Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 91

• 52 602
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Искаш да кажеш, че вече са започнали да дават задължителния документ?

Никога не получих такъв документ, дори и след изискване от моя страна. Слаба работа. В друга клиника имам профил, в който е описано подробно всичко, освен амбулаторния и ехографска снимка.

Ако това им е напредъкът... Grinning

# 571
Може някой да се е оплакал доста сериозно. То май само след лош фиидбак има промяна в управлението.

# 572
Така е, има какво да се иска още и от самите амбулаторни. Напр. липсва каква терапия е била назначена за съответния трансфер. И точен брой антрални фоликули, размери. Абе, “малки” неща Grinning

# 573
Здравейте и от мен.
От много време не съм писала в темата, но тази година ще направим опит за второ дете. Ще има да извървим отново доста път, дано е успешно Hands Pray

# 574
Момичета, да ви питам относно качество на ембриони - биолозите дават ли някаква информация за такова (на замразени), грейдинг? Досега не съм ги разпитвала по темата, а искам да знам повече.

# 575
Здравейте и от мен.
От много време не съм писала в темата, но тази година ще направим опит за второ дете. Ще има да извървим отново доста път, дано е успешно Hands Pray

Пожелавам кратък път към успеха, Шарлот! 🤩☺

# 576
Момичета, да ви питам относно качество на ембриони - биолозите дават ли някаква информация за такова (на замразени), грейдинг? Досега не съм ги разпитвала по темата, а искам да знам повече.

Ако имаш предвид да напишат 6АА, 5АВ или от този тип - не дават. Чак на трансфера ти дават снимка на ембриона само. Разпитвала съм ги по телефона, но не винаги дават подробна информация.

# 577
  • София
дават подробна информация, но трябва да ги попиташ конкретно.
ако пък случиш на някой по-неразговорлив оплачи си се на лекаря.
ако няма въпроси информацията е бройка и хубав, лош.

# 578
Ами не съм много навътре в материята, освен споменатия горе грейдинг, който явно не дават. Ако може да ме насочите как да изкопча информация за качеството, ще съм благодарна Hug "Хубав, лош" няма да ми е от полза.

# 579
Щом стане бластоцист винаги дават оценка с числа цифри, но ти я казват само, ако ги попиташ. Питаш ли- ти дават най-подробната информация. Имах случай да ми кажат "хубаво е ембриончето, няма забележки, само дето е по-малко". Което си звучи сууупер и се изпълваш с надежда. В последният моменти преди да затворим я попитах за оценката, която са му дали и тя ми казва 2ВВ. А тази оценка по всички таблици и статии се води poor / лош ембрион. Та, си питайте винаги за грейда, защото последното, от което имаме нужда е напразни надежди.

# 580
Здравейте и от мен.

Пожелавам от сърце успех. Как смятате да процедирате. И ние така, дай Боже да ни е на късмет годината Heart

# 581
Здравейте, искам да попитам на някой правили ли са лапароскопия за отстраняване на маточната тръба? Каква е цената и има ли престой в болницата? Благодаря предварително.

# 582
DSSS, аз миналата година април имах такава операция (при мен беше заради извънматочна бременност). Имах 2 нощувки в болницата - една преди операцията и една след, но не съм сигурна дали не са по принцип 3 нощувки. При мен беше точно преди Великден и май се смилиха над мен и ме пуснаха да се прибера вкъщи за празника, а може и по принцип да са си 2 нощувки. Цената беше 1050лв, май няма промяна от тогава. Поисках си фактура с разбивка и фонда (допълнителното здравно осигуряване) ми възстановиха почти всичко.

# 583
DSSS, аз миналата година април имах такава операция (при мен беше заради извънматочна бременност). Имах 2 нощувки в болницата - една преди операцията и една след, но не съм сигурна дали не са по принцип 3 нощувки. При мен беше точно преди Великден и май се смилиха над мен и ме пуснаха да се прибера вкъщи за празника, а може и по принцип да са си 2 нощувки. Цената беше 1050лв, май няма промяна от тогава. Поисках си фактура с разбивка и фонда (допълнителното здравно осигуряване) ми възстановиха почти всичко.

Много благодаря за бързия отговор. Може би няма да е зле да си пусна допълнително здравно осигуряване, тъй като от няколко места чувам, че покриват такива интервенции, а парите не са малко.

# 584
Здравейте! Ще търся второ мнение за такава операция. И току-що прочетох коментара Ви. Бихте ли споделили повече информация за допълнително здравно осигуряване – към кой застраховател сте, през работодател ли е правена, колко струва застраховката? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт