is her, втория е по-свеж но ми е откровено безличен.

# 106
Някой тества ли вече Cafe Rose eau de Parfum Tom Ford ? Толкова ми харесва бутилката, но идея нямам за сока в нея.....
И на мен ми е много любопитен.... Има го в escentual, като за късмет има и 20% отстъпка с код. Но сякаш повече ме влече новия J'adore L'or и го чакам някъде да се появи с възможност за поръчка. Пробвах няколко пъти от УК сайта на Диор, но все дава грешка.

# 107
Нямам търпение и за двата.❤

# 108
  • Бургас
И аз искам да пробвам много новия Жадор и новия Нарцизо.

# 109
И аз така. Само следя като пъдарин кога ще ги заредят. За новия Жадор Петя каза че  май ще се пусне на пазара още другата седмица. Малко остана ❤️❤️❤️

# 110
  • BG-DE
Новият J'ador ми е интересен но All of me го пробвах пак онзи ден и за мен е твърдо не. Съвършено безличен аромат без никаква индивидуалност и доста слаба трайност.

# 111
Вторник бях в Парадайз и в Дъглас имаше тестер на новия Нарцисо. Пръснах All Of Me само на блотер, защото бях там конкретно да пробвам Gaultier Divine и вече се бях напръскала с него, та не успях да придобия други впечатления от нежен и приятен, но толкова. Някой друг път пак ще пробвам.
Divine доста ми допадна при мен беше доста солен за относително дълго време и сякаш ми напомни на What About Pop. После реших, че може и да намирам нещо близко до Pepe Jeans Celebrate for Her Pepe Jeans London, но после вкъщи го пръснах и си беше различно. Не ми се стори да прилича на Olympéa (там усещам нещо, което не ми допада), но не познавам всички фланкъри. И определено не смятам, че прилича на La Belle Fleur Terrible както отбелязват във фрагрантика.

# 112
Здравейте, може ли няколко думи за ароматът на Annick Goutal Tenue de Soirée. Как е и като трайност и проекция? Благодаря предварително

# 113
  • Sofia
Новият J'ador ми е интересен но All of me го пробвах пак онзи ден и за мен е твърдо не. Съвършено безличен аромат без никаква индивидуалност и доста слаба трайност.

Подкрепям всяка дума за новия Нарсизо. Пробвах го два пъти, абсолютно недоразумение….

# 114
  • Sofia
Преди 10 години не бях впечатлена от Pure eve THC. Стори ми се слаб и безличен аромат. Не зная  как отново ми влезе в полезрението (без повече проби) и взех, че го купих. Grinning Към днешна дата това е аромат на натурална женственост,  ухае на млада, чиста и топла плът, нежно , ненатрапчиво, с едва доловима сладост и фин мускус , който нито е стерилен, нито мръсен. Някъде в началото на чувственото преживяване.
Така си представям аромата , който героя на Зюскинд в "Парфюмът" опитваше да създаде.

# 115
  • София
Привет и от мен в красивата нова тема Tropical Drink  kovatcheva, благодаря за красивото оформяне и хубава идея за червените плодове Flowers Bouquet
Мислех по-рано да се включа, но но ми липсваше щипка вдъхновение, докато преди 2 дни не се реших да си поръчам на сляпо, специално за темата ни, именно един парфюм с изявени/поне по ревюта, доколкото разбрах/ берита. Става дума за арабския:
Afnan Turathi Purple for women

Стана ми още по-интересно, когато видях, че днес са го добавили и във fragrantica:
https://www.fragrantica.com/perfume/Afnan/Turathi-Purple-84402.html

За парфюма - напълно оправда очакванията ми, които си изградих от няколкото ревюта, които прегледах. Отваря се много живо, бълбукащо, буквално като някакъв микс от червени плодове и шампанско. В последствие става по-кремав, гладък, объл и сметанов. Червените плодове не са представени толкова в тяхната свежест, тръчивост или дори леко кисели нюански, колкото в тяхната плодова сладост с текстура, доближаваща се до сироп. Пачулито е тип шоколадово пачули, точно като стила на оригиналния Mugler Angel. Даже може да мине за някое лимитирано издание с име Mugler Anger Berry Cocktail Smile

Turathi Purple звучи секси, изкусително, вечерно, парти парфюм. Няма цитруси и буквално миг-два след първото фъс и вече сме във аромата. При мен има и нотки на дъбов мъх, които дават чудесен баланс. В развитието се появява по-смело и ванилията, но тя така и не се заявява твърде гръмогласно. По-скоро стои като бензоин - добавя топло, уютно, сладко излъчване. Това по-меко присъствие на ванилията ме радва, защото така тя не подтиска беритата и те реално се усещат през цялото време.
Пише че е женски, но ще го нося без никакви притеснения. На кой би се харесал - подозирам на тези, които харесват излъчването и стила на първия дамски Ейнджъл. Не е точно като него, но го давам като известен ориентир, към кое семейство го виждам.
Та, ако искате секси берита  - ето идея от мен Simple Smile
Песен за вечерта: Lenny Kravitz - Low (Lucas Donda "In Deep" Unofficial Edit)

# 116
Привет ! Моля за мнение за Guerlain Insolence..Каква е разликата между edp и edt ? Много ли е ретро ?

# 117
И аз така. Само следя като пъдарин кога ще ги заредят. За новия Жадор Петя каза че  май ще се пусне на пазара още другата седмица. Малко остана ❤❤❤
В Дъглас ще бъде ли наличен?
И аз нямам търпение, дано си струва чакането.

# 118
Би трябвало да е наличен. Разфасовката ще е само 50 мл, защото парфюмът се водел нишов, а не мас маркет.
Дано да е хубав. Нямам търпение да го пробвам.

# 119
Dioriviera Gift Heart от днес е  мой. Отдавна не бях мечтала толкова някакъв аромат.
Бях изпаднала в тежка парфюмна апатия, или пренасищане може би. Нищо не ме впечатляваше, нито един аромат не пожелах. С него  беше любов от първото запознанство и не мислих дълго дали да бъде или не.
Бях споменавала, още при първия тест не усетих роза. Зелени нотки и смокиня - в изобилие, с превес на смокинята. Точно това ми се искаше, точно тая смокиня обичам. Мислех,  Ninfeio mio е префектната смокиня, но не. Тази е.
Поговорихме доста с консултанта в магазина. Като разбра, че съм от България, подхвана един разговор за българската народна музика, развихме темата надълго и нашироко. По едно време погледнах телефона - закъснявам за работа! На изпроводяк ме окъпа в облак от Dioriviera, та цял ден ми беше едно хубаво на душата!

Общи условия

Активация на акаунт