Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 91

• 50 764
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз веднъж имах хориомон да слагам в 22 ч и ме беше страх като за първи път сама да си сложа. Казаха ми, че понеже манипулационната няма да работи по това време, в спешното долу ще ми сложат. И така си стана. Това е опция.

Най-хубаво е ако можеш сама.

# 646
  • На изток от Ада
Аз сложих един овитрел в корема да.

# 647
Хоримон да -  в корема. Ако не можете сама, се сетете за някоя съседка, майка на приятелка или някоя мед сестра съседка, ако не приятелят ви, ако не мъжът ви, ако не сама...Нямам друга идея.

# 648
Благодаря момичета за отговорите. 😘 В корема сама се справям. Драмата ми беше, ако е мускулно.

# 649
След работно време на манипулационната, от спешния кабинет ще ви съдействат за поставяне на инжекции.

# 650
Здравейте момичета! Бихте ли споделили опит, при изменения в имунологичната биопсия, правите ли задължително лечение и има ли успешни трансфери без лечение?

# 651
Здравейте момичета! Бихте ли споделили опит, при изменения в имунологичната биопсия, правите ли задължително лечение и има ли успешни трансфери без лечение?

Това за НК клетките ли е? При мен лечението не даде резултат.

# 652
Да, за НК клетки. С какво ви лекуваха?

Това за НК клетките ли е? При мен лечението не даде резултат.

# 653
Здравей, Аlisa_A. Аз имах високо ниво на НК клетки, препоръчаха ми 2 пъти по РВМС /два поредни месеца/, на някои момичета, това е помогнало, но на мен не. Сега опитвам с Мервол, тоест с кортикостероиди.
В Интернет може да прочетеш, че успеваемостта на тези "лепила" е много ниска и според мен си е чиста загуба на време. Бях се зарекла, че ако ми предложат повече от тях или биопсии, че ще откажа.
Ако питаш дали има успешни трансфери - има. Дори в статиите, където жените са с високо ниво на НК клетки има малцина успели без терапия.
Ако си с леко отклонение, не се тревожи. Това е моето мнение.

Успешен трансфер! Flowers Four Leaf Clover

# 654
Здравейте момичета с отрицателен резултат съм след зет на 15.01.Мислите ли че е възможно веднага на този цикъл който чакам да се направи пак зет.Имам още 5 снежинки и ми се иска веднага да направим още един трансфер.

# 655
Здравейте момичета с отрицателен резултат съм след зет на 15.01.Мислите ли че е възможно веднага на този цикъл който чакам да се направи пак зет.Имам още 5 снежинки и ми се иска веднага да направим още един трансфер.

Може, зависи от хормоните ти. Обади се да запишеш час и кажи, че имаш уговорка с лекаря за нов ЗЕТ.

# 656
И как ще направи веднага нов Зет без да има коментар от лекуващия лекар?
Според мен е прибързано веднага да се прави Зет.  За да не се е получило сега, то има някаква причина и тя трябва да се разбере и реши.
Разбирам нетърпението да се случат по-бързо нещата, за съжаление ин витро процедурите ни учат точно да бъдем търпеливи.
Каквото и да решите, желая ви успех!

# 657
Привет, знаете ли дали докторите имат вече график за февруари?

# 658
Би трябвало да имат. Днес си записах час за д-р Тихомирова за февруари, даже и уикенд дежурствата им явно са разпределени, защото имаше вариант за час и съботата, когато тя е на смяна.

# 659
Момичета, някой може ли да напише нещо повече за „лепилото“ от 70 лева което се слага един ден преди трансфеа? - какво представлява?
Ако не помага -надявам се, че поне не вреди.
Не мога да намеря описание за това „лепилото“ , само за PMBC има писано.
Ако някой може да сподел нещо по-конкретно...

Общи условия

Активация на акаунт