Търся електронна книга - 44

• 90 157
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Скрит текст:
    Ами то е редно когато търсиш някоя книга да погледнеш в рулит, читанка, чети ме или из групите из фейсбук за ел. книги . А не да питате тук и да чакате на готово . Говоря за всички не само за дамата по - горе . А и е редно , когато следиш някоя тема все пак да хвърлиш един поглед на първата страница и на последните коментари . Рядко пиша тук за търсене на книги , но следя темата всеки ден .
    ПС : Качете и линка от рулит на пътва страница или добавете нещо към заглавието да се знае и да не се пише за нея на всяка страница и тема . Половината тема е за тази революция ...

Моите уважения към всички Вас, но мисля, че ясно се изразих. Извиних се и обясних защо и какво се случи. Аз не следях форума изкъсо до вчера. Не разбирам защо така ме нападнахте?!?
    Отново казвам - Извинявам се ако някого съм затруднила!
    До този момент всички книги, които четях са били на хартиен носител или от читанка инфо. За първи път ми се наложи да търся книга, която ме заинтригува и бях нападната няколко пъти. Че чак трол съм била, и неграмотна сигурно някой ще се опита да ме изкара. Не разбирам защо не приемате думата - Извинявай!
    Ако до сега някой просто ей така за спорта си е питал аз нямам вина. Говоря единствено от мое име.
    Ето това ми излезе когато търсих:

Вчера след като ми беше направена забележка, при повторно търсене ми излезна това:

[/list]

Да, признавам че първоначално не го бях видяла.
    Не търся просто ей така лесния вариант. Ако имах вариант да си я купя книгата определено нямаше да е търся тук. Живея в чужбина и тук я няма на български език.
    Не виждам обаче и смисъл повече да се обяснявам...
    Ако приемате извинения приемате, ако не наистина здраве да е!
    Хубав ден на всички пожелавам!

Тъй като коментара Ви е на моя пост , ще отговоря и аз .
    Написаното не се отнася за Вас . Тази книга се търси ако не на всяка то през всяка страница . Тъй като книгата е много търсена и за да няма едно и също всеки път в темата я има на първа страница , както в рулит и в групите във фб . За това се реагира толкова остро . Не се засягайте.

# 481
    Ирина ,не е към теб , но ти си чувствителна  и го взе присърце. Сигурно 50 са постовете за тази книга и ни омръзна. Не се обиждай, нямам я, бих ти я пратила, но ще видя в групите на фб дали има читав превод, че този казаха автоматичен.
    https://dox.abv.bg/download?id=266ef1f9a5
     пратих, епуб намерих, за душичките, дето се надяват да им помогне, да я сложа и  тук, то  е кратко ,ще  я изтрия от архива си , да не почнете да питате пък.
     Който я изтегли да помага на другите.

Благодаря много! ❤️

# 482
    Аз мисля ,че е най - правилно когато накой търси тази книга никой да не отговаря, но откровенно казано невярвям ,че ще се случи така и след още 100 такива запитвания!
    Но по интересният въпрос е -Защо?

# 483
    Здравейте!
     Търся книгата на Джон Медина - Правилата на бебешкия мозък.
    desitooo01@gmail.com

Благодаря Ви!

# 484
    • Бургас
    Между другото, да ви светна, че в интернет се продават електронни книги – дори такива, които официално са излезли само на хартия. Докато издателствата се натуткат да пуснат електронните версии, пиратите вече печелят от тях. При това ги продават доста по-евтино от цените, на които издателствата продават електронните си книги.
    Плюс това се продават и фен преводи. Така че, ако някой е много на зор, може да се възползва.

Би ли споделила къде ги продават. Може и на лични.

# 485
    Здравейте!
     Търся книгата на Джон Медина - Правилата на бебешкия мозък.
    desitooo01@gmail.com

Благодаря Ви!

https://annas-archive.org/search?q=%D0%94%D0%B6%D0%BE%D0%BD+%D0% … D0%B8%D0%BD%D0%B0

# 486
    Скрит текст:
      Ами то е редно когато търсиш някоя книга да погледнеш в рулит, читанка, чети ме или из групите из фейсбук за ел. книги . А не да питате тук и да чакате на готово . Говоря за всички не само за дамата по - горе . А и е редно , когато следиш някоя тема все пак да хвърлиш един поглед на първата страница и на последните коментари . Рядко пиша тук за търсене на книги , но следя темата всеки ден .
      ПС : Качете и линка от рулит на пътва страница или добавете нещо към заглавието да се знае и да не се пише за нея на всяка страница и тема . Половината тема е за тази революция ...

