Парфюмни размисли и страсти - 285 тема

• 74 964
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Nevermoresleep - TOM FORD Café Rose 2023 е отличен избор и съм убеден, че ще Ви хареса. Много елегантна, стилна и женствена роза. Да, цветен е, но за мен розата е поденесена класно и изискано. Ако евентуално не Ви допадне в първия тест, защото сте очаквала повече гурме или сладост, просто му дайте още няколко шанса и съм сигурен, че ако погледнете на него под друг ъгъл и с нова настройка, ще се харесате много. Универсален е, става за всякакви поводи и сезони, така че, има приложимост. Ще се радвам да споделите тук как сте го усетила. Успех. Flowers Rose

# 631
Солена Луна, не смея от ибей да взимам нищо парфюмно. Много ментета има и ме е страх. По-скоро някоя отливка от някой от сайтовете, които предлагат мостри бих купила. Решила съм обаче на цяло шише, само кога ще бъде, вече е отворен въпрос Simple Smile

Deetron, благодаря за мнението. Звучи много добре. Ще пиша впечатление напраменно, след като го получа и пробвам.

Има още един парфюм, за който се сетих че ми е в списъка This is Her на Zadig & Voltaire, но още му се чудя. Поне не е скъп.
То дойде сезона на по-тежките аромати, аз сега започнах да заглеждам по-леки Sweat Smile

# 632
  • Somewhere far away
Този сайт читав ли е ?

https://parfium.bg/

# 633
# 634
Zadig & voltaire this is her undressed много го харесах, много нежен и приятен, нооо ужасно нетраен ми се стори от мострата, та ще пропусна 😏

Най-накрая си взех Oud tobacco, от миналата зима го бленувам. 💁♀

# 635
Честит нов месец, парфюмни.
Сутрините вече са по-хладни, есен иде, и октомврийските аромати вече са избрани.

4 от тях ще водя в Мароко: Traversee (Marrakesh), Womanity Taste of Fragrance (Esauoira, Casa, Rabat), Ouarzazate (Fez, Meknes, и останалото). Angel Liquieur за вечерите. Кой знае кое ще нося най-вече, ще видим.
Миналия месец видях дъно- Angel Eau Croisiere 2020.
Не си забранявам да нося друго при желание, но тези са с предимство.

Какво ще носите този месец?

# 636
Dez, прекрасно! Само малко завиждам за Мароко всъщност, но ще чакам след това да разказваш.
Аз скоро ще видя дъно на LVEB Iris Absolu, през месеца ще ползвам също Coffee Addict, Opium 2009 и Organza First Light.

# 637
Аз се отказах от идеята непременно да видя дъно на шише. Ще си ги въртя и ползвам наличните, според каквото душа сака Simple Smile
Всичко ми е организирано в два малки шкафа - отварям и каквото ме привлече за деня. Няма да отделям шишета за месечно или сезонно ползване. Искам всичко да ми е пред очите, за да видя какво ползвам и какво не.

# 638
А аз не искам да виждам всичко, защото нещата от години са извън релси. Scream Satisfied
Носеше ми се Burberry The Beat EdP, един от най-повтаряните ми любимци, но не мога да го намеря. Знам с точност кое къде е, така че това е мистерия пълна, и знак свише, че е време за пауза. Това време дойде преди 3 години, вероятно, но Ковид и карантините ми обърнаха каруците.
Отивам да го потърся.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 12:07 от Dez

# 639
Хаха Satisfied моите за сега все още не са безконтролно изпуснати, макар че натам съм се насочила. За това и се опитвам да огранича покупките и само чакам да дойде някой подходящ на гости, че са го изпроводя с няколко шишета. Тези подготвени за напускане съм ги отделила от колекцията.

# 640
И аз наскоро направих поредна доза чистка на аромати, които не са ми на сърце. Не обичам да ми висят неща, които не употребявам и не са ми любов на 100%, и със сигурност имам още такива.

За това този месец започнах с Bond No9 West Side, не бях го ползвала от извистно време и искам да видя дали все още ме радва, за да го задържа в колекцията си.

Също съм приготвила за ползване една скорошна покупка на Chloe Ateliers des Fleurs Jasminum Sambac, много леко и елегантно изпълнение на цветен парфюм. Приготвила съм и малко винтидж аромати като Dolce Vita CD и Fendi edp.
Също и ExNihilo Oud Vendome, като си запазвам правото да ползвам и други Grinning

# 641
Честит нов месец и от мен, парфюмани!
Моята селекция за месеца е скромна: Pas Ce Soir (BDK), Tihota (Indult), La Danza Delle Libellule (Nobile 1942), La Vie en Fleurs (Bienaime), Mula Mula (Byron), Nirmala (Molinard).

# 642
  • Бургас/Пз
През последната седмица се наслаждавам на Кадифената роза на Живанши. Много добре я усещам , когато не е много топло времето, но и не се е застудило. https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Irresistible-Givenc … Velvet-78480.html. Също все по често посягам към  Cythère Hermès https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Un-Jardin-a-Cythere-79225.html
Лятото някак си не можах много да го оценя , освен при по хладните вечери на морето, но сега ми е повече от прекрасен. Интересно, че ММ доста му се мръщеше лятото като съм с него, а сега и той го хареса.

Видях дъното на пипереното Туили https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Twilly-d-Hermes-Eau-P … Parfum-55983.html
и искам да ви помоля за препоръка за нещо подобно на него, ако изобщо има такова. Много го харесвам и се колебая дали да не го взема отново, но пък желанието да пробвам нещо ново май надделява Simple Smile

# 643
Честита есен и от мен! 🍁
Много обичам октомври, аромата на канела и на печени кестени🥰

Тази есен ще се наслаждавам най-вече на Jo Malone Myrrh & tonka, стана ми голяма парфюмна любов, Montale Aoud night и Arabians tonka. Скоро ще видя дъно на Dark purple, но няма да го повтарям.  Black opium и Oud tobacco ще ги оставя за по-напред във времето.
Tom ford velvet orchid също ми влезе под кожата, та май това ще е следващата парфюмна цел която ще преследвам😁

# 644
  • Melmak
Честит октомври, мили парфюмани!

Отивам на топло скоро и там ще нося nejma 7.

За есенните дни в края на месеца в София съм подготвила molecule 1, La nuit tresor a la folie, olympea edp, един дребосък (отливка) на coco noirи chanel allure.

Общи условия

Активация на акаунт