Парфюмни размисли и страсти - 285 тема

• 76 039
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Надуших  Orchid Soleil три пъти в рамките на три часа и вече мисля че си въобразявам. В морски град съм. Изненадана съм че спрян парфюм все още е популярен и носен. Като по-малка помня рекламите му по списанията и бутилката която беше в популярното за тогава розово злато
Довечера ще се прибера и пръсна с него че ме изби носталгия

Да не си подушила новото Тезори (оранжевко). Знам, че за много хора няма нищо общо, но на някои кожи може да заприлича поради леката потна душливост.

Дами, никоя ли не е ползвала парфюм версията на Baiser Vole  да каже две думи?
Някъде има ли го за проба?

# 196
Не мисля че е била реплика на Черната орхидея нито Тесори, на Орхид Солей си миришеше. Най-близкото до него което съм пробвала беше на Le couvent maison - Aqua Mahana но не мисля че това е марка която се носи толкова

Трябва да пробвам и от новите дизайнерски, но дамите изглеждаха по-големи от мен. Ако бяха тийнейджърки нямаше да съм убедена че е той Grinning

# 197
Аз наскоро пробвах парфюм, който доста ми напомни на Orchid Soleil, обаче не мога да се сетя кой беше! Та, мисълта ми е, наистина може да  е някой друг парфюм.

# 198
Аз наскоро пробвах парфюм, който доста ми напомни на Orchid Soleil, обаче не мога да се сетя кой беше! Та, мисълта ми е, наистина може да  е някой друг парфюм.

Напълно възможно!

Накрая ще е най-шокиращо ако се окаже че е плажен крем или масло което мирише на Орхид Солей хаха

# 199
  • Sofia
Приготвила съм Dior Sauvage parfum за 15-тата годишнина на най-малкия ми син. Edt и edp не били толкова хубави.  Close
Вече има десетина бутилки и се интересува от нови.

# 200
  • София
Скрит текст:
Приготвила съм Dior Sauvage parfum за 15-тата годишнина на най-малкия ми син. Edt и edp не били толкова хубави.  Close

Karen - ми, право е момчето Smiley И аз тази версия харесвам най-много. Усещам го най-богат и чувствен. Браво, чудесни майки сте, не спирайте да радвате и запалвате дъщери и синове по парфюмите Heart ExlFlowers BouquetWine Glass

# 201

Направо му взимай Sauvage Elixir, другото е водица, хехе Wink

# 202
И дъщеря ми върви по моите парфюмни стъпки... Дали е за съжаление или за одобрение, не знам... Мине се, не мине и е влюбена в някой парфюм...
Някой назад пита за Very Good Girl Glam. Супер е парфюмът. Поръчах го за рождения ден на дъщеря ми след поредно нейно влюбване. Харесва си го много и си го ползва с кеф. Траен е също.

# 203
На Карл Лагерфелд Fleur de orchidee е пълно копие на Слънчевата орхидея на Том Форд. Даже аз разлика не намирам, и в трайността.

# 204
На Карл Лагерфелд Fleur de orchidee е пълно копие на Слънчевата орхидея на Том Форд. Даже аз разлика не намирам, и в трайността.
Копие е на TF Soleil Blanc, не Orchid Soleil. 😉
И разлика има, особено в трайността; имах и двата, разкарах копието на Лагерфелд.

# 205
  • Габрово
И аз тествах днес новите дамски парфюми в Зара. Наистина добро копие на любимата Ориана. При мен трае над 6 часа и е перфектнно решение, за който не желае да дава много пари за парфюм.
Как е името Зара ....

# 206
  • Чукарландия
Моите синковци (25 и 21) пък въобще не се въодушевяват от моите парфюмни страсти! Радват се ако им подаря хубав парфюм, но не им е приоритет. Не е като при мен - болна лягам, ако се влюбя в парфюм... 🤣
Даже веднъж малкия тръгва за България и подрежда багаж. Аз пърхам около него. Какъв парфюм ще си вземеш? (Защото знам, че повече от един няма да вземе.) А той: Няма значение, ще взема един, дори и да забравя, от България ще си купя някакъв...
И аз изпадам в тих ужас, как така "някакъв"?!? 😂😂😂

От една страна е добре, че засега само аз съм парфюмно обременена, защото всички знаем, колко е скъпо това хоби!
Но казвам засега, защото не се знае какви ще са ми снахичките! Ако дай Боже един ден имам такива! 🤗

А ММ ми донесъл не един, а два парфюма - сигурно са му попаднали изгодно или някаква разпродажба, защото той ИЗОБЩО не разбира от дамски аромати.
Seductive Red Guess for women и Guess Seductive Noir Women Guess.
С търсачката нищо читаво не ми излиза като резултат, та моля споделете по няколко думи, ако ги познавате.
Не съм ги отворила още, не знам защо съм с предубеждение към парфюмите на марката, та да знам - да ги отварям ли или да ги засилвам нанякъде? 😂

# 207
  • Пловдив
Имам Guess seductive  noir. Тук беше коментирано ,че прилича на Mon Guerlain.На мен ми харесва,и трайността е добра 6-7ч.За Red бях чела, че е черешов.Много му се чудих особено като беше на някаква промоция в нотино от 22 лв.

# 208
  • Седмото небе
С Гес имам опит от преди доста години с един в дамски в карамелен цвят шише. Скоро подарявах и много се хареса мъжки от марката, поръчвах от Елфрагранс като допълнение. Той пък се оказа основния харесан.
Едва ли ще ти харесат повече от нещо, което вече имаш. Така, че ако не ти е неудобно да не ги отвориш поне, да му уважиш избора на човека, поне лично според мен ги запази да зарадваш някоя близка с подарък. Тепърва има много такива…

# 209
  • The Evergreen State
Привет и от мен в новата тема. Нямам парфюми с берита но приятен парфюм с берита който се сещам е Cacharel Promesse. Друг за който се сещам и който много обичах е Gucci Eau de Parfum II.

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 05:59 от Athena

Общи условия

Активация на акаунт