Моите уважения към всички Вас, но мисля, че ясно се изразих. Извиних се и обясних защо и какво се случи. Аз не следях форума изкъсо до вчера. Не разбирам защо така ме нападнахте?!?
      Отново казвам - Извинявам се ако някого съм затруднила!
      До този момент всички книги, които четях са били на хартиен носител или от читанка инфо. За първи път ми се наложи да търся книга, която ме заинтригува и бях нападната няколко пъти. Че чак трол съм била, и неграмотна сигурно някой ще се опита да ме изкара. Не разбирам защо не приемате думата - Извинявай!
      Ако до сега някой просто ей така за спорта си е питал аз нямам вина. Говоря единствено от мое име.
      Ето това ми излезе когато търсих:

Вчера след като ми беше направена забележка, при повторно търсене ми излезна това:

[/list]
      Да, признавам че първоначално не го бях видяла.
      Не търся просто ей така лесния вариант. Ако имах вариант да си я купя книгата определено нямаше да е търся тук. Живея в чужбина и тук я няма на български език.
      Не виждам обаче и смисъл повече да се обяснявам...
      Ако приемате извинения приемате, ако не наистина здраве да е!
      Хубав ден на всички пожелавам!

Тъй като коментара Ви е на моя пост , ще отговоря и аз .
      Написаното не се отнася за Вас . Тази книга се търси ако не на всяка то през всяка страница . Тъй като книгата е много търсена и за да няма едно и също всеки път в темата я има на първа страница , както в рулит и в групите във фб . За това се реагира толкова остро . Не се засягайте.
      [/quote]

Здравейте!
      Да, в крайна сметка разбрах след толкова коментари защо е цялото това нещо. Признавам не ми стана приятно, че получих толкова нападки. Каквото такова!
      А иначе просто хванах вашия коментар за да отговоря на всички. Не е било умишлено към вас.
      Лека вечер! 🙂

# 487
      • София
      Търся 2 романа на Алис Фини:
      Понякога лъжа и
      Дейзи Даркър.
      Вторият май е нов и може би го няма още.
      В Рулит има само Камък, ножица, хартия.

Също да препоръчате автор, който пише трилъри в стил Агата Кристи. На български ако може. Намерих една авторка на английски, но толкова тежък британски имаше, че се измъчих докато прочета 6-те книги. Но сега чакам да излезе последната, защото не мога да оставя историята недовършена.
      Скрит текст:

# 488
      Здравейте, тъсрся книги на Кристина
      Лорен 3. Мило палаво момче и 4. Лошо палаво момче. Благодаря.
      Simona.k.velcheva@gmail.com

# 489
      Здравейте, тъсрся книги на Кристина
      Лорен 3. Мило палаво момче и 4. Лошо палаво момче. Благодаря.
      Simona.k.velcheva@gmail.com

https://www.rulit.me/series/sladko-palavo-momche

# 490
      Здравейте, търся  "Магията да твориш" на Елизабет Гилбърт,
      дали някой има възможност да я сподели?

# 491
      • Light of Zartha
      Здравейте! Търся една книга - Всеки в моето семейство е убил някого от Бенджамин Стивънсън. Търсих в читанка,рулит както и тук и в фб, но без успех. Ще съм много благодарна ако някой пожелае да я.сподели.
      Мейла ми е apiraxx@abv.bg благодаря предварително!

# 492
      Здравейте, търся книгата - Къщата на халифа на  Тахир Шах в pdf формат. Благодаря ви предварително.

# 493
      Здравейте,
      Ако някой има новата книга на Людмила Филипова "Войната на верите", моля да я качи някъде или да я прати на
      valentin.vg@abv.bg
      Благодаря предварително. Simple Smile

# 494
      Ще почакаме ,докато авторката не реши сама да даде електронен вариант. Всички се пазят да пускат български автори, дори сами да снимат, обработват, напатиха се.

Общи условия

Активация на акаунт