Търся електронна книга - 44

• 90 203
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте търся поредицата на "касандра клеър" ТЪМНИ СЪЗАКЛЯТИЯ или някой други нейни поредици ще бъда благодарна ако някой ги има и ги сподели Simple Smile
https://www.rulit.me/author/kler-kasandra

# 331
Здравейте търся поредицата на "касандра клеър" ТЪМНИ СЪЗАКЛЯТИЯ или някой други нейни поредици ще бъда благодарна ако някой ги има и ги сподели Simple Smile
https://www.rulit.me/author/kler-kasandra

Тези който ги има в рулит съм ги чела вече Sad
Но благодаря все пак Simple Smile

# 332
Здравейте. Търся,, Зелени светлини,, на Матю Макконъхи- banga@abv.bg . Благодаря предварително!

# 333
  • София
Здравейте! Търся "Среднощната библиотека" от Мат Хейг в електронен формат на български език. Ще бъда благодарна, ако някой ми помогне.

# 334
Добро утро! Търся "Искронишка" на Алекс Астер. Предварително благодаря!

# 335
Здравейте!
Търся "Чарли и шоколадовата фабрика" на Роалд Дал.
Благодаря!

# 336
Здравейте!Може ли някой да ми прати книгата "Глюкозната революция" на Джеси Инчауспе в електронен вариант? Намерих линкове в групата, но са или изтекли или невалидни.Благодаря предварително!  Електронният ми адрес е ivy@mail.bg

# 337
Здравейте!Може ли някой да ми прати книгата "Глюкозната революция" на Джеси Инчауспе в електронен вариант? Намерих линкове в групата, но са или изтекли или невалидни.Благодаря предварително!  Електронният ми адрес е ivy@mail.bg

Не може . Тази книга е забранена в групата .

ПС : Ако следите темата ще видите , че на първа страница я има и можете да си я дръпнете от там .
Ама явно е по - лесно някой да ви я прати на готово . Без Вие да положите някакви усилия да си я намерите .

Извинявам се ама чуя ли за ,, Глюкоза'' и ,, революция '' , калинките ме накацват . Laughing

# 338
Ама тази глюкоза при толкова мързел как мислите да я революционирате.

# 339
Здравейте! Търся " Къщи от стъкло" на Луиз Пени. iliyana_ivancheva@abv.bg

# 340
Здравейте! Искам да попитам дали някой има случайно книгата"  Защо никой не ми го е казал досега" на Джули Смит?  pp_17@abv.bg
Благодаря!

# 341
🙄

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 14:12 от Milena Miteva 637173

# 342
Здравейте , търся книгата Глюкозната революция на Джеси Инчауспе . Много ще съм благодарна , ако някой я има и ми я изпрати на имейл : misheva84@abv.bg
Благодаря предварително !
Линк на първа страница и мерси ,че ще го видиш.

# 343
Здравейте , търся книгата Глюкозната революция на Джеси Инчауспе . Много ще съм благодарна , ако някой я има и ми я изпрати на имейл : misheva84@abv.bg
Благодаря предварително !

Вие майтапите ли се бе хора ? В следващата тема в заглавието трябва да пише , че я има някъде иначе не става .

# 344
Извинявам се много , опитах да отворя линка за теглене преди да пусна запитване . Но ми изписа , че не може да се тегли , може би аз не мога да направя нещо като хората Anguished

Общи условия

Активация на акаунт