За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 007
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, търся една книга. Чела съм я на английски преди време. Мисля, че е част от поредица. Сюжетът беше свързан с ранчо и каубой занимаващ се с коне. Семейството на главния беше богато и стълб в обществеността, а големият му брат футболна звезда женен за голямата любов на главния.
Тримата се познават още от гимназията, ама останали недоразбрани.
Та не мога да се сетя нито автор, нито име на книгата. Благодаря.

# 286
Някой може ли да сподели в каква последователност се четат книгите на Л.Дж Шен, за да се хване връзката? Кои са самостоятелни, кои са поредици и коя след коя поредица е най-удачно да се чете първо? Спомням си, че е коментирано, че не са излизали в правилен ред...дано не бъркам.
Много ще съм благодарна, ако някой може да помогне. Hug

# 287
Пък аз нали ви се оплаках, че не откривам налична "Поканата" и съм поръчала "Проектът ". Всъщност точно "Поканата" съм си поръчала .
Не разбрах защо така съм се объркала Grinning

Отивам да чета преди детето да се е събудило! Coffee

# 288
  • Бургас
Книгите на Шен е хубаво да се четат в тази последователност Вишъс,Ракъс, Скандален, Красиво безрасъдство, Раненият рицар, Разгневеният Бог. Това са две серии -свързани са.
Другите и книги са самостоятелни. Може да пропуснеш :В случай на чудо"

# 289
Аз гледам в рулит последователността на книгите и така се ориентирам .

# 290
Здравейте, момичета.
Включвам се да попитам може ли да прочета Наследство на Ел Кенеди, като от поредицата Briar u съм чела само Преследването и Рискът? Играта още не съм я купила, а си казах, че до края на месеца никакви нови книги няма да купувам, та понеже имам вече Наследство и ми се чете нещо на Ел Кенеди, но тук мисля, че четох че първо трябва да се прочете цялата поредица и тогава Наследство.
Благодаря предварително.

# 291
Здравейте, момичета.
Включвам се да попитам може ли да прочета Наследство на Ел Кенеди, като от поредицата Briar u съм чела само Преследването и Рискът? Играта още не съм я купила, а си казах, че до края на месеца никакви нови книги няма да купувам, та понеже имам вече Наследство и ми се чете нещо на Ел Кенеди, но тук мисля, че четох че първо трябва да се прочете цялата поредица и тогава Наследство.
Благодаря предварително.

Наслледството е от поредицата Off campus и трябва да се прочете последна след Сделката, Грешката, Свалката и В целта. Наследството обвдинява 4 новели за двойките след събитията в книгите. Brair U е отделна поредица, която е след Off campus.

# 292
  • Бургас
Ел Кенеди издаде Наследството след всичките 8 книги. В един момент се появяват герои,който преди Бриар ги няма, като Джейк, гаджето на треньора и тн.
Иначе в какъв ред се четат книгите не е нещо задължително, а препоръчително.

# 293
  • София
Прочетох "Рискът", не беше лоша, ама нещо не ме и впечатли много.
Сега чакам "Играта" (Briar U), "Безчувствен", "Играта" на Ви Кийланд да се появят в издателствата в ел. вариант и да ги купя.
Иначе Проектът ми хареса една идея повече от Поканата.
"Последният ерген милиардер" не ми се започва заради отзивите тук. "Падението на Леджънд" по същата причина.
"Ракъс" я бавя още заради изхода на връзката, който се разкрива в книгата за децата.
"Скривалището" не знам, защо я отбягвам. Може би е имало някакви негативни отзиви.
"Рожденичката" не ми хареса нещо. Разликата ми дойде в повече явно.
Чудя се за "Покварени". Дали си струва?
Иначе започвам "Той не е моят Ромео" и после евентуално "Любов от втори поглед".

п.с.
Цитат
Може да пропуснеш :В случай на чудо"
записала съм, че може да се пропусне, явно от твой коментар. Smile

# 294
  • Бургас
Ако не си чела Покварени и Скривалището няма смисъл да си взимаш Безчуствен. В Покварени има тройка ,във Безчуствен също. Имаше една дама тук в темата беше направила литературен анализ и на трите книги. Не знам дали ги помниш, бяха по -дълги от самите книги. (Ако се познае -моите уважения! ) Не и харесаха и трите ,но ги прочете Wink На мен ми харесват. Една- две тройки, няма да ме смутят

# 295
На мен също досега ми харесват и трите книги - Покварени, Скривалище и Безчувствен. Супер интересни са и най-накрая четем нещо, на което не знаем целия сюжет след прочита на първите 30 страници.

# 296
  • София
Ако не си чела Покварени и Скривалището няма смисъл да си взимаш Безчуствен. В Покварени има тройка ,във Безчуствен също. Имаше една дама тук в темата беше направила литературен анализ и на трите книги. Не знам дали ги помниш, бяха по -дълги от самите книги. (Ако се познае -моите уважения! ) Не и харесаха и трите ,но ги прочете Wink На мен ми харесват. Една- две тройки, няма да ме смутят
О, не, нямам настроение точно за тройки. Relaxed
Сещам се за анализите, явно затова съм ги записала накрая на списъка с въпросителен.

# 297
Благодаря за съдействието за книгите на Шен. Чела съм само "Крадецът на целувки", която много ми хареса и "В случай на чудо" - пълна греда (все едно друг я беше писал). Точно заради първата искам да прочета и останалите, но все отлагах, защото ги исках на хартия. Сега, обаче не ми е удобно да чета така, заради малкия и май ще ги чета електронни.

Не съм чела нищо на Ел Кенеди също, но така да избягвам поредици с повече от 2-3 книги, защото искам да чета една след друга, за да не изгубя нишката, но пък и да не ми омръзнат.

"Покварени" много ми хареса, макар да ме шокира на моменти сюжетът, но пък беше различна и интересна. "Скривалището" също. С удоволствие ще прочета и другите две. Според мен поне първата трябва да се прочете, за да се правят заключения дали ще се хареса. Поне на мен Пенелъпи Дъглас ми допада много как пише. Също нямах големи очаквания за книгите, но пък останах много приятно изненадана.
 "Рожденичката" (май писах и преди) не ми хареса, точно, защото не можах да преглътна голямата разлика между главните.

На Мегън Марч нищо не съм чела. По едно време беше много модерна, но май сега не издава толкова често или поне аз не съм срещала скоро.

"Той не е моят Ромео" аз май реших да не я чета, заради негативните коментари.

"Любов от второ поглед" беше свежа и забавна. Хареса ми.

# 298
  • Euskal Herria
"Спароу" на Шен е самостоятелна книга, можеш да я прочетеш. На мен ми хареса, както и "Крадецът на целувки". Останалите й книги са серии, затова е най-добре първо да се прочетат книгите за родителите, после за децата.
"Той не е моят Ромео" ми хареса, както и "Любов от втори поглед". Нямат прекомерни драми, леко се четат.
Поредиците на Марч  - някои ми допаднаха повече от други. Могат да се четат самостоятелно книгите от една серия, въпреки че са намесени герои от другите. Като най-слаби са може би книгите за Магнолия, но пък беше добре Егмонт да пуснат предишната серия - за Темперанс, защото събитията от нея засягат сюжета за Магнолия и Моузес.

# 299
  • София
На Марч четох Креолският призрак - книга 1, Сделка с дявола - книга 1, „Безмилостен крал“ (нищо не помня), По-богат от греха - книга 1 (пълна мъгла). Явно с Мегън Марч нещо не се разбираме. Relaxed
Порочни истории на Ана Хуанг ми харесаха. Сега се чудя, дали да не взема "Господар на гнева". Данте Русо ми е познат май от една от книгите Порочни истории. Thinking
Чакам и Пенелъпи Уорд "По правилата" в ел. вариант.
Скрит текст:
Направо да се обърка човек от поредици и автори.

Общи условия

Активация на акаунт