За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 040
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте. От около година чета любовни романи, но до сега не съм чела такъв на коледна тематика. Бихте ли ми препоръчали книги на такава тема, ако е нещо леко, но с интересна история ще бъде чудесно. Благодаря предварително.

Не е ли рано за коледни ? Дайте поща ще ви пратя .

# 256
  • Бургас
Не е рано. Вече започнаха да излизат. Мисля,че в Рулит има доста голям избор

# 257
  • Варна
Здравейте. От около година чета любовни романи, но до сега не съм чела такъв на коледна тематика. Бихте ли ми препоръчали книги на такава тема, ако е нещо леко, но с интересна история ще бъде чудесно. Благодаря предварително.
Само не четете Един ден през декември на Джоузи Силвър. Такава скука е и не намирам нищо романтично в нея.

# 258
Днес получих втората книга на поредицата "Made" на Даниел Лори и сега я почвам.Надявам се да ми хареса, спомням си че първата книга доста ми допадна. Ще споделя след като я прочета☺

# 259
Здравейте, от скоро следя темата. Извинявам се ако вече е задаван въпросът ми. Скоро прочетох първа и втора книга от поредицата "Братство на гарвана" на Кейт Стюарт. Не мога да намеря информация дали и кога третата книга ще излезе у нас. Ще съм благодарна ако някой от вас е прочел някъде и сподели. Благодаря.

# 260
И на мен много ми допадна първата книга на Даниел Лори отдавна не бях чела с такъв интерес книга ..

# 261
Здравейте, някой може ли да ми даде в спойлер инфо за това какво се случва в книгите "Игри на наследство".
Имат ли любовен характер? Главната влюбва ли се в някой от наследниците и той в нея?
Не ми се чете, ако ще трябва пак да чета за тройки...
Срещу триъгълници нямам нищо против, стига да си останат само емоционални, без кекс.
Simple Smile
Но, ако главната не се влюбва в никой и никой не се влюбва в нея, също не ми се чете. Настроена съм романтично.

# 262
  • Варна
Здравейте, някой може ли да ми даде в спойлер инфо за това какво се случва в книгите "Игри на наследство".
Имат ли любовен характер? Главната влюбва ли се в някой от наследниците и той в нея?
Не ми се чете, ако ще трябва пак да чета за тройки...
Срещу триъгълници нямам нищо против, стига да си останат само емоционални, без кекс.
Simple Smile
Но, ако главната не се влюбва в никой и никой не се влюбва в нея, също не ми се чете. Настроена съм романтично.
В книгата няма никакви описания на секс. Главната
Скрит текст:
спи само с един от братята, а именно Джеймсън. Всъщност не е много триъгълник. Още от първа книга се усеща, че главната е привлечена повече към Джеймсън. Всъщност тя прекарва повече време с него и се опознават. Накрая на втора книга си стават двойка официално. Другия брат аз не го харесвам. Все ми е едни намусен и едва го издържах. Депресиращ ми е.
На мен книгите не ми харесаха, но това е понеже не обичам разни загадки и  там подобни глупости. Три книги се занимават с това.
Книгите приличат на трилогията Искрено коварен на Морийн Джонсън.

# 263

Грейси Купър е весела, винаги готова да помогне на другите и е безнадеждна романтичка.

Когато баща ѝ умира и ѝ завещава магазина си за шампанско, тя прави всичко възможно да запази мечтата му жива, отказвайки се от амбициите си да стане художник. Себастиан Андрюс, невероятно красив, но дразнещо арогантен предприемач, предлага да изкупи договора за наем на Грейси, за да построи небостъргач на мястото на магазина. Грейси не понася мисълта да захвърли мечтата на баща си, както е направила със своята, но скоро открива, че магазинът едва оцелява. Тя е съкрушена, но не желае да сподели с близките и приятелите си, че започва да обмисля предложението на Себастиан. Вместо това търси утеха от някой, когото никога не е срещала – мъж от приложение за запознанства на сляпо.

И докато Грейси постепенно се влюбва в мистериозния непознат, враждебните искри между нея и Себастиан разпалват неподозирани чувства...

https://www.goodreads.com/book/show/55711665-to-sir-with-love

# 264

На коледна тематика съм чела тези:  "A Very Bossy Christmas" - Alexis Winter, "Home for the Holidays" - Lucy Darling, "My Smalltown C.E.O. Scrooge" - Harmony Knight, първата книга от серията "Reindeer Falls" - Jana Aston, "The Christmas Pact" - Vi Keeland & Penelope Ward, "Scrooged" - Vi Keeland & Penelope Ward и "All I Want For Christmas is You" - Various authors. Това е корицата
Скрит текст:
Последните две книги съдържат кратки истории.

# 265
  • Враца
Прочетох Liars Like Us - https://www.goodreads.com/book/show/77602023-liars-like-us и честно да си кажа нито знам как да я оценя, нито дали да я препоръчам. Голяма каша, с БДСМ елементи, милиардер, изобщо Simple Smile

И това прочетох - Pretend It's Real, for Me - https://www.goodreads.com/book/show/189785817-pretend-it-s-real-for-me.
Този е само милионер май, препускахме в преди и сега и добре се оплетох. С този автор или много ми харесва, или не. Чудя се и нея как да оценя.

Сега започнах https://www.goodreads.com/book/show/187428889-the-scout, харесва ми към момента.

# 266
  • Бургас
Тази серия е много приятна за четене https://www.goodreads.com/series/344628-windy-city Утре Излиза третата книга

Мегън Марч извади трейлър : https://www.facebook.com/MeghanMarchAuthor/videos/342709498318880

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 20:41 от lina_bs

# 267
  • Варна
Аз тея дни прочетох "Ракъс" на Шен хареса ми, но аз я харесвам писателката та не е изненадващо. Прочетох и "Поканата" на Ви Кийланд - става, но "Проектът" сякаш ми хареса повече. И "Той не е моят Ромео" прочетох приятна лека история.
На Рина Кент "Империя на греха" много, много я харесах.
Гледам, че са качили "Последния ерген милиардер" на Пипа Грант из групите та мисля сега да почна нея (нищо, че имам да уча за изпити😂😂).

# 268
  • Бургас
Този ,последният милиардер въобще не ми хареса

# 269
Чета в момента рина кент 2ра книга от империята много ми харесва и на мен ..супер ми върви ..

Общи условия

Активация на акаунт