Търся електронна книга - 44

• 90 104
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Джефри Арчър - "Детектив Уилям Уоруик" - 4 книги
ТУК

# 631
А дали някой има другите книги на Ела Мейс , освен ,, Да обичаш Джейсън Торн'' ? Гледам, че има ел. вариант .

# 632
  • Бургас
Напоследък колкото книги отварям ми дава грешка . Аз имам 1000 и файла . Възможно ли е да е от това ? Не знам защо така ..

А пише ли каква точно е грешката? Някакъв текст, нещо.

# 633
Напоследък колкото книги отварям ми дава грешка . Аз имам 1000 и файла . Възможно ли е да е от това ? Не знам защо така ..

А пише ли каква точно е грешката? Някакъв текст, нещо.

Грешка и Пише Сара Джио и там нещо си още с черен екран .

ПС : Още един въпрос и моля не ми се ядосвайте .

* За тия които четат на телефона или таблета . Къде си съхранявате прочетените книги . Аз съм изчела доста и за да не ми висят в програмата ги премахвам . Обаче ми се иска да ги съхранявам някъде - прочетените . Тъй като имам доста книги и Гугъл ще иска да плащам за определени МБ та мисля да си направя флашка .
Вие как ги съхранявате ?

# 634
  • Бургас
От телефона прехвърлям на компютъра. От там може на флашка,но чак толкова не ми се занимава.

# 635
  • София
От телефона прехвърлям на компютъра. От там може на флашка,но чак толкова не ми се занимава.
И аз на флашка. Скоро мисля да ги "метна" на cloud.

# 636
  • София

* За тия които четат на телефона или таблета . Къде си съхранявате прочетените книги . Аз съм изчела доста и за да не ми висят в програмата ги премахвам . Обаче ми се иска да ги съхранявам някъде - прочетените . Тъй като имам доста книги и Гугъл ще иска да плащам за определени МБ та мисля да си направя флашка .
Вие как ги съхранявате ?
Аз книгите ги свалям на лаптопа и после ги качвам в драйва. Отварям драйва на таблета и оттам отварям книгата. Дори не знаех, че се съхраняват и на таблета - трябва да ги разчистя тогава.

# 637
Май и аз ще ги кача на флашка , че да не ми пълнят паметта на телефона . Хем да направя място за други. Ще си направя няколко картончета като списък на всички , които имам . Ще редактирам имената. Малко играчка , но пък ще ми е от голяма полза. Дори да трябва да изпратя на някой ще ми е лесно в намирането .

# 638
  • София
Здравейте! Търся "Ако пътник в зимна нощ" от Итало Калвино. Може ли ако някой я има да я изпрати?
Скрит текст:

# 639
  • София
Май и аз ще ги кача на флашка , че да не ми пълнят паметта на телефона . Хем да направя място за други. Ще си направя няколко картончета като списък на всички , които имам . Ще редактирам имената. Малко играчка , но пък ще ми е от голяма полза. Дори да трябва да изпратя на някой ще ми е лесно в намирането .
Аз съм ги разделила в папки по автори и във всяка папка по серии. Малко играчка, ама пък бързо намирам.

Чакайте и тук да сложа един сюжет, може пък да се намери името на книгата и автора. Та, търси се книга със следния сюжет:
Скрит текст:
Момичета, търся една книга. Чела съм я на английски преди време. Мисля, че е част от поредица. Сюжетът беше свързан с ранчо и каубой занимаващ се с коне. Семейството на главния беше богато и стълб в обществеността, а големият му брат футболна звезда женен за голямата любов на главния.
Тримата се познават още от гимназията, ама останали недоразбрани.
Та не мога да се сетя нито автор, нито име на книгата. Благодаря.

# 640
Здравейте. Търся електронните книги Моята Вина на Мерседес Рон

# 641
google drive предлага 15gb без заплащане към всеки gmail акаунт. Направете си колкото акаунти ви трябват. Качвате ги там и ги триете от телефона.

# 642
Защо не си сложите в телефона микроСД карта. Качвайте книгите на нея. Една карта от 128 ГБ би събрала цялата ви библиотека и ще остане и много място за музика и снимки.

# 643
Госпожо Наскова, много ви моля да си разчистите пощата. Не мога да ви пиша на лични, тъй като сте стигнали лимита си

# 644
  • София
Здравейте!
Търся двете книги на Рон Кларк,някой може ли да помогне?

Общи условия

Активация на акаунт