Парфюмни размисли и страсти - 285 тема

• 75 868
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Най- страшното нещо при натрупването на парфюми е да вземаш, защото е евтино. По- добре е скъпо, веднъж и рядко, иначе бройката расте и не се използват, а заемат място.

# 511
Те и без това се размножават сами в тъмното, като амеби...

# 512
Точно, точно.... Реално ако имаш повечко аромати, дори и да вземеш нещо, което не ти е присърце съвсем, надали ще го ползваш, и евтиното става скъпо. Всеки път когато се подмамя от нещо изгодно съжалявам,остава си неносено... Вярно има и такива които харесвам много в последствие, но парадоксално, това обикновено са аромати, които са ме отблъснали по скоро, от колкото тези , за които съм си казала, "не е лош"....

# 513
Аз мразя LVEB, тази накъртваща сладост не мога да понеса. Нито един фланкър не харесах
Аз харесах Burberry Goddess, много прилича на Мон Герлен, но лавандулата е по-мека и не мъжкарее, бързо изчезна и остава разкошна ванилия.

# 514
  • Пловдив
В момента заглеждам парфюми на Afnan и много се изкушавам....Имате ли някой от тях, какво Ви е мнението ?

# 515
Момичета, имам нужда от вашите насоки и предложения за есенен аромат. Трудно ми е да се ориентирам, тъй като досега съм залагала повече на по-леки аромати, които са подходящи за пролетно-летните топли дни.
Ароматите, които харесвам и съм ползвала досега са:
Lanvin - A Girl in Capri
Lanvin - Eclat d'Arpege
Calvin Klein - CK IN2U
Burberry - Weekend
Hugo Boss - Boss Orange
Gucci - Envy Me
Max Mara - Silk Touch
Sergio Tacchini - Donna

Търся топъл аромат, по-скоро цветен/ плодово-цветен и по възможност траен. Замислям се за Elie Saab - Girl of Now Shine, но може би ми идва една идея по-сладък. Хареса ми и Burberry Brit Sheer, но той отново отива към ароматите за по-топли дни, а много ми се носи нещо подобно, подходящо за есента. Приемам вясакакви предложения, дори и за нещо различно, което бих могла да пробвам и ще съм благодарна за всяка една насока.

# 516
Най-после да видя дъно от доста време насам.
Видях сметката на една Студена вода на Давидов.
Вече мисля да се ориентирам към моите любимци -есенни аромати, сезона в който можеш да носиш почти всичко.

# 517
Ех, върна ме в младостта. Много го обичах този Purple Heart още си пазя една празна бутилка и не я изхвърлям, и аз не знам защо. Сменям жилища, бутилката все с мен.

Аз харесвам студени аромати и вероятно не мога да съм ти много полезна, но защо не погледнеш шанелските парфюми? Те имат тази нежност и елегантност, която си спомням от силк тъч. И повечето са трайни.

# 518
Louren, от мен предложение за Chloe Nomade Absolu, а ако искаш по-сладък пробвай Nomade Naturelle. Двата са достатъчно различни.
Или пък нещо от линията My Way на Armani, а защо не и Mon Guerlain.
Ако има къде да пробваш препоръчвам и Feminite du Bois на Serge lutens - много женствен аромат, подходящ за есента.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 06:54 от •mimoza•

# 519
Момичета, имам нужда от вашите насоки и предложения за есенен аромат. Трудно ми е да се ориентирам, тъй като досега съм залагала повече на по-леки аромати, които са подходящи за пролетно-летните топли дни.
Ароматите, които харесвам и съм ползвала досега са:
Lanvin - A Girl in Capri
Lanvin - Eclat d'Arpege
Calvin Klein - CK IN2U
Burberry - Weekend
Hugo Boss - Boss Orange
Gucci - Envy Me
Max Mara - Silk Touch
Sergio Tacchini - Donna

Търся топъл аромат, по-скоро цветен/ плодово-цветен и по възможност траен. Замислям се за Elie Saab - Girl of Now Shine, но може би ми идва една идея по-сладък. Хареса ми и Burberry Brit Sheer, но той отново отива към ароматите за по-топли дни, а много ми се носи нещо подобно, подходящо за есента. Приемам вясакакви предложения, дори и за нещо различно, което бих могла да пробвам и ще съм благодарна за всяка една насока.

На фона на това, което описваш ми изникват като идеи, Lacoste Pour Femme, Burberry My Burberry, Kenzo Amour. - топли и комфортни аромати, перфектни за есента.

# 520
Успях да тествам, два пъти, JPG Divine... ъмм, не, не се заобичахме; поне засега. А, вярвам, малко е вероятно и занапред.
Има нещо блатисто в началото, което ме дразни, а после е просто сладък. Даже не и сладък, а онова, гадното определение - сладникав. Демек, разредено сладък и блудкав.
Бутилката обаче е невероятна! Yellow Heart Може би, най-красивата до момента, за мен.

Пробвах и новия Armani Si EDP Intense на блотер - ами не, никога никое Армани Си не щя да е моето.

И така... спестени пари и блянове, но пък се наслаждавам на новата си ароматна свещ. Green Heart
Скрит текст:

# 521
Здравейте! Какво мислите за парфюмите на Зара? Дълготрайни ли са и кои са по-сладникави аромати? ✌🏻🌸

# 522
  • Melmak
Здравейте! Какво мислите за парфюмите на Зара? Дълготрайни ли са и кои са по-сладникави аромати? ✌🏻🌸

Никога не са ми допадали. Клонинги са на други парфюми. При мен трайност няма кой знае каква. Като цяло никога не са ме впечатлявали. Предпочитам 1 оригинален, вместо 2-3 клонинга.

# 523
Аз купих 3 парфюма на Заара, по препоръки от тук Никой от тях не струва. Трайност никаква.

# 524
При мен Зара са със трайност и то голяма,всичко което имам е топ.

Общи условия

Активация на акаунт