Парфюмни размисли и страсти - 285 тема

• 76 049
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Днес нося Organza First Light. Усещам основно мирис на орлови нокти, почти като от растението, само малко по-плътен.
Музикален фон - албумът Caution на Марая Кери.

# 151
Честита! Сигурна съм, че като започнете да я носите ище повече ще я заобичате..... Но намирам Ексклузиф за доста близка до оригинала и ко целта не е колекционерска не знам дали си заслужава да имате и двете... По-удова делина, сходна на ексклузив, но и достатъчно различна за мен е more than words на Xerjoff

# 152
Хиляди благодарности за новата ни тема! А по темата със сорбетата-Angel Nova...ммм...малинкиии.❤️❤️❤️

# 153
Някой усеща ли в Ángel nova една прашно-горчива нота в базата? Рускините я наричат амбродеревяшки или вид мускус. Аз заради това не мога да го нося. Много силно и натрапчиво я усещам, но четох, че много хора не.
Още я има в Dark purple, Jardín exclusif и много други.

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 09:12 от Bellakot

# 154
  • Sofia
Аз я усещам като пачули с уд и ми харесва. Балансира парфюма да не е прост малинов компот.

# 155
При мен също пачулито доминира и седи чудесно. 😍😍😍 Отделно е хипер траен (EDP версията визирам)

# 156
Дървсено-амброви и мускус са различни неща обаче...

# 157
  • BG-DE
При мен също пачулито доминира и седи чудесно. 😍😍😍 Отделно е хипер траен (EDP версията визирам)
И аз усещам доста пачули в Angel Nova обаче във Фрагрантика не дават изобщо да има пачули та се чудя дали нотките, които изписват са верни 🤔

# 158
Дървсено-амброви и мускус са различни неща обаче...
Да, така мисля и аз. Мускусни са  например на Нарсисо, а дървесно-амбровите Kirke и Erba pura. Но в коментарите пишат просто мускус. Или греша?

# 159
...Моля кажете каква е цената в България на тези малки Зара съкровища?
40 лв. за 100 мл.
А трайност?

# 160
В Кирке според мен има и от двете, острите дървесни нотки и телесния мускус, в Ерба според мен също е от специфичния мускус, както и в ексклузивните градини на мансера . Остри миризливите дървесини според мен има в Бакара.
На Нарцисо родригес мускуса е според мен е съвсем различен, много по-мек и нежен, макар че на мен звучи по скоро като леко потно

# 161
Бакара не съм имала, но Ана на Латтафа да. Там дървесните нотки са йодови. Не усещам остри. А в Жардин много силно. Чак започва да ми горчи в гърлото. Мисля, че това е амбро-дървената нота.
Същото усещам и в Нова, но много по леко. За мен това е по скоро мъжка нотка.

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 11:50 от Bellakot

# 162
в градините предобладава воднист сладникав мускус, много тежка нотка за мен и нв мога да усетя нищи друго. Острите дървесини аз асоциирам с изгоряло или разлагащо се дърво, може и да има от тях, но мускуса според мен доминира.... В angel освен малините за мен има доста пачули, силно землисто, което може би отговаря на дървесно-амбровата нотка

# 163
Аз докато преглеждам сайтовете за новия J'adore, попаднах за нов Libre L'Absolu Platine, изненада е за мен, но Либре Интенз ми е любим, така че и този ми е много любопитен
https://www.douglas.de/de/p/5011067024

# 164
...Моля кажете каква е цената в България на тези малки Зара съкровища?
40 лв. за 100 мл.
[/quote]
А трайност?
[/quote] при мен трайноста е 12 часа

Общи условия

Активация на акаунт