iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 130

• 70 934
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!
Отдавна не бях влизала в темата, защото занимаването с митници ме отказа от пазаруване от сайта, но по щастлива случайност се озовах отново тук и съм много щастлива колко улеснена е процедурата вече.
Имам няколко въпроса, на които надявам се ще имате търпението да ми отговорите, за което благодаря предварително. Днес пуснах две поръчки с кратък интервал на обща стойност близо 100$, видях, че втората е стопирана и ще бъде обработена малко по-късно, за да не се стигне до усложнения и задържане на митницата. Сега обаче искам да пусна още една/две поръчки за около 100$ общо и се чудя дали има опасност да отидат на митницата? Някой изпадал ли е в подобна ситуация? Ако направя акаунт на някой друг член от семейството, но платя с моя пей пал или карта, пак ли има вероятност да се наложи да се занимавам с освобождаване?
Моля, също да ми препоръчате качествен витамин C подходящ за употреба от възрастни и от деца на 2г. и 6г.
В търсене съм също на магнезий. За щастие, нямам крампи, но все пак спортувам, а и след две години и половина бебешко будуване, вече имам сериозни проблеми със съня.

# 601
  • София
Пратките не се обединяват, независимо на каква стойност са. Всяка пристига отделно. В БГ се доставя със Спиди, взимам ги от офиса им.

# 602
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте. Преди две седмици ме оперираха и имам голям белег. Може ли да ми препоръчате крем за белези. Благодаря ви

# 603
ina-mina, ДДС -то е включено в цената .
Нищо няма да ти отиде на митница iherb  се се оправят .
Няма опасност да плащаш повече от обявената цена , пристигат си с куриер Simple Smile  просто ти ги носят .

# 604
А обикновено колко време отнема да дойдат? Както я обявено на пратката или?
Всъщност пристигат от US или бъркам?

# 605
А обикновено колко време отнема да дойдат? Както я обявено на пратката или?
Всъщност пристигат от US или бъркам?
Пристигат бързо от обявеното / 8-10 дни/..Да, пристигат от САЩ, всичко се плаща директно към самата поръчка / ДДС и мито/ и пратката пристига до БГ с куриер Спиди на адрес....Когато има по-големи намаления, понякога е възможно да има известно забавяне, разбира се..
                                                                               код 5% отстъпка BPG288

# 606
Бихте ли ми препоръчали пробиотик за деца? Днес взех Синкванон, ами 18 лв 7 сашета, честно казано, супер скъпо ми се стори.

# 607
  • на последния етаж
Бихте ли ми препоръчали пробиотик за деца? Днес взех Синкванон, ами 18 лв 7 сашета, честно казано, супер скъпо ми се стори.

Поръчвала съм тези за моите деца, много ги харесваха:
https://www.iherb.com/pr/now-foods-berry-dophilus-kids-2-billion … 60-chewables/8659
https://www.iherb.com/pr/now-foods-extra-strength-berry-dophilus … 0-chewables/63964
https://www.iherb.com/pr/nature-s-way-primadophilus-kids-age-2-1 … ble-tablets/18537

Код за отстъпка при поръчка от www.iherb.com: KJB032

# 608
  • София
Denis, благодаря
Скрит текст:
ти за изчерпателния отговор (за кръвоносните съдове)!
Може ли да кажеш EPICOR как и кога се приема?  С храната или на гладно?
При първи симптоми на настинка/грип или може превантивен прием през есенно-зимния сезон?
Hug
Според мен, EpiCor е по-добре да се приема при първи симптоми на грип, настинка... до оздравяване. На гладно или след хранене - няма значение.
EpiCor много бързо, за няколко часа, повишава нивата на NK-cells, а да се държат периодично високи, без причина, не мисля че е много добре, но всеки си преценява.

Здравейте, каква е разликата между
Скрит текст:
МИО инозотол и МИО д Хиро инозотол? С инсулинова резистентност съм, хипофункция и ИЯР. Кой вариант е най-добре за моето състояние. Благодаря!
Здравей!
Това са различни изотопи на Инозитола. Ако не си с високи нива на андрогените, може да се ползва Мио-Инозитол.

iHerb® Код:    YUL919

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 19:22 от denis©

# 609
  • Варна
Търся пробиотик за младежи, със състав сходен на Сноуборн скин.
Намерих този: https://www.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-lactobif-prob … ie-capsules/64009
Излиза ми два пъти по-изгодно. Дали е хубав продукта?

# 610
  • София

- офертата е валидна 24 часа - до 15.11 - 20.00 н.в.

код BFIHERB22 дава 22% намаление
на iHerb Brands
- валиден до 16.11 - 20.00 ч, н.в.

Търся пробиотик за младежи,
Скрит текст:
със състав сходен на Сноуборн скин.
Намерих този: https://www.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-lactobif-prob … ie-capsules/64009
Излиза ми два пъти по-изгодно. Дали е хубав продукта?
Този ПроБ е хубав и подходящ... и ми е един от любимите, изпробван за какво ли не Simple Smile
- намалява се с кода който посочих(BFIHERB22), но по-добра оферта е, ако се поръчат повече продукти и се ползва с кода: GOLD120 - дава 30% намаление... но, условието е, да има продукти в кошницата за 120$ (базова цена)... което много лесно се постига, ако се поръчат много намалени продукти... или повече на брой опаковки от този ПроБ.
- пробвай различни варианти и виж, как излиза най-изгодно... защото не винаги, кода който дава най-голямо намаление е най-изгоден.
- внимавай, кода който ползваш, да не ти маха някое, по-голямо намаление, от намалението, което дава самия код Simple Smile ... при повече продукти в кошницата, това често остава незабелязано

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 08:11 от denis©

# 611
Хм, това с кодовете да отменят по-голямо намаление не знаех че е възможно, ще имам предвид да проверавам занапред. Поне до сега, в поръчките ми е остовало винаги най-голямото за даден продукт, просто не прилага кода за него ако за продуктът си е бил намален с повече без него. Но пък аз сравнително от скоро пазарувам от iHerb, може просто на мен да не ми се е случвало.

# 612
  • Berlin
На мен скоро ми изписа, че съм ползвала код, който дава повече намаление, съответно той е останал, а не друг код, въведен след това. Не е особено user friendly количката, понеже не показват кой код е приложен (или аз не го виждам), а само колко е отстъпката като сума.

Моят код - DCN033

# 613
  • София
Хм, това с кодовете да отменят по-голямо намаление не знаех че е възможно, ще имам предвид да проверавам занапред. Поне до сега, в поръчките ми е остовало винаги най-голямото за даден продукт, просто не прилага кода за него ако за продуктът си е бил намален с повече без него. Но пък аз сравнително от скоро пазарувам от iHerb, може просто на мен да не ми се е случвало.
Последно ми се случи преди няколко дни с мелничката с черен пипер - от около 3$ в кошницата, с код за 22% ми я даде около 7$.... и не я поръчах.

abs, не става въпрос за самите кодове, а за продуктите, които са намалени ( 25 и повече процента).
Ти визираш персонален и други кодове... аз другите кодове и намалените продукти Simple Smile
ПП.
Не се виждат персоналните кодове, но другите са видими.

# 614
  • Berlin
Аа, разбрах.👍 Т.е. това е за вече намалени продукти (без допълнителен код). Интересно, аз мислех също, че просто не би се приложил, а не, че отменя дори. Ще следя занапред. Аз никави кодове не виждам, но явно проблемът в устройството зад очилата. 😀 Тъкмо има намаление на добавки за зрение, може да се възползвам.

Общи условия

Активация на акаунт