За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 033
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Рина Кент тряваше от съвсем различна книга да я подхванат, но както и да е. Първата от тази серия не е кой знае какво. Със всяка следваща са по - интересни, като последната е най-добра от 4-те

# 271
Прочетох "Светлината, която изгубихме" - Джил Сантополо и не ми хареса. Първите страници ми тръгнаха добре, мислех, че ме очаква една хубава любовна история, но не. Сюжетът не ми хареса. Не можах да оправдая главната по никакъв начин. Дадох й 2*.

Сега пак съм в чуденка какво да чета.

"Проектът" и на мен ми хареса повече от "Поканата".

# 272
  • Варна
Този ,последният милиардер въобще не ми хареса
Май и на мен няма да ми хареса ,но ще я помъча още някоя друга глава. Все пак ще и дам шанс преди да я оставя.

# 273
Оф, тая квота за фалшивите годеници не се ли запълни вече да сменят малко темата. Съвсем наскоро четох за една, която се мотаеше из богаташки квартал да си хване милионер, а пък той лъжеше че е и бременна някакъв бизнес партньор. Дори не се сещам заглавието, дотолкова беше боза. И то само тя да е ....

# 274
  • Бургас
Фалшиви годеници може да има в хиляди вариации. Много приятна тема за четене е,ако книгата е написана добре. В случая с милиардера самата книга е написана като за малоумни. Все едно гледаме филми -пародии. То бива ром-ком,ама ...нали?

# 275
Рина Кент тряваше от съвсем различна книга да я подхванат, но както и да е. Първата от тази серия не е кой знае какво. Със всяка следваща са по - интересни, като последната е най-добра от 4-те
Напълно съм съгласна. Дано поне я довършат. Знае ли се кога ще излезе трета книга ?

# 276
  • Бургас
Знае ли се кога ще излезе трета книга ?
В края на годината.
До тогава ще сме прочели God of Fury
Скрит текст:

# 277
Оф, тая квота за фалшивите годеници не се ли запълни вече да сменят малко темата. Съвсем наскоро четох за една, която се мотаеше из богаташки квартал да си хване милионер, а пък той лъжеше че е и бременна някакъв бизнес партньор. Дори не се сещам заглавието, дотолкова беше боза. И то само тя да е ....
Това май е Любов от втори поглед на Меган Куин. На мен много ми допадна, даже съм й дала 5*

# 278
Това май е Любов от втори поглед на Меган Куин. На мен много ми допадна, даже съм й дала 5*
Като гледам и аз съм дала 5. Grinning Обаче те като нея твърде много станаха, пък и при мен гювеча е пълен, значи твърде вероятно е да смесвам друга боза с тази.

# 279
  • Варна
Фалшиви годеници може да има в хиляди вариации. Много приятна тема за четене е,ако книгата е написана добре. В случая с милиардера самата книга е написана като за малоумни. Все едно гледаме филми -пародии. То бива ром-ком,ама ...нали?
Определено начина на писане е проблема, а не сюжета (аз си падам по фалшиви годеници и срещи, уредени бракове и т. н.) обаче тая я оставям 🤷‍♀️

# 280

Дали ще ги издадат всичките от поредицата. Май четох, че няма да издават повече Рина Кент

# 281
Еееее какво сега хвърлиха ни трошички и това е (за рина кент )да не говорим колко безсмислени книги се издават ...

# 282
  • Варна

Тайни и лъжи...

Животът ми премина, воден от една единствена цел – отмъщение.

Бях повече енигма, отколкото човек. Толкова дълго отричах, че имам собствено туптящо сърце.

Докато не срещнах нея. Докато тя не изрови изстрадалото ми безчувствено сърце и не ми показа, че съм способен да изпитвам всякакви емоции.

Затова платихме скъпо. И все още плащаме.

А тя все още го пази като съкровище. Него - безполезното сърце на безмилостния крадец и безсрамния злодей, в когото се влюби. А аз се страхувам, че вече не съм този човек.

С лъжите, които изрекох, с живота, който водех, грешките ми започват да ме стигат, ден след ден, една по една.

Това е последният ми шанс и нямам намерение да я загубя отново. Измамата започва да се разплита, а загубата на човечност може да е единственото нещо, което ще спаси и двама ни.

Ако не е твърде късно за това.

Финал на поредицата БРАТСТВОТО НА ГАРВАНА

Планираната дата на издаване е 28 октомври 2023.

# 283
  • Бургас
Едно им признавам на Егмонт и това е че много бързо действат. Книги,излезли през тази година вече са преведени и се издават. И всеки месец пускат интересни заглавия

# 284
  • Бургас
Някой попита за Коледни книги. Сетих се за поредицата Братята Холидей на Уила Наш /това е псевдоним на Девни Пери/. Едни млади ентусиасти са и направили фен-превод https://fantastichen-sviat.com/%d1%83%d0%b8%d0%bb%d0%b0-%d0%bd%d … 0%b4%d0%b5%d0%b9/
Имат и други нейни поредици. Превеждат предимно фентъзи, но има и любовни и еротични романи. Който желае може да прегледа какво вече са качили
https://fantastichen-sviat.com/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b2%d0%b5%d0 … 0%b0%d0%bd%d0%b8/
https://fantastichen-sviat.com/%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b2%d0%b5%d0 … 8%d0%ba%d0%b0-18/

Общи условия

Активация на акаунт