Търся електронна книга - 44

• 90 408
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,
Има ли преведени на български книги на Дж.Л.Бек и Моника Корвин. Прочетох някаква предистория " От пръв поглед" и ми хареса. Ще бъда благодарна, ако някой има да сподели.
mds777@abv.bg
Търсих в рулит , но има само на руски език.

# 106
  • Бургас
Здравейте 🙂
Може ли да качите на български език на Мерседес Рон
Моята вина , Твоята вина , Нашата вина
Email marina273@abv.bg

Имате поща Simple Smile

Здравейте, ако може ги изпратетe и на yana_sl@abv.bg

# 107
Здравейте, може ли и на мен
petq_karalq6kova@abv.bg
или да споделите някакъв линк, защото е доста търсена поредица Simple Smile

# 108
petq_karalq6kova@abv.bg

Именно защото е "доста търсена поредица", разпространението ѝ приключи. Подобно заглавие е в състояние да създаде проблеми на целия форум. Съжалявам!
Както съм написала в предишната тема, има опит да превод в Wattpad. Който иска да я чете, там вероятно все още е достъпна.

# 109
# 110
Ако може и на мен да изпратите поредицата на Мерседес Рон. Благодаря предварително.
glamz@abv.bg

# 111
Аз също ще помоля за поредицата на Мерседес Рон. Благодаря предварително!
et_hrisi@abv.bg

# 112
petq_karalq6kova@abv.bg

Именно защото е "доста търсена поредица", разпространението ѝ приключи. Подобно заглавие е в състояние да създаде проблеми на целия форум. Съжалявам!
Както съм написала в предишната тема, има опит да превод в Wattpad. Който иска да я чете, там вероятно все още е достъпна.

Четете бе хора  !!!!

# 113
Здравейте,

ще бъда благодарна, ако някой има книгите на Луси Кларк-  "Видян за последно" и  "Морски сестри" да ги сподели с мен Simple Smile - kika_kl@abv.bg

# 114
Момичета . Моля някоя , която е чела втората книга от поредицата  ,, Ти не ме притежаваш '' на Джорджия Кар да ми пише на лично .
Дали Далия се събужда от комата или умира ?

# 115
Момичета . Моля някоя , която е чела втората книга от поредицата  ,, Ти не ме притежаваш '' на Джорджия Кар да ми пише на лично .
Дали Далия се събужда от комата или умира ?

Писах ви Simple Smile

# 116
Търся книгата на Принц Хари - "Резервният", на Джоджо Мойс- "В обувките на някой друг" и евентйално "Как да оцелееш в България" на Филип Зуберски. kmalik2204@gmail.com

# 117
Здравейте, дали някой има “Фрида. Завладяващата биография на великата художничка” от Хейдън Херера, както и  “Истории от ръчния багаж” на Георги Милков? Търсих в рулит, чети ме, читанка, търсачката тук, но не намирам нищо.
Благодаря предварително! Simple Smile

# 118
Здравейте! Търся "Обществото на мъртвите поети" от Н.К. Клайнбаум.

# 119
Здравейте, търся книги на Рейчъл Гибсън, без " Влюбен до безумие" и "Истински признания" .
liubka_evtimova@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт