Търся електронна книга - 44

• 90 270
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Аз съвсем сериозно се чудя за какво са им тези книги, щом ги мързи да четат?

# 466
Щото са модерни😁

# 467
Намирам връзка между мързела да потърсиш книгата в рулит например и да чакаш някаква книга да ти помогне да отслабнеш..

# 468
Здравейте,
Търся "Господар на гордостта" на Ана Хуанг и "Бебето е мое" на Сюзън Елизабет Филипс.
Благодаря Ви!
Скрит текст:

# 469
Ако много Ви се чете новата на А.Хуанг давате едни 20лв и й се наслаждавате. Ако не Ви се дават въоръжавате се с търпение и ако имаМе късмет след месец/два ще си я четем free.
А пък за "Бебето" има един сайт, Rulit му казват. Та отивате в него, отгоре има една 🔍  и ще си я намерите.
P.S. Не се ли разбра, че новите книги се пускат доста по-късно в ел.вариант.

# 470
Бебето е мое я има в Читанка
https://chitanka.info/book/7732-bebeto-e-moe

# 471

Много Ви благодаря!
Интересно, че я търсих там, но не я видях. Сега прогледнах. Yum

# 472
  • в сърцето на един мъж...
Тая тема трябва да върви със специални инструкции или да си сложим по един подпис - погледни еди къде си, еди къде си, на първа страница и там ако няма, тогава питай Simple Smile

# 473
  • Бургас

Не!

# 474
Не знам какво ще се прави . Това ще продължи и за напред. Мързела е над всичко.
ПС : Ако си сложим подпис под коментарите , той няма ли да излиза когато коментираме в другите теми .

# 475
Ще излиза. А и аз, например, пиша от телефон винаги, подписи не се виждат.

# 476
Има ли някой живеещ в Германия да си поръчва книги по пощата от Бг? Бих се зарадвала, ако някой сподели мнение.
Мерси ☺️
Аз купувам от тук /https://bgknigite.com/ , но в момента страницата им не работи. Надявам се, скоро да я пуснат Blush, защото са коректни.

# 477
  • София
Скрит текст:
Ако много Ви се чете новата на А.Хуанг давате едни 20лв и й се наслаждавате. Ако не Ви се дават въоръжавате се с търпение и ако имаМе късмет след месец/два ще си я четем free.
А пък за "Бебето" има един сайт, Rulit му казват. Та отивате в него, отгоре има една 🔍  и ще си я намерите.
Понеже аз си купувам ел. варианти на книгите и ги следя. Около месец, месец и малко след хартиения вариант излизат. Поне тези издателства, които следя. Та се присъединявам към призива за търпение.

# 478
Ами то е редно когато търсиш някоя книга да погледнеш в рулит, читанка, чети ме или из групите из фейсбук за ел. книги . А не да питате тук и да чакате на готово . Говоря за всички не само за дамата по - горе . А и е редно , когато следиш някоя тема все пак да хвърлиш един поглед на първата страница и на последните коментари . Рядко пиша тук за търсене на книги , но следя темата всеки ден .
ПС : Качете и линка от рулит на пътва страница или добавете нещо към заглавието да се знае и да не се пише за нея на всяка страница и тема . Половината тема е за тази революция ...

Моите уважения към всички Вас, но мисля, че ясно се изразих. Извиних се и обясних защо и какво се случи. Аз не следях форума изкъсо до вчера. Не разбирам защо така ме нападнахте?!?
Отново казвам - Извинявам се ако някого съм затруднила!
До този момент всички книги, които четях са били на хартиен носител или от читанка инфо. За първи път ми се наложи да търся книга, която ме заинтригува и бях нападната няколко пъти. Че чак трол съм била, и неграмотна сигурно някой ще се опита да ме изкара. Не разбирам защо не приемате думата - Извинявай!
Ако до сега някой просто ей така за спорта си е питал аз нямам вина. Говоря единствено от мое име.
Ето това ми излезе когато търсих:

Вчера след като ми беше направена забележка, при повторно търсене ми излезна това:

Да, признавам че първоначално не го бях видяла.
Не търся просто ей така лесния вариант. Ако имах вариант да си я купя книгата определено нямаше да е търся тук. Живея в чужбина и тук я няма на български език.
Не виждам обаче и смисъл повече да се обяснявам...
Ако приемате извинения приемате, ако не наистина здраве да е!
Хубав ден на всички пожелавам!

# 479
Ирина ,не е към теб , но ти си чувствителна  и го взе присърце. Сигурно 50 са постовете за тази книга и ни омръзна. Не се обиждай, нямам я, бих ти я пратила, но ще видя в групите на фб дали има читав превод, че този казаха автоматичен.
https://dox.abv.bg/download?id=266ef1f9a5
 пратих, епуб намерих, за душичките, дето се надяват да им помогне, да я сложа и  тук, то  е кратко ,ще  я изтрия от архива си , да не почнете да питате пък.
 Който я изтегли да помага на другите.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 15:24 от Бор_яна

Общи условия

Активация на акаунт