Отговори
# 120
Много хубав трейлър. И многозначителен. С много загаадки.
Доколко Атеи знае истината? Доколко Лейла знае истината за ммайка си и баща си?
Каква е роляга на Мерием за "вербуването" на момичето Лейла от мошеника Яккуб?
Коя е Мерием? Знаее ли и тя истината за Лейла?
Коя е майката на Лейла? Има ли възка със семейството на Атеш... .. и т.н.

А другата загадка е ще има  ли още един трейлър? И то по-скоро? Hands Pray

Хареса ми втората игра с Хафса и Керем. Хафса е много импулсивна спрямо Кепем.
Докато той е толкова сдържан - само се усмихва сладко-сладко.
Това е най-точното отношение на Кепем спрямо Хафса.

Много находчиво от страна на автора на колажа! Hands Ok Hand

# 121
Снимки и резюме 10 серия

"Вече сме двама непознати. Прегръщахме се преди"

И още...

След признанието на Атеш на сватбата, Лейла бързо напуска мястото. По пътя й помага един от присъстващите на сватбата. Това, което направи всъщност много разстрои Атеш. Положението на бандата у дома е в сериозна опасност. Цялата поръчка е унищожена. Тъй като децата са свикнали с Лейла, те започват да имат проблеми у дома. Атеш трябва да поддържа някакъв баланс за попечителството.

# 122
ЗДРАВЕЙТЕ! Blue Heart

Докато чакаме сследващия трейлър за 10 еп., няколко любими снимки на Керем, и... Атеш.

# 123

Здравейте 🥰

Почти в края на този ден искам да ви предложа макар и виртуално по една наздравица и торта за днешния личен празник. Както разбирате навърших точно 50 или 25 зависи от валутата и гледната точка 🥰💃😍👻🙃😃

Та в моя чест пожелавам на всички да бъдем здрави, много щастливи и усмихнати! Нека на колкото и години да сме винаги да помним, че любовта е по-силна от всичко! Да бъдем обичани и да обичаме хората в живота си и всеки ден да откриваме чудото на живота в очите на дете, любим, приятели или просто в човека до нас! ❤️🥳

За да не е спам...

# 124
  • София
Дени, честита да си! Birthday

Един чичек от мен с пожелания за много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти!

# 125
Дени, честит юбилей!💐🍀🥳
Много,  много щастие!

# 126
Дени , честит празник миличка! Жива,здрава и хубави неща...

# 127
Честито на целия екип на сериала. Заслужено 💯

Телевизионната консултантска фирма
телеформат включи Ya Çok Seversen в своята селекция от най-забележителните премиери на сериали през последните няколко месеца (юли/август) в световен мащаб. Teleformat е дъщерно дружество на GECA, което предоставя изследователски услуги за телевизионни тенденции и програми въз основа на 29 хиляди международни формати данни.

https://todotvnews.com/teleformat-los-estrenos-de-ficcion-mas-de … julio-y-agosto-3/

Дени, честито. Бъди здрава и щастлива 🍀
За теб специално

Прощавам му всичко и това, което не се е случило още също 😂

Фрагманът нещо го забавиха

Ате💔йла

# 128
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДЕНИ!

Бъди щастлива и нека светлината и хармонията са навсякъде около теб!

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

А какво става с новия трейлър?

# 129
Дени, честит юбилей! Бъди здрава и много щастлива! 🎉 🎂🍾

Преди 6 години на този ден в Сеул Керем печели наградата за най-добър актьор в драма Nature Sparkles

Фрагманът се загуби някъде по трасето Grinning

# 130
Това е най чаканият фрагман

"Наистина те обичах."
 Ще успее ли Атеш, който отмъщава на Лейля, да заглуши гласа на сърцето си?

# 131
Това е най чаканият фрагман

"Наистина те обичах."
 Ще успее ли Атеш, който отмъщава на Лейля, да заглуши гласа на сърцето си?

Лейля: Защо го направи? Какво искаше от мен?
Атеш: Лейля вече няма да идва. Аз ще ти чета приказки, става ли?
Берит: Аз не искам твоите приказки! Доведи Лейля, иначе няма да говоря повече с теб!

Лейля: Можеше да кажеш, че знаеш всичко и да ме напуснеш! Можеше да ме изгониш, Атеш! Защо?

За всичко е виновна тя. Толкова съм ѝ ядосана! Защото тя не ми даде дори един шанс гневът ми към нея да намалее. Мразя я!

Вие защо ми помагате?

Мерием: Коя е тази жена?
Лейля: Жена на име Фирузе.

Аз наистина те обичах!

Broken Heart Disappointed Relieved

# 132
Лейлито нещо се репчи на Тешо, винаги с рогата напред. Вместо да си признае за всички измами тя му се святка. Че и има още неща, за които той не знае. Вярно е че нападението е най добрата защита, но при нея за този момент оправия няма. Не стига, че е виновна, ами...аааааа. Няма да се разберем така 😁
Нормално е Берит да иска Лейла. И заради нея Атеш ще я върне в къщата. Дано поне Ългаз и Айдос не му се сърдят много. Арвен слага и големи и малки в малкия си джоб с игра.

Илтер говори с Лейла и Атеш поотделно. Мисля, че той ще подкрепи Атеш както винаги. Погледът му към двамата е различен. Вижда се, че Лейла го гледа виновно и той може би няма да скрие разочарованието си. Но е факт, че я харесва. А на Атеш може да го посъветва и все пак да му каже, че не е постъпил добре въпреки всичко. Той е човекът, на който Атеш има най голямо доверие.
Майката Фирузе - дали това е името й. Лейла би трябвало да помни поне името на майка си. Тази жена засега въобще не ми харесва. И тук голямо лъгане ще пада май.

Атеш е останал буквално сам. Разбит и смачкан. Керем е уникален в драмата. Усещаш как изживява цялата болка и криза.

# 133
  • София
Наистина Керем е уникален в драмата. В комедията се виждат актьорските му заложби, има много добри мимики и реакции, но в драмата разгръща целия си потенциал. Без да гледам сериала, този фраг ми хареса заради играта и на двамата - Хафса също играе много добре, особено в драматични моменти. Simple Smile

# 134
Дени Hug , няма да ти пожелавам още 50 , а само тези , които ти остава да  изживееш  , да си в добро здраве , обичана , ценена ,спокойна и доволна . И не заравяй ,че 50-те са новите 30 Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт