Търся електронна книга - 44

• 90 220
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, търся книгата Другата ръка на Крис Клйив.Ще се радвам ако някой от вас я има и я сподели.
karayaneva_k@abv.bg

# 316
Здравейте, търся “Изворът на женската сила”

# 317
Здравейте! Аз също ще помоля за книгата на Рина Кент “Империя на греха”, както и за “Безчувствен” на Пенелъпи Дъглас, ако някой я има. Благодаря предварително! natalia.avakin@abv.bg

# 318
Първа част - Империя на желанието я има в РУЛИТ.

# 319
  • Варна
И аз се нареждам на опашката
renityyy_1810@abv.bg

Здравейте търся Империя на греха на Рина Кент. Ще се радвам ако някой я има да ми я изпрати. Благодаря предварително.
Hope_dies_last@abv.bg

Здравейте, и аз я търся. Ако някой я има, моля може ли и на мен да я изпрати stoyanova_yoana@abv.bg

# 320
  • Бургас
Сиела пуснаха ли Империя на греха в ел.вариант, вече?

# 321
Сиела пуснаха ли Империя на греха в ел.вариант, вече?

Не, нямат ел вариант

# 322
  • Бургас
Ми като няма ел.вариант от къде си представят потребителите,че ще извади някой книгата?

Така че няма нужда да си пишете мейлите. Като излезе се пуска линк за теглене

# 323
Здравейте! 🌞Случайно някой да има книгата на А. Крушарска - "Болница за безсмъртни създания" във вариант за четене на телефон? 😁😁😁 Ще бъда много благодарна ако ми я изпратите на ivelina_krysteva@abv.bg 😊
Хубав и усмихнат ден на всички! 😎

# 324
Здравейте! 🌞Случайно някой да има книгата на А. Крушарска - "Болница за безсмъртни създания" във вариант за четене на телефон? 😁😁😁 Ще бъда много благодарна ако ми я изпратите на ivelina_krysteva@abv.bg 😊
Хубав и усмихнат ден на всички! 😎

Аз имам изтеглена програма ReadEra на телефона и чета във всякакъв формат. Ако я нямате изтеглете си я.

# 325
fbreader    за андроид е много удобна за всякакви формати. Изтеглете си я и няма да имате проблеми с никакви електронни книги.

# 326
  • Варна
Здравейте,не намирам в е-форма PDF, "'Изборът" от Едит Ева Егер.
dontcheva1973@abv.bg
Ако някой сподели,ще бъда благодарна!

# 327
И аз се нареждам на опашката
renityyy_1810@abv.bg

Здравейте търся Империя на греха на Рина Кент. Ще се радвам ако някой я има да ми я изпрати. Благодаря предварително.
Hope_dies_last@abv.bg

Здравейте, и аз я търся. Ако някой я има, моля може ли и на мен да я изпрати stoyanova_yoana@abv.bg
Изпратих ви ги.

# 328
  • София
Рина Кент - Империя - 2. Империя на греха - https://dox.abv.bg/download?id=ebd934e8e7# - Линк за сваляне

# 329
Здравейте търся поредицата на "касандра клеър" ТЪМНИ СЪЗАКЛЯТИЯ или някой други нейни поредици ще бъда благодарна ако някой ги има и ги сподели Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт