ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 114

• 64 415
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
Момичета,  днес ще пусна две снимки, едната е от Октомври 2020 г, другата от Октомври 2023:

Разлика 3 години и 12 кг:

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 18:05 от B2022

# 226
ЧРД, Би! Да си здрава и щастлива! Flowers TulipFlowers Four Leaf CloverBalloonCakeCocktail
Много готина мацка си! Heart Eyes

# 227
ЧРД, жива и здрава бъди! Одобрих и смяната на цвета на косата, заедно със свалените кг. Наистина има голяма разлика и изглеждаш автоматично и минус 10години по-млада. Браво за резултата!

# 228
Еха, наистина изглеждаш страхотно!!! Честит рожден ден, бъди щастлива!!!
Когато човек се чувства добре просто го излъчва и заразява останалите Simple Smile

(П.с. жълтите ти обувки са топ!!!).

# 229
Честит празник, B2022! Бъди здрава и сбъдвай мечти! Чудесна си, уникална промяна си постигнала! 😍

# 230
Честит рожден ден и юбилей! Много положителни мисли, постигнати цели и вътрешна хармония ти пожелавам. Изглеждаш страхотно и преди и сега. Весел празник!

# 231
Честита да си, B2022!
Промянатата ти е забележителна, а на актуалната снимка изглиждаш като далечна роднина на жената преди три години.
Стимул и вдъхновение си. Heart

# 232
  • Враца
B2022, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Направо си "светнала" с новото тегло и с новата фигура! Браво, момиче! Само така! Не ти ги давам годините!
Директно ми служиш като вдъхновение!

# 233
B2022, честит рожден ден! Да си жива и здрава!
Поздравления за чудесната форма! Много ти отива новия цвят, и наистина си подмладена с 10г. Браво!

Аз започнах с фастове вчера. Ще се отчитам.

# 234
Еха, супер промяна B2022!
И честит юбилей, бъди жива и здрава!

Аз продължавам да се храня по Зоната, като от 1.10 се включих в платеното предизвикателство на Катина. Бях се поотпуснала малко лятото, но нямам поражения върху кантара, което е супер.

# 235
B2022, честит Юбилей! Неведнъж тук съм писала, че в моите очи ти си Герой! Снимките ти само потвърждават това.  При родени 4 деца, да ставаш на 50 и да изглеждаш по този начин... ами мога само да кажа ЕВАЛА!
Бъди здрава и обичана, всичко, което ти е на сърце, да постигаш с лекота! Весел празник! Flowers Four Leaf Clover

# 236
От сърце ви благодаря!
Нека всички сме много здрави и отслабващи успешно занапред!

# 237
  • Велико Търново
Честита да си!Здрава и щастлива!Аз винаги ти изпускам снимките.
Дез, и аз се опитвам да вкарам фастовете отново.
Промених и нещо друго, но си признавам, че ми е много неприятно, но пък глада ми не е такъв вълчи.Махнах ранното ставане-сега ставам около 6.30 и съм подхванала една 6 седмична програма.Ще я изкарам, но ще видя как ще си наредя програмата-искам да вкарам един ден кросфит, един ден спининг и след като я изкарам се връщам в залата.Там адреналина ми е друг.

# 238
Сис, защо спининг?
там помпаш мускул точно където ти не искаш
аз от велото качвам прасеца с 2 см за две седмици

# 239
Хоп аз тук цяла тема съм изтървала.
Браво момичета  голям хъс. Много зареждащо звучите 😃
Моята цел е стопяване на всички излишни кг и нормализиране на показателите  нямам бърза работа  все пак години съм ги трупала/влошавала. Не си давам времеви граници. Просто съм задала желано тегло и нормални нива на показатели.  Когато тогава  . Много съм изморена напоследък след работа и като си сетя че трябва и гимнастика да правя и често давам на заето 😃
Но когато имам кондиция правя тя е част от пътят 😃

Общи условия

Активация на акаунт