Търся електронна книга - 44

• 90 160
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,
Търся “Нечестиви истини” на Джоди Елън Малпaс.
Благодаря предварително Simple Smile

Rosinta86@abv.bg
Имате поща!

Може ли и на мен да я изпратите! Благодаря предварително!
mim4eto_jhelyazkova@abv.bg

# 556
  • Местожителство: Веларис
Здравейте! Зарибих се по поредицата "Заветът" на Дженифър Арментраут. Търся третата книга от поредицата - "Божества" и петата - "Пазител". Всички други ги намерих в МБ (включително четвъртата), но тези ги няма. Ако някой може да ми ги изпрати, ще съм много благодарна.
alisdinkova913@abv.bg
Моля, ако някой има която и да е от 3 до 5 вкл., да изпрати на helphelper125@gmail.com. Благодаря предварително!

# 557
  • София
Здравейте! Търся '' Година от 12 седмици'' - Брайън Моран, Майкъл Ленингтън и ''Правилото 10x'' - Грант Кардон. Ако някой ги има ще съм  много благодарна да ги сподели!

# 558
Здравейте! Търся '' Година от 12 седмици'' - Брайън Моран, Майкъл Ленингтън и ''Правилото 10x'' - Грант Кардон. Ако някой ги има ще съм  много благодарна да ги сподели!

Присъединявам се към търсенето

iana_mitrova@abv.bg

# 559
Здравейте.Търся Лиз Бурбо - "Лечението на петте рани" и "Твоето тяло казва: Обичай се".
Благодаря!
facebookemail_2016@abv.bg

Имате поща

Може ли да Ви помоля и аз за тях. Нещо търсенето ми удари на камък. Благодаря предварително

asya.kireva987@gmail.com

# 560
Здравейте! Търся "Къщата на халифа" на Тахир Шах. Благодаря! Flowers Tulip

Скрит текст:

# 561
Здравейте, прочетох елек. първата книга "1Q84" на Мураками Харуки - хареса ми, но установих, че останалите части са спрени...
Може ли някой, който ги има в електронен вид да ми ги изпрати на адрес:
maria_dulgerova@abv.bg
благодаря

https://www.rulit.me/books/bg/1/date?search=%D0%BC%D1%83%D1%80%D … D0%B0%D0%BC%D0%B8

В рулит за съжаление е  фрагмент от книгите, прерових много саитове, но е спряна, има само рекламни страници.

# 562
https://dox.abv.bg/download?id=2e9c9db0ef
https://dox.abv.bg/download?id=1ccf2e792f
https://dox.abv.bg/download?id=57950b0ec2
 Харуки Мураками - намерих три, ако има други да търся  от тази поредица, кажете.

# 563
Здравейте, търся двете продължения на "Севера и Юга" - "Любов и война" и "Рай и ад". Автор е Джон Джейкс.

И аз искам. В читанка май е само първата част.

# 564
Здравейте.Търся Лиз Бурбо - "Лечението на петте рани" и "Твоето тяло казва: Обичай се".
Благодаря!
facebookemail_2016@abv.bg

Имате поща

Може ли да Ви помоля и аз за тях. Нещо търсенето ми удари на камък. Благодаря предварително

asya.kireva987@gmail.com

Здравейте, и аз искам да се присъединя тук. Ще се радвам, ако можете да ми изпратите тези две книги на този имейл
todorov_kalin@yahoo.com

Също така търся Петте рани на съшия автор.

Благодаря ви предварително.

# 565
Здравейте! Търся книгата "Спокойни родители - щастливи братя и сестри" на д-р Лора Маркам.

# 566
  • София
Ще почакаме ,докато авторката не реши сама да даде електронен вариант. Всички се пазят да пускат български автори, дори сами да снимат, обработват, напатиха се.
Заради авторските права?

Качете ги частите на тези "Нечестиви истини", моля, че не мога дори да намеря анотация, да прочета за какво иде реч?! Thinking

За "Безчувствен" е рано. Тя излезе съвсем наскоро.

# 567
  • Бургас
Безчуствен има ел.вариант. Из групите още не се е завъртял още

# 568
  • София
Безчуствен има ел.вариант. Из групите още не се е завъртял още
Така ли? О, на мен с търсачката ми излиза само хартиен вариант. Когато кликна обаче на ел. книги, я виждам в сайта на Сиела. Ще си я купя още днес след отзивите в другата тема. Мерси!

Видях я тази "Нечестиви истини", даже съм ѝ писала твърд "-". Smile

# 569
Някой да има случайно Как да заблудим херцог на Самара Париш? Имам спомен, че мяй беше пусната тука, но не я намирам.

Общи условия

Активация на акаунт