Търся електронна книга - 44

• 90 445
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
някой може ли да ми изпрати The Fadeaway на Rebacca Jenshack? и някой да знае защо http://gen.lib.rus.ec не работи Sad  i.doroteya@gmail.com

# 211
Здравейте, видях, че има линк за Джеси Инчауспе - Глюкозната революция, но не е активен, моля да ми я изпратите, благодаря mi_po6ta@abv.bg
https://www.rulit.me/books/glyukoznata-revolyuciya-download-788008.html

# 212
Момичета с коя програма мога да си отварям епуб файлове на лаптопа ?

# 213
  • София
Момичета с коя програма мога да си отварям епуб файлове на лаптопа ?
Freda от Mircosof store

# 214
Търся, "Забравените в неделя" на Валери Перен.

Скрит текст:
Току що прочетох, "Вода за цветята" и съм още под влиянието на книгата. Дори не знам как да опиша, колко ме развълнува романа! Препоръчвам! Драма, много увлекателно написана, с много истини от живота и с много тъга и разбира се с типичната любовна история, която съществува само във филмите и романите. 

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 15:52 от a.nik

# 215
Здравейте търся поредицата "Последните часове" от Касандра Клеър.
Благодаря предварително Simple Smile

# 216
Здравейте! Търся последните две книги от колекцията за Анн Шърли. Дъщеря ми я обожава,а не мога да ги открия никъде. Някой има ли представа къде може да ги прочете?

1. Анн от „Зелените покриви“5,6
Ann of Green Gables, 1908
2. Анн от „Авонлий“5,3
3. Анн от острова5,3
4. Анн от къщата на върбите4,8
5. Анн от дома на мечтите5
6. Анн от „Ингълсайд“4,9

# 217
# 218
Здравейте!
Търся "Трябва да те предам" от Рута Сепетис Flowers Tulip

# 219
Здравейте!
Търся книгата "Неустоима" на Мелани Харлоу в pdf или MOBI формат. Ако може някой да ми я изпрати на имейл bookaholics@abv.bg
Благодаря Ви предварително! =)

# 220
Някой знае ли нещо за lib.gen.rus.ec? Цял ден го няма.. друг път като че ли е било само за няколко часа. Нормално ли е

# 221
  • Там Някъде
Търся, "Забравените в неделя" на Валери Перен.

Скрит текст:
Току що прочетох, "Вода за цветята" и съм още под влиянието на книгата. Дори не знам как да опиша, колко ме развълнува романа! Препоръчвам! Драма, много увлекателно написана, с много истини от живота и с много тъга и разбира се с типичната любовна история, която съществува само във филмите и романите. 
Аз също я търся и бях попитала в темата преди време. За съжаление я няма в е-вариант.

# 222
Сърби ме езика да потърся Глюкозна революция,но ще пропусна Grin
Моля ви,ако някой има книги на Крис Картър (в читанка намирам 3, в рулит още 2) нека ми изпрати на beloslava_d@yahoo.com. Съгласна съм и да си купя ако се продават в електронен вариант на български Flowers Bouquet

# 223
# 224

Общи условия

Активация на акаунт