Паническо разстройство - 59

• 49 075
  • 771
  •   1
Отговори
# 390
  • Швейцария
Да, точно така, нестероидни не може. И такива от сорта на Тайлол хот не може. Аз бях пила веднъж и направих алергична реакция (изринах се). Лекарят каза, че е от това и може само Парацетамол.
За напитки, аз пия кафе всеки ден и не мога да се лиша от него. Не е имало проблем.

# 391
То кафето,Колата,цигарите ,алкохола и енергийните напитки е препоръчително да се избягват не защото правят реакция с АД,а защото дразнят нервната система и предизвикват ПА...аз преди да започна АД неможех да пуша...палех цигара и веднага ме трясваше жестока ПА...кафето същата работа...тогава докато отлагах да започна АД спрях цигарите и кафето...после като започнах лечение и се почувствах по добре започна отново да ми се пуши...но не ги започнах така и така ги бях спряла....случвало ми се е в дискотеката или ако някой ме ядоса много за нещо да изпуша няколко цигари...нищо ми нямаше...и кафе съм пила,но без цигара не ми беше сладко и него спрях ...кола и енергийни не пия,ама аз и преди това не пиех...а на празник съм пила по 50гр алкохол.. но за лекарства имам приятелка с АД и Нурофен направи реакция....

# 392
Аз дори не знаех, че с АД не е препоръчително да се пият НПВС или тайлол хот, примерно. Когато тръгна да се разболявам винаги пия тайлол хот, а при болка съм ползвала ибупрофен, а при менструална болка ползвам кетопрофен супозитория(винаги по 1, еднократно за месеца). Не съм се самонаблюдавала след употребата им, защото нямах представа, но и не съм имала някакви проблеми, които да предизвикат в мен съмнения, че тази комбинация ги предизвиква.
Имам и аз питане. Пия всяка вечер по половин таблетка Атаракс. Някак ми се спокойно като го изпия, че ще спа. Вече месеци наред го пия. В един момент започнах през вечер, сега не ми се спокойно като не съм го пила. Дали съм се пристрастила към него и има ли някакви трайни странични ефекти, които може да предизвика?

# 393
Здравейте, преди малко усетих отново едно доста осезаемо свистене в ушите, нещо като шум, все едно от телевизорите от едно време или от радиото, много странен. Казвам отново, защото ми се случва в последните седмици да го усещам през около 3-4 дни. Изчезва след около 10 сек, но си е доста осезаем, имали ли сте такъв шум и според вас възможно ли е да е от хапчетата или нещо друго? Благодаря предварително:)

# 394
Аз имам такъв шум, а не пия хапчета. Като свистене. Но при мене май е от врата, че там е мазало.

# 395
Аз имам някакъв шум в дясното ухо , който се появява и изчезва.  Подозирам и аз врата, защото имам ошипяване.. Скоро мисля да отида на един скенер,че доста от симптомите може да се дължат и на това

# 396
Dim, и на мен ми става така понякога, от ПР е

# 397
elinor7 Мерси за отговора, и аз така си мислех, не е непоносимо, но го усещам, точно когато нещо съм се напрегнала да свърша бързо или съм притеснена или са ми се събрали много неща накуп да свърша.

# 398
Здравейте, отдавна не съм писала. От един месец отново имам проблем със съня. Когато и да си легна в 5 часа сутринта се събуждам. Дори в 24 часа да си легна, сутрин към 5 часа съм будна. Страх ме е, че всичко ще се завърне. Пия серопрам от декемри миналата година и принципно се чувствам добре. За съня пия 2/3 тритико от 75 мг. и ашваганда. Явно вече не ми действа. Пак се отчаях, не знам какво да правя. Дали да го увелича на цяло. Вие какво приемате за сън ? То е ясно, че ще се ходи при психито.

# 399
Аз за себе си съм приела, че и 4 часа сън са добре, ако са качествени, без събуждане и въртене, все нещо е. Много ме мъчи състоянието, в което са въртя цяла нощ и няма мигване, на сутринта и през целият следващ ден съм дроб сърма. По-добре се чувствам и предпочитам първият случай, особено в нашето състояние.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 09:09 от ranimi

# 400
Аз пък започнах да лягам супер рано, преди 22ч. Спя значително добре без да се будя, но пък не се наспивам от сънища..Всякакви разни и разнообразни чак се чудя откъде ми ги ражда главата..
Винаги съм сънувала, но откакто пия лекарствата е нещо страшно.

# 401
Аз за себе си съм приела, че и 4 часа сън са добре, ако са качествени, без събуждане и въртене, нещо е. Много ме мъчи състоянието, в което са въртя цяла нощ и няма мигване, на сутринта и през целият следващ ден съм дроб сърма. По-добре се чувствам и предпочитам в първият случай, особено в нашето състояние.

До 5ч. сутринта спя добре засега. Но се уморих с това ранно ставане.

# 402
Аз пък започнах да лягам супер рано, преди 22ч. Спя значително добре без да се будя, но пък не се наспивам от сънища..Всякакви разни и разнообразни чак се чудя откъде ми ги ражда главата..
И аз имах много ярки сънища докато пиех лекарства...в повечето случаи даже бяха кошмари ...но не ме събуждаха и аз можех да спя по много

# 403
И аз имах много ярки сънища докато пиех лекарства...в повечето случаи даже бяха кошмари ...но не ме събуждаха и аз можех да спя по много

Аз сънувам главно хора и ситуации от миналото.. явно си изживявам неизживяното чрез сънищата.

# 404
Здравейте:) и аз съм така със сънищата, от месеци насам са толкова ясни, с хора и ситуации, както казвате, от настоящето най-вече или някакви толкова реални, ама наистина реални небивалици, че си ги помня с дни и се чудя и аз как ми ги ражда такива странни неща главата... Иначе аз за сън пия Фенерган, ето го в линка: https://www.chemist-4-u.com/phenergan-25mg-tablets-56s и съм доста доволна, а за по-бързо заспиване си чета винаги книга и спя с тапи за уши. Нас малкия не ни оставя много да спим нормално и без прекъсване в последния месец, но вярваме, че е един от ония периоди при децата. Като казах книги (моето най-любимо хоби, което много ми помага при стрес), как се разтоварвате вие и какво ви помага в гадните ситуации като не се чувствате добре? Мерси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт