ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 114

• 64 421
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!Станах без аларлма и вече съм облечена,и тръгвам след малко към залата.Кардио 50 минути ще е.
Нат, от спининга виждам добри резултати/не мои/.Лошото е, че не се тренира достатъчно горна част, а аз много държа на нея.Така или иначе съм ходила 2 пъти само.Аз дебелея от много храна.От днес освен фастовете, салатата ще бъде обрана, че нещо се отпуснах на една уникална салата и дънките станаха тесни.
Храната днес:
обяд около 12.30-лаврак и чери домати
18.30-200 грама гърди на скара+чери домати или гола краставица
Имайте хубав ден!

# 241
Спининга е много добър за оформяне на краката и намаляване на обиколките ,не натягай много съпротивлението.
Прави стреч всеки ден  за прасците това е много важно ,виж тези упражнения
https://youtube.com/playlist?list=PLI99edql7pfsaymlAN6873i_KMTCC … =0Xf8mY9ZooT9Xuzw
и масажи https://youtu.be/D5rRPHTDNmY?si=--a3AkqLIkES8Ayd

# 242
  • София
Привет и от мен. Стресът си каза думата - срина ме и съм с ангина вече... Вдигнах и температура, грижа се и за едно дете, което има някакво прокашляне и засега е в нас. Надявам се утре да съм по-добре.

Тия дни храненето е под всякаква критика за мен. Ама като се оправя, тогава. Цел за този месец - да видя 65. Да видим.

# 243
  • Велико Търново
Днес всичко мина по план.Храната и спорта бяха под тотален контрол.
Имах и втора тренировка след кардиото, 12 ден от програмата, която следвам в домашни условия.
След втората тренировка, която беше около 40 минути след кардиото изпих един протеин, а обяда ми беше към 13.00.
Лавракът беше жесток на тиган, почти без мазнина, а гърдите бяха на скара поляти само с бяло вино.4 бр. някакви малки гризини бяха нарушението.
Бях и на фризьор.
Скрит текст:
Скрит текст:
Утре и в петък съм в две аптеки на работа, храната ще е гърди с чери домати.
Тренировката ще е от домашната програма.Те са около 45 минути.

Добро утро/редактирам се, че последно аз съм писала/
Дано успея днес с фаста.Искам да го вкарам сериозно, защото видях само ползи от него.Сега ставам да тренирам и на работа до 20.00.Гледам разни драматични промени на дами от разни фитнеси, ама пусто мотивацията си заминала с младостта!
Хубав ден!

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 05:10 от siska79

# 244
  • в пералнята
Изпуснах Би... следващия път Simple Smile
Честита да си!
Сиска, супер изглеждаш.
Аз се завърнах от Италия само 200 гр по-тежка, може и от цикъла да е, което си е супер постижение, защото беше една седмица страашно чревоугодничество.
Пица, паста, сладолед и сладкиши на корем. За виното да не говорим.
Но по минимум 25 км на ден и това явно си оказва влияние.
Аз днес бях също на спининг, за този месец има челиндж минимум 10 тренировки. Аз първата седмица я пропуснах, така че ще трябва тези дни да наваксвам.

# 245
  • София
Хей, хей! Преборих ангината, детето е на градина. Ставам в 6:30 всеки ден и сега тепърва лягам... т.е. движението е добре. Яденето - доста прилично. В цикъл съм и обикновено не ми се яде, въпреки недоспиването. Отрази се добре и на кантара - днес 67.4 кг. Целя за този месец да видя 65. Добре тръгна, надявам се да успея, макар да е малко амбициозно. За обяд - шницел по виенски. Вечеря - печено пиле с домати и краставици. Предните два дни бях на ОМАД, ама по принуда. Не остана време за ядене Grinning Бая гладна бях вечер. С по-дългия ми ден ще е трудно с ОМАД. Няма да се насилвам.

# 246
  • в пералнята
Момичета, сутринта видях 61 на кантара. От доста отдавна не го бях виждала. Много се зарадвах.
Предполагам, че седмицата на абсолютно зареждане в Италия се е отразила положително на организма ми.
Иначе днес бях на спининг, ударих тренировка номер 25 и се чувствам прекрасно Simple Smile

# 247
Arhinora, споделям ентусиазма ти. И аз си живея на 61 кг. и съм уникално щастлива от този факт. Не съм спортна като теб, но пак резултата е супер видим. Успех и занапред!

# 248
е, то в Италия е разцепване от ходене, браво на теб 🏆
живея си на 63, с тоя хоум офис поне още един месец ще така
облякох днес есенното (пролетно) яке, охлабила съм обиколката от пролетта

# 249
Здравейте! Реших и аз да се включа, въпреки, че се притеснявам ☺Моята промяна дойде с хранителния режим на Атанас Узунов. Той препоръчва прием на малинови кетони, мултивитамини и омега 3. За себе си открих страхотно кафе с малинови кетони, също започнах да правя упражнения вкъщи и за последния месец и половина и съм -6 кг. По някога леко се отклонявам от режима, но като цяло съм супер доволна от резултата 🙃

# 250
разкажи повече за малиновите кетони, пих един месец, нищо не свалих
АУ го харесвам, нищо че е масов хейт по него, правила трябва да има

# 251
аз пих първо от тези
Скрит текст:
по 1 капсула на ден (300 мг.)

сега пия
Скрит текст:
по 1 капсула на ден (1200 мг.) - реално 4 пъти по-голямо количесто в мг

имаше някакво намаляване на апетита и на желанието за сладко в първите дни
вторите ги пия и със зелено кафе, което според мен също водеше до такъв ефект
но тялото привиква и сега само ги пия без да има полза
когато изпия опаковките, мисля да не купувам повече
най-добрата инвестици за намаляване на теглото си остава картата за фитнес

# 252
мдаааа, същата работа...

# 253
При оток на краката много помага тинктура от глухарче, има във всички био- магазини, пие се по 30 капки , три пъти на ден, 15 минути преди хранене. Гарантирам ви спадане на всички отоци до часове.
Благодаря за съвета. Тук има тинктура от листа на глухарче и от корени. Има ли значение коя е?

# 254
Тази, която пия е от корен

Общи условия

Активация на акаунт