Търся електронна книга - 44

• 90 197
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте. Търся Къщата на халифа на Тахир Шах

# 436
"Къщата на халифа" я открих тук в PDF формат
В Zlibrary
https://annas-archive.org/search?q= тук може да търсите, отстрани са опциите - език, формат, жанр, библиотека.

# 437
Здравейте! Предполагам какъв ще е отговора, но все пак да попитам, някой знае книгата "Болница за безсмъртни създания" дали я има в електронен вариант? Грабна ми окото и се чудех да сменя ли стила и заслужава ли си? Благодаря! Simple Smile

# 438
Здравейте! Предполагам какъв ще е отговора, но все пак да попитам, някой знае книгата "Болница за безсмъртни създания" дали я има в електронен вариант? Грабна ми окото и се чудех да сменя ли стила и заслужава ли си? Благодаря! Simple Smile

Доколкото знам и двете части ги има вече в ел. вариант, но не съм ги срещала из групите. Относно заслужава ли си - ако харесваш фентъзи книги, за мен определено си заслужава. Особено втората част е доста динамична от към събития, единствения проблем е, че все още няма дата за 3та книга 😁

# 439

Доколкото знам и двете части ги има вече в ел. вариант, но не съм ги срещала из групите. Относно заслужава ли си - ако харесваш фентъзи книги, за мен определено си заслужава. Особено втората част е доста динамична от към събития, единствения проблем е, че все още няма дата за 3та книга 😁

Много благодаря за информацията! Flowers Rose
И ако някой ги открие, ще се радвам да ги сподели. А колкото до фентъзито - аз затова попитах заслужава ли си да сменя малко стила Stuck Out Tongue Winking Eye Ако има събрано от всичко, ще е супер! Blush

# 440
https://drive.google.com/file/d/1Uf6N1DVdvud2BR1Do25wkvuRdVDX3-f … /view?usp=sharing

Здравейте, имам само втората част. Първата книга "Болница за безсмъртни създания" я купих в книжарницата без да проверя дали има ел вариант, за което още ме е яд.

Книгите са приятни, стават за убиване на времето.  На мен първата ми хареса повече. Лесно се четат.

ПП не успях да сваля защитата, за това копирах глава по глава и ги изпратих през мейла. Не е идеална, получило се е повтаряне на ред на няколко места, изречението продължава в нов абзац (за това нямам обяснение, нещо при копирането, илидефект в оригинала)... Нямах нерви да си играя с книгата повече. Ако на някой му се занимава, да ми пише - ще му изпратя docs файла.

# 441
Втората продължение на първата книга ли е, или могат да се четат отделно 🤔

# 442
Здравейте мили дами! Преди малко написах в MailBooks, че разполагам с книгата на Rebecca Yarros Fourth Wing на английски език. Ако някой предявява желание може да ми пише.

# 443
Втората продължение на първата книга ли е, или могат да се четат отделно 🤔

Поредица е, книгите са свързани. Трябва първо да прочетете първата книга.

# 444
Здравейте, някой дали има книги на Луси Фоли на български. Дори не знам дали ги има в електронен вариант. Най- вече търся Списъкът.

# 445
  • София
Здравейте! Ако някой има "Училище за добро и зло", ще се радвам, ако я сподели с мен. Simple Smile

tush@abv.bg

# 446
https://drive.google.com/file/d/1Uf6N1DVdvud2BR1Do25wkvuRdVDX3-f … /view?usp=sharing

Здравейте, имам само втората част. Първата книга "Болница за безсмъртни създания" я купих в книжарницата без да проверя дали има ел вариант, за което още ме е яд.

Книгите са приятни, стават за убиване на времето.  На мен първата ми хареса повече. Лесно се четат.

ПП не успях да сваля защитата, за това копирах глава по глава и ги изпратих през мейла. Не е идеална, получило се е повтаряне на ред на няколко места, изречението продължава в нов абзац (за това нямам обяснение, нещо при копирането, илидефект в оригинала)... Нямах нерви да си играя с книгата повече. Ако на някой му се занимава, да ми пише - ще му изпратя docs файла.

Буболечеееее, златна сте! Много Ви благодаря! Надявам се скоро да намеря някъде и книга едно и да ги прочета. Колкото до формата, важното е, че сте си направили труда и да е в този. За мен не е проблем. Хубав ден! Flowers Rose

# 447
Здравейте!
Търся книгата "Глюкозната революция".
Видях, че е качвана вече, но линковете не работят. Дали може отново някой да я качи?
Благодаря! И хубав ден! 🙂

# 448
Не ,не може . Хубав ден Joy

# 449
Не ,не може . Хубав ден Joy

Като не може, не може... Здраве да е!

Общи условия

Активация на акаунт