Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 91

• 52 595
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
DSSS, поправка - цената беше 1850лв, сега си погледнах документите. 1050лв беше оперативната хистероскопия и защото ми беше по-скоро, съм запомнила тази цена. Извинявай за грешката.

siss, през работодател ми е ДЗО и не знам колко излиза на месец. Към момента на операцията бях на някакъв разширен/максимален пакет към Уника и реално ми покриха цената за избор на екип, за консумативи (до някакъв лимит и от болницата знаят каква подробна информация да предоставят за консумативите, за да одобрят разхода) и пак с лимит - цената на нощувките.

# 586
Момичета, има ли тук някоя с успех след ИМПО (изследване на имплантационен прозорец)? Препоръчаха ни го като нещо последно, което не сме правили като изследване.

# 587
Ако не махнете тръбата и има течност няма как да успеете да забременеете
DSSS, аз миналата година април имах такава операция (при мен беше заради извънматочна бременност). Имах 2 нощувки в болницата - една преди операцията и една след, но не съм сигурна дали не са по принцип 3 нощувки. При мен беше точно преди Великден и май се смилиха над мен и ме пуснаха да се прибера вкъщи за празника, а може и по принцип да са си 2 нощувки. Цената беше 1050лв, май няма промяна от тогава. Поисках си фактура с разбивка и фонда (допълнителното здравно осигуряване) ми възстановиха почти всичко.
Здравейте! Ще търся второ мнение за такава операция. И току-що прочетох коментара Ви. Бихте ли споделили повече информация за допълнително здравно осигуряване – към кой застраховател сте, през работодател ли е правена, колко струва застраховката? Благодаря предварително!

# 588
DSSS, аз миналата година април имах такава операция (при мен беше заради извънматочна бременност). Имах 2 нощувки в болницата - една преди операцията и една след, но не съм сигурна дали не са по принцип 3 нощувки. При мен беше точно преди Великден и май се смилиха над мен и ме пуснаха да се прибера вкъщи за празника, а може и по принцип да са си 2 нощувки. Цената беше 1050лв, май няма промяна от тогава. Поисках си фактура с разбивка и фонда (допълнителното здравно осигуряване) ми възстановиха почти всичко.
Здравейте! Ще търся второ мнение за такава операция. И току-що прочетох коментара Ви. Бихте ли споделили повече информация за допълнително здравно осигуряване – към кой застраховател сте, през работодател ли е правена, колко струва застраховката? Благодаря предварително!
Искат да ми махнат и двете тръби, а според доктора „тръбите ми са много зле“, но не са запушени, наскоро имах втори неуспешен опит. Затова ще направя цветна снимка за второ мнение.

# 589
Аз също правих лапаро за отстраняване и на двете тръби през 2022г, но не помня каква беше цената, престоя ми беше 3 дни в болницата
При мен причината беше двустранен хидросалпингс и за секунда не съжалих, че го направих... Вече гушкам своята сбъдната мечта Милица на 22 дни ❤️

# 590
Задължително ги махнете
Искат да ми махнат и двете тръби, а според доктора „тръбите ми са много зле“, но не са запушени, наскоро имах втори неуспешен опит. Затова ще направя цветна снимка за второ мнение.

# 591
Здравейте, предстои ми първи ЗЕТ при др Стаменов . На 19.01 съм на преглед (8 ден от цикъла) за проследяване преди трансфера.
Правих ПИД на 4 ембриона...три са балансирани и един небалансиран...въпроса ми е трябва ли преди прегледа да направя консултация с генетик или може и без?

# 592
Ако имаш конкретни въпроси по резултата или за самите ембриони, направи консултация иначе може и без.

# 593
Здравейте и от мен.
От много време не съм писала в темата, но тази година ще направим опит за второ дете. Ще има да извървим отново доста път, дано е успешно Hands Pray

Пожелавам от сърце успех. Как смятате да процедирате. И ние така, дай Боже да ни е на късмет годината Heart

Благодаря. Като началото ще пусна АМХ, за да преподновя заповедта, после съм се разбрала с д-р Персенска, че трябва да ме види на 10-ти ден. Мисля да направя отново ЦС, понеже последната е отпреди 9 години.

# 594
Здравейте, някоя от вас взима ли е отпуск по КТ за напреднали в стадии инвитро? Ако може дори и на лично да ми разкаже какво и как се прави.

# 595
Момичета, някои от вас посещавали ли са новия уролог д-р Кондов? Една жена много го похвали, че помогнал на мъжа й, но не помнеше нищо от терапията и спермограмата му. Защото се чудя да ходим ли, или просто да си пием добавките🥺

# 596
Здравейте, съпругът ми ходи и не му изписа никаква терапия. Продължихме си с добавките.
Момичета, някои от вас посещавали ли са новия уролог д-р Кондов? Една жена много го похвали, че помогнал на мъжа й, но не помнеше нищо от терапията и спермограмата му. Защото се чудя да ходим ли, или просто да си пием добавките🥺

# 597
Привет, някой правил ли е консултация с биолог/ембриолог на живо? Възможно ли е, или само по телефон?

# 598
Аз съм правила, но миналата година и към онзи момент не ми предложиха такава възможност. Всъщност може би зависи и какъв е точно въпросът и проблемът, който ще се обсъжда.

# 599
  • Благоевград
Здравейте!
Днес опитах да вляза през телефона си за проверка на резултати, но се оказа, че не мога, дава ми грешка. Не пазя листчето с потребителското име и парола, въвела съм го в телефона и съм запазила.
Да не би по друг начин да се проверяват резултатите? Нямам начислено задължение, не съм ходила от септември там и всичко ми е платено.
Исках да си изтегля резултатите от ПИД на ембрионите. Дали ще могат да ми го изпратят на e-mail? Ще ми дадат ли отново потребителското име и паролата само по телефона?

Общи условия

Активация на акаунт