Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 91

• 52 599
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Знаете ли как са смените на д-р Персенска?

На четно следобед ли е?

# 601
Момичета, ще помоля ако има някоя от вас която ще посещава скоро Надежда,  да провери в аптеката има ли лукрин депо 3.75 инжекция  тъй като аз няма как да отида на място, а телефоните са вечно заети. Предварително благодаря!

# 602
Момичета, ще помоля ако има някоя от вас която ще посещава скоро Надежда,  да провери в аптеката има ли лукрин депо 3.75 инжекция  тъй като аз няма как да отида на място, а телефоните са вечно заети. Предварително благодаря!

Утре в ранния следобед ще ходя на преглед и мога да питам, ако времето Ви устройва.

# 603

Утре в ранния следобед ще ходя на преглед и мога да питам, ако времето Ви устройва.
Разбира се, предварително ви благодаря .Ще очаквам отговора Ви! Лек и успешен ден Heartbeat

# 604
Момичета, някои от вас посещавали ли са новия уролог д-р Кондов? Една жена много го похвали, че помогнал на мъжа й, но не помнеше нищо от терапията и спермограмата му. Защото се чудя да ходим ли, или просто да си пием добавките🥺
С мъжа ми бяхме на преглед при него преди няколко месеца. Имам малко забележки към отношението, но пък му назначи доста изследвания, извърши преглед и ни даде телефона си, за да обсъдим изследванията. Наскоро направих консултация с него след повторната спермограма и му назначи други добавки, като каза, че има и още какво да включи. Тепърва ще видим дали ще има подобрение, но наистина като че ли има някакъв по-цялостен подход.

# 605

Zoya216, можеш да им звъннеш по телефона и да попиташ, много са любезни.

# 606

Zoya216, можеш да им звъннеш по телефона и да попиташ, много са любезни.
Моля ви дайте ми телефон на аптеката.Нямам го .

# 607
02/4235517 това е телефонът на Аптека Орфей мисля беше, а ако питаш за манипулационната, там е друг.

# 608
Момичета имам останала DHEA , ако някой се интересува да пише на лично.
Успех на всички борещи се :hearts!

# 609
Здравейте.  В аптеката на клиника Надежда,  предлага ли се Зарзио инжекция?

# 610
Здравейте.  В аптеката на клиника Надежда,  предлага ли се Зарзио инжекция?
Мисля че не, в манипулационната трябва да ви я дадат, ако сте пациент на болницата и ви е изписано от доктор.

# 611
Здравейте момичета,

По колко вливки интралипид и гинипрал сте правили при успешен трансфер, eдна или две?
Благодаря и успех Revolving Hearts !

# 612
Здравейте момичета,

По колко вливки интралипид и гинипрал сте правили при успешен трансфер, eдна или две?

Гинипрал каква вливка е като октагам ли?

# 613
Здравейте!

Дали знаете, това зарзио, което изписват, дали е същото, което продават по аптеките из града?

Благодаря

# 614
Цитат на: III123789 в чт, 18 яну 2024, 10:28
Здравейте момичета,

Гинипрал каква вливка е като октагам ли?

Аз Октагам незнам каква вливка е и за какво е .

Общи условия

Активация на акаунт