За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 059
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Проектът вече свободно е из интернет. Може нея да прочетете в ел.вариант и да си избрете друга. Също така може и да ви хареса. Хората са различни и възприемат книгите по различен начин

# 241
Първо умишлено избягвах такива книги,понеже ме гледаха с насмешка,ако в разговор на тема кой какво чете се изцепя със заглавие от типа на "Забранено привличане","Красиво изкушение " и изобщо всичко с "любов" в заглавието.

Но ето,че намирам тази приятна тема и вече с удоволствие ще мога да коментирам и обсъждам сюжети на книги. Heart
Вече си разбрала, че трябва да намериш подходящото място, където да споделяш. В теми и групи, където се обсъжда предимно определен тип литература е малко неуместно да им говориш за Мегън Марч, да речем. В съседната тема и аз се усещам как се дразня на такива изцепки, хем съм /почти/ всичкоядна и въобще не ми пречи да чета еротика и хорър една след друга.

# 242
  • Бургас
Като стана дума за Мегън Марч и тя през октомври вади нова книга
https://www.goodreads.com/book/show/70238723-redemption

# 243
Имах предвид обикновен разговор между мен и приятелка коя какво чете в момента.
Разбира се,че няма да тръгна да обсъждам чиклити, ако темата на разговор е научна литература или Стивън Кинг. Grinning

Аз също имам и други интереси и предпочитания освен любовни романи.

Мегън Марч съм мяркала някъде,но не знам какво пише.

# 244
Имах предвид обикновен разговор между мен и приятелка коя какво чете в момента.
Разбира се,че няма да тръгна да обсъждам чиклити, ако темата на разговор е научна литература или Стивън Кинг. Grinning

Аз също имам и други интереси и предпочитания освен любовни романи.

Мегън Марч съм мяркала някъде,но не знам какво пише.

Аз харесвам същия този тип книги като теб . Чела съм една поредица на Марч и ми хареса . Пробвай вярвам , че и на теб ще ти хареса .

# 245
Привет!

От първите страници на темата видях ,че препоръчвате "Поканата" ,но почти навсякъде е с изчерпана наличност.Обаче поръчах "Проектът",а после видях,че не е толкова харесвана  Grinning Чудя се дали да не откажа поръчката и да избера друга книга..?Или пък да дам шанс на тази?

В последните години установих,че ми харесват такъв тип романи,най-вече защото успешно се разтоварвам с тях,предвид меланхоличната ми натура и склонността да изпадам в "депресии". Grinning

Първо умишлено избягвах такива книги,понеже ме гледаха с насмешка,ако в разговор на тема кой какво чете се изцепя със заглавие от типа на "Забранено привличане","Красиво изкушение " и изобщо всичко с "любов" в заглавието.

Но ето,че намирам тази приятна тема и вече с удоволствие ще мога да коментирам и обсъждам сюжети на книги. Heart

Последно съм чела "Рожденичката" и бих казала,че ми харесва,както и "Съквартиранти по любов",която също вървеше бързо и увлекателно.

Напълно съм съгласна. И на мен ми действат доста разпускащо, не са натоварващи и има всякакъв вид емоции в тях-от хумор до еротика и драма. Не разбирам защо този жанр е така подценяван

# 246
  • Варна
Не разбирам, защо за хората е нормално в книгите да има смърт, убийства, боеве и леене на кръв, но като стане въпрос за разголване, любов и еротика е нещо по незначително и по долна класа.  Странно ми е.

# 247
Наскоро реших да дам шанс на Ви Кийланд и останах приятно изненадана. Първо прочетох "Проектът" и ми хареса, след това "Поканата", тя по-малко. Ще прочета и други нейни книга със сигурност.

Иначе след нея подхванах "Скривалището" и много ми хареса. Пенелъпи Дъглас май ще се превърне в новата ми любимка след Хувър. Първа част също беше много добра и с нетърпение ще чакам другите две книги от поредицата. Само "Рожденичката" не ми хареса въобще, но беше заради самия сюжет. Не можах да преглътна голямата разлика.
И сега не знам какво да започна.

# 248
"Скривалището" е 2ра книга освен ако не бъркам нещо

# 249
Да, втора книга е. Написах, че и първата много ми хареса.

# 250
Безчувствен е топ за мен също.

# 251
  • Бургас
Наскоро реших да дам шанс на Ви Кийланд и останах приятно изненадана. Първо прочетох "Проектът" и ми хареса, след това "Поканата", тя по-малко. Ще прочета и други нейни книга със сигурност.

В ел.пространство имаше две нейни /фен превод, но много добър/ Егоцентрик и Шефът. Първата много ми хареса и е забавна. Има книги и в Сторител, ако слушаш аудио.

# 252
Благодаря! И аз видях още няколко нейни, но ще ги оставя за по-натам, защото подозирам, че понеже прочетох две една след друга, затова втората не ми допадна чак толкова.
Сега ми се чете нещо, но и аз не знам какво да започна. Искам някаква любов, драма...Но да не е поредица. Thinking

# 253
Привет, минавам да похваля тази серия : https://www.goodreads.com/series/294281-beautifully-cruel . Някой я беше споделил в предните страници.
Благодаря Wink

# 254
Здравейте. От около година чета любовни романи, но до сега не съм чела такъв на коледна тематика. Бихте ли ми препоръчали книги на такава тема, ако е нещо леко, но с интересна история ще бъде чудесно. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт