Търся електронна книга - 44

• 90 251
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,
Търся: Да се осмелиш да шофираш от Манал Ал-Шариф.
Благодаря предварително!

# 286
  • в града на атомното слънце :)
Здравейте!  Търся Тийнейджърският мозък на Франсис Йенсен.

# 287
  • UK
Здравейте, търся следните книги:

- "Уроци по химия"- Бони Гармъс
- "Гранд Хотел Европа"- Иля Леонард Пфайфер
- "Град на момичета"- Елизабет Гилбърт
- Когато животът ти изпрати хипопотам"- Анете Биерфелт
- "Обществото "Джейн Остин"- Натали Дженър

Имейлът ми е idammarinova@gmail.com

Предварително се извинявам, ако вече са обсъждани. Благодаря от сърце!

# 288
Започнала съм " Шутът на кралицата" на Филипа Грегъри, но сега видях, че е цяла поредица. Въпроса ми е, дали книгите са обединени само тематично в поредица, или са последователно развиващо се действие. " Другата Болейн" ли е първата книга?

# 289
Да попитам, случайно да са се появявали книги на Ела Мейс?

https://mega.nz/file/BjAlmTZA#B037h2WML5lF8jpng0qjcuqtIBUYUUpohsIQ2UoONk0 - Ела Мейс - Да обичаш Джейсън Торн
Здравейте,сега разбрах че тази писателка има и други издадени книги.Да знаете случайно къде мога да ги намеря.Не бях чела нищо от нея до сега,но ми хареса.

# 290
  • в сърцето на един мъж...
Започнала съм " Шутът на кралицата" на Филипа Грегъри, но сега видях, че е цяла поредица. Въпроса ми е, дали книгите са обединени само тематично в поредица, или са последователно развиващо се действие. " Другата Болейн" ли е първата книга?

По принцип са поредица - вървят с историята на Тюдорите. От самото начало на династията. Затова е хубаво да се четат по ред Simple Smile

1. Повелителката на реките
2. Бялата кралица
3. Червената кралица
4. Пленница на короната
5. Бялата принцеса
6. Вярната принцеса
7. Проклятието на краля
8. Три сестри, три кралици
9. Другата Болейн
10. Наследството на Болейн
11. Укротяването на кралицата
12. Шутът на кралицата
13. Любовникът на девицата
14. Последните Тюдори
15. Другата кралица

# 291
Здравейте. Търся 4 часовото тяло на Тим Ферис. Благодаря ви! ashanti_13_@abv.bg

# 292
Здравейте! Търся Отвлечена книга 1 на Т.Р.Рейгън
Благодаря предварително.
simona.aleksandrova@abv.bg

# 293

По принцип са поредица - вървят с историята на Тюдорите. От самото начало на династията. Затова е хубаво да се четат по ред Simple Smile

2. Бялата кралица
3. Червената кралица
4. Пленница на короната
5. Бялата принцеса
6. Вярната принцеса
7. Проклятието на краля
9. Другата Болейн
12. Шутът на кралицата
14. Последните Тюдори
15. Другата кралица

Много благодаря!

# 294

2. Бялата кралица
3. Червената кралица
4. Пленница на короната
5. Бялата принцеса
6. Вярната принцеса
7. Проклятието на краля
9. Другата Болейн
12. Шутът на кралицата
14. Последните Тюдори
15. Другата кралица

Много благодаря!

Минавам само да кажа че съм изчела цялата поредица и благородно ви завиждам че сега започвате да и се наслаждавате, прекрасни книги от първата до последната. Преди 3-4 год ги изчетох и наскоро ми се завъртя в главата че искам да ги прочета пак. Вярвам че ще ви грабнат и вас и ще се потопите с удоволствие в историята на Тюдорите. Приятно четене!

# 295

2. Бялата кралица
3. Червената кралица
4. Пленница на короната
5. Бялата принцеса
6. Вярната принцеса
7. Проклятието на краля
9. Другата Болейн
12. Шутът на кралицата
14. Последните Тюдори
15. Другата кралица
Къде е мястото на "Вещицата", оригинално заглавие "Мъдрата жена" ?

# 296
Скрит текст:

2. Бялата кралица
3. Червената кралица
4. Пленница на короната
5. Бялата принцеса
6. Вярната принцеса
7. Проклятието на краля
9. Другата Болейн
12. Шутът на кралицата
14. Последните Тюдори
15. Другата кралица
Къде е мястото на "Вещицата", оригинално заглавие "Мъдрата жена" ?
Направих справка в Goodreads: https://www.goodreads.com/book/show/16185.The_Wise_Woman.
Там пише, че книгата е самостоятелна. Не е част от поредица.

# 297
Здравейте Търся Лиз Бурбо- Пете травми или която имате стига да е нейна книга,Благодаря  jessika89hg@gmail.com

# 298
Знам, че сте факири в търсенето, намирането и поддържането на големи библиотеки, та затова моля за помощ! Търся "Първичната рана. Да докоснем света на осиновеното дете'" автор Нанси Нютън Верие
В интернет я намирам във формат невъзможен за четене, а на хартия вече се продава антикварно на цени 69- 129лв.
https://mega.nz/file/pJVjhBQL#F1qe4wOIAR44IJKcW06URyrgG4sdFk3xtqcbJxlAJ_k
Благодаря много! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet Ще пробвам да я преформатирам, че ми се отваря на една страна и трудно се чете Simple Smile

# 299
Здравейте Търся Лиз Бурбо- Пете травми или която имате стига да е нейна книга,Благодаря  jessika89hg@gmail.com
Тази и още други нейни книги ги има в Рулит, но на руски, ако ползвате. Търсете на Люси Бурбо.

Общи условия

Активация на акаунт