ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 114

• 64 431
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
Макадамия,може ли снимка или линк?
Валентинова,кое е кафето с малиновите кетони?
Благодаря ви предварително.

# 256
# 257
  • Враца
Ако това е актуалната (скорошна) цена- много е изгодно.
Аз преди около година съм купувала от едно място, струваше около 15 лева.

# 258
В четвъртък е купувано- да, актуална е цената 😊

# 259
Здравейте,с голям интерес ви чета. Правя фастинга 8/16 ,лично за мен си ,се чувствам доста по-добре. На кантар още не съм се качвала. Не знам дали има минус в колограмите. Но имам питане. Трябва ли и кога се прави почивка? След колко време може да се започне пак?

# 260
8/16 не е истински фаст, ежедневно хранене е, няма от какво да почиваш

# 261
8/16 не е истински фаст, ежедневно хранене е, няма от какво да почиваш
Благодаря 😊

# 262
# 263
Здравейте, момичета,

Включвам се и аз в темата. Ще се опитам да премахна въглехидратите за около 14 дни и се надявам, че влизайки в темата, ще имам по-голям стимул.
Височина 170 см., тегло: 56,500 кг. Цел: 50-51 кг.

# 264
Elllll, ти за мен си манекенка. Направо не знам дали е възможно толкова да свалиш? Успех!

# 265
Elllll, ти за мен си манекенка. Направо не знам дали е възможно толкова да свалиш? Успех!

Благодаря, В2022!
Възможно е, допреди месец си поддържах около 52 кг. Но сега нямам воля да спра тъпкането с шоколади Simple Smile
Момичета, в някои от темите се говори за лентички и промяната им. Може ли да ме насочите по какъв начин да си създам тази лентичка.

# 266
Mомичета, почти не смея да се похваля но след два месеца борба на 2 кг стигнах  до въпросните 53 кг, които ми бяха за  цел. сега борбата за поддържането им ще е безмилостно жестока.... имам по 5-8км на ден вървене, 30мин фитнес сутрин и 2часа балет в петък.

kачвам за малко една любима снимка Simple Smile ще я изтрия след известно време.
За протокола ще кажа че съм тежала 10 кг повече.

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 16:48 от Eli..........

# 267
Eli......., първоначално реших, че това е снимка от нета.
Но след написаното, разбирам, че това си ти. Ами... изглеждаш превъзходно Purple Heart

# 268
Eli..........  супер си!
Ама няма да се разберем така. Само манекенки, балерини - дано прихвана и аз от вас Simple Smile

# 269
Eli.......... прекрасна си, изваяна! ❤
Тренировките са си казали думата 😍

Общи условия

Активация на акаунт