Търся електронна книга - 44

• 90 455
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!

Търся книгите на Лариса Ренар "Направи мъжа си милионер", "Нощта на времето"  и "Интригата да съблазняваш. Осем нюанса на любовта" на български език Simple Smile

# 91
Здравейте, търся поредицата Кралско братство на Сабрина Джефрис. Дали някой ги има в електронен вариант?И ако може да ги споделите  e-mail: eli_011@abv.bg

# 92
  • Euskal Herria
Ако ги търсите на български, май ги няма преведени.

# 93
  • Бургас
Издаде ги СББ медиа, но не зная дали ги има в ел. вариант. Аз ги четох на хатрияя цялата поредица струва колкото една книга, не е страшно да се купи, не боли.

# 94
Издаде ги СББ медиа, но не зная дали ги има в ел. вариант. Аз ги четох на хатрияя цялата поредица струва колкото една книга, не е страшно да се купи, не боли.
Не е въпроса в цената,даже едната я имам на хартия, обаче аз чета след като всички заспят  и затова предпочитам електронните варианти.
Но благодаря все пак за съдействието!

# 95
  • Euskal Herria
Благодаря! Потърсих в интернет, а не ми излязоха резултати. Обикновено в уики пише, ако заглавията ги има на български. Въобще не се сетих да погледна в сайта на СББ.

Само първата книга от серията я има електронно.

# 96
  • София
Има я в Storytel ако ползвате.

Здравейте, търся Да се осмелиш да шофираш. Пробуждането на една Саудитска жена на Манал Ал-Шариф .

Предварително благодаря!
Поздрави

# 97
Здравейте! Търся книгите на Джулия Куин от поредицата Бриджъртън (Bridgerton).
nelito977@gmail.com
Благодаря предварително!!

# 98
Здравейте! Търся книгите на Джулия Куин от поредицата Бриджъртън (Bridgerton).
nelito977@gmail.com
Благодаря предварително!!
https://www.rulit.me/books/all/1/date?search=%D0%91%D1%80%D0%B8% … D1%82%D1%8A%D0%BD

# 99
Благодадря много!! Simple Smile
Липсват тези две:
To Sir Philip, with Love (2003)
На сър Филип, с любов, изд. „Ибис“ (2022), прев. Диана Кутева, ISBN 978-619-157-390-5
When He Was Wicked (2004)
Очарователен негодник, изд. „Ибис“ (2022), прев. Диана Кутева, ISBN 978-619-157-394-3
Ако някой ги има, ще съм много благодарна Simple Smile

# 100
  • Бургас
Всъщност електронни ги има до 4-та книга. Издадени са до осма, но последните са само на хартия.

# 101
Всъщност електронни ги има до 4-та книга. Издадени са до осма, но последните са само на хартия.
Ясно! Благодаря много Simple Smile

# 102
Здравейте! Търся книгата "Матилда" на Роалд Дал в електронен вариант. Благодаря!
n_dingozova@abv.bg

# 103
Здравейте 🙂
Може ли да качите на български език на Мерседес Рон
Моята вина , Твоята вина , Нашата вина
Email marina273@abv.bg

Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 08:10 от Millenkata

# 104
Здравейте Flowers Sunflower Търся "Вратата" на Магда Сабо.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт