За тези, които четат любовни романи № 45

• 62 061
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Напоследък нещо само мафиотски книги чета. И понеже ми излиза навсякъде тази книга, та я започнах. Чела съм и първата ,  втората не, но това не пречи. Много добре започва, засега.
https://www.goodreads.com/book/show/193557064-dom

# 226
  • в сърцето на един мъж...
Аз реших да си почина малко от криминалетата и се залепих на "Тайните дневници на мис Миранда Чийвър". Обичам Джулия Куин, надявам се да е добра тази серия Simple Smile

# 227
  • Плевен / София
Аз реших да си почина малко от криминалетата и се залепих на "Тайните дневници на мис Миранда Чийвър". Обичам Джулия Куин, надявам се да е добра тази серия Simple Smile
На 12.10. ще има нова книга от нея. Списание "Журнал"

# 228
  • Бургас
Книгата е стара, мисля, че поредицата се казва "Агенти на короната"

# 229
  • Плевен / София
Книгата е стара, мисля, че поредицата се казва "Агенти на короната"
Да....за съжаление е така...малко са променили заглавието....

# 230
Ох, благодаря, обаче аз няма как да си я взема. Ще чакам да се появи някъде. А иначе те често вземат стари книги, орязват тук там и ги пускат наново.

# 231
  • Варна

Адалин Рейес е прекарала години в усъвършенстване на ежедневната си рутина: ставане преди зазоряване, шофиране до офисите на футболния отбор „Маямски пламъци“, работа на макс, прибиране вкъщи и отначало.

Но всичко това се срива, когато видеозапис на скандалното ѝ поведение спрямо талисмана на отбора става вайръл. Вместо да я уволни, собственикът на отбора – който всъщност ѝ е баща – изпраща Адалин в средата на нищото, където е натоварена със задачата да помогне на местен футболен отбор. Плановете ѝ се разпадат, когато открива, че играчите носят балетни пачки на тренировка, отглеждат кози за домашни любимци и се плашат от Адалин. А освен това са... деветгодишни момичета.

За да станат нещата още по-лоши, треньор е Камерън Калдани, световноизвестен вратар, който наскоро се е оттеглил от активна спортна дейност. Кам е идеалният кандидат за помощник на Адалин, но благодарение на злощастната им първа среща (включваща петел, един от краката на Кам и бронята на колата на Адалин) той решава да я изгони от града, а тя него – от отбора.

Да помогне на този детски отбор е единственият път на Адалин към изкуплението и тя играе дългата игра. Той – също.

Планираната дата на издаване е 7 октомври 2023.

# 232
Geia тази книга я слушах, беше много забавна и лека 😆. На мен ми хареса.

# 233
Geia тази книга я слушах, беше много забавна и лека 😆. На мен ми хареса.

Ох, аз не съм много по слушането на книги, разконцентрирам се Relaxed

# 234
  • София
Силвия Дей не съм я "пипала" от Кросфайър. Да взема да я пробвам пак ли?! Thinking Може пък да се разберем от втори опит.
Нещо в последно време търся все по-стандартни истории. Насити се пазарът на истории за доминанти, подчинени, мафиоти, червени стаи, нестандартни щения, тежко минало и т.н.

# 235
  • София
Тази – https://www.goodreads.com/book/show/29763838-so-close

Само да вметна, че рейтингът е толкова нисък още преди да излезе – заради огромното закъснение. Трябваше да излезе преди няколко години.
Може и да се окаже зле де, но още не знам – в началото съм.
Ами не става. Стигнах едни измъчени 27% и я зарязвам. Дотук няма абсолютно никаква романтика. Започнах я с нагласата за Кросфайър, но за друга двойка, то се оказаха някакви фамилни борби за власт. И много описателна. Има няколко глави, които съдържат само описания на какво ли не и абсолютно нищо друго.

П.П. Гидиън и Ева нямаха дете, поне досега.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 08:41 от milenaka

# 236
  • Бургас
Ето тази книга започвам аз. Не съм чела нищо от автора,  но тази книга стартира с много добри оценки
https://www.goodreads.com/book/show/197686252-best-enemies-forev … NXbpTaLOLD&rank=1

# 237
Ох, благодаря, обаче аз няма как да си я взема. Ще чакам да се появи някъде. А иначе те често вземат стари книги, орязват тук там и ги пускат наново.

Всъщност официално не е издавана досега на български език. В читанка обаче има фен превод и то много добър отпреди 10-тина години под заглавието "Как да си хванеш наследница" от поредицата "Агенти на короната".

Иначе аз приключих с "Мръсни условия" на Лорън Ашър и мога да кажа, че много ми допадна. Харесаха ми забавните диалози и химията между главните герои. Първата книга от поредицата също ми беше харесала, но ако сравнявам двете тази за мен е по-добра.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 14:00 от mi666i

# 238

Всъщност официално не е издавана досега на български език. В читанка обаче има фен превод и то много добър отпреди 10-тина години под заглавието "Как да си хванеш наследница" от поредицата "Агенти на короната".

Мерси, май съм я чела.

# 239
Привет!

От първите страници на темата видях ,че препоръчвате "Поканата" ,но почти навсякъде е с изчерпана наличност.Обаче поръчах "Проектът",а после видях,че не е толкова харесвана  Grinning Чудя се дали да не откажа поръчката и да избера друга книга..?Или пък да дам шанс на тази?

В последните години установих,че ми харесват такъв тип романи,най-вече защото успешно се разтоварвам с тях,предвид меланхоличната ми натура и склонността да изпадам в "депресии". Grinning

Първо умишлено избягвах такива книги,понеже ме гледаха с насмешