Парфюмни размисли и страсти - 285 тема

• 76 018
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Съжалявам, ако не е за тази тема, но от къде се снабдявате с малки шишенца за отливки?

# 211
Аз си накупих количество от Алиекспрес. Ползвам ги и за в чантата, защото няма как да нося цяло шише с мен през деня Simple Smile
Държа ги в органайзер за червила.

# 212
Аз съм взимала от амазон.де, но може би бяха твърде евтини и не ми се струват много добри спрейчетата и сега поръчах от буркани.бг, но още не съм ги пробвала.

# 213
Купувала съм от али и от буркани, еднакви са, по скъпите са по-качествени, от тези с белите пластмасови спреъри има някои силно смърдящи и гледайте да са стъклени, че има и пластмасови....

# 214
Привет и от мен в новата тема. Нямам парфюми с берита но приятен парфюм с берита който се сещам е Cacharel Promesse. Друг за който се сещам и който много обичах е Gucci Eau de Parfum II.
Ох, Promesse....Мнооого любим ми беше. За съжаление изчезна безследно...

# 215
  • Бургас/Пз
Досега не съм имала парфюм с черешов аромат, но след поста на Ковачева с нейните черешови аромати, много бързо се сдобих с една Zara Cherry Smoothie https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Cherry-Smoothie-Eau-de-Parfum-81568.html
Не бях много сигурна дали ще ми хареса и взех само 30мл . Той пък се оказа супер попадение и нещо съвсем различно от това, което съм ползвала досега. Че даже и момчетата, и ММ много го харесаха, а те обикновено рядко изразяват мнение. Снощи излязохме към 19.30, беше доста влажно и топло, но и като се прибирахме към полунощ, дъщеря ми каза, че остава аромат като се движа. Записвам си да проверя и други парфюми на Зара Simple Smile

Сега да попитам дали някой вече пробва новото Туили , да сподели Джинджър, а много ли се усеща https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Tutti-Twilly-d-Hermes-83963.html
Харесвам много Twilly d'Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum Hermès , но в него си усещам пипера и ми е много хубав. С Туили Джинджър не се харесвахме и затова имам колебания и за новото.

# 216
Ще излезе на 01.09 и тогава ще го пробваме.

# 217
И аз днес съм с една черешка, която отстрелях на сляпо след препоръка в групата и няколко online ревюта. И моят oud nude е при мен.
Започва с хипер сочна черна череша, замесена с не много уд. В началото ми напомни  Bouquet ideale, но по - сочен, плодов и мек. На мястото на силния и леко стипчив тютюн усещам основно бадеми и уд, който би могъл и да бъде от по-фекалния тип, но сладката череша го прикрива добре.В драйдауна, уда отстъпва място на ванилия(естествено), леко алкохолна, но без обичайните  винтидж нотки , а черешата продължава да звучи на заден план. В това време ми беше невъзможно да определя трайност и сияж, но сякаш стандартни за серията. Нещо като по-скъпарска версия на малките черни рокли. Честно казано му липсва уау фактора на други аромати на Герлен, но докато тях си ги кътам за специални поводи, подозирам, че oud nude ще се носи доста по-често в предстоящия сезон....

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 11:23 от Солена Луна

# 218
Здравейте, каква е разликата между
Dolce & Gabbana Anthology L'Imperatrice
и
Dolce & Gabbana L`Imperatrice

# 219
Добро утро!
Различни са като аромати.
D&G Anthology L'imperatrice 3 е парфюмът от 2009 г. D&G L'Imperattice е лимитирано издание от 2020 г.
Парфюм за днес - Burberry The Beat EdP.
https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/The-Beat-2092.html
Хубав ден на всички!

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 08:19 от Magda Dimitrova

# 220
Здравейте, какво Ви е мнението за Ред Табако Мансера? Изпълва ли стаята  след като си била с него? Искам да го купя на сляпо. Simple Smile

# 221
Да, изпълва всичко. Това е чудовище и абсолютно неподходящ за покупка насляпо. Освен това е чисто мъжки. Груб е, но е много силен и на мъж стои добре. На жена не толкова.

# 222
Здравейте, какво Ви е мнението за Ред Табако Мансера? Изпълва ли стаята  след като си била с него? Искам да го купя на сляпо. Simple Smile
Изпълва я!
Вие и всички останали оставате в стаята завинаги! Joy
За сляпа поръчка - абсурд!
Освен, ако парите изобщо не са от значение за Вас.

# 223
Последно в Parfium.bg имаше мостра за 10 лева. По добре си я купете отколкото да поръчвате на сляпо. Нашумял е, но не е за всеки.

# 224
Да, изпълва всичко. Това е чудовище и абсолютно неподходящ за покупка насляпо. Освен това е чисто мъжки. Груб е, но е много силен и на мъж стои добре. На жена не толкова.
Благодаря, но аз бих искала Чудовище без животинско и кожа за зимата, но ненамирам такъв парфюм на Мансера, освен Ред Табако. Ако е възможно, препоръчаите ми такъв парфюм за зимата, без кожи и животинско- Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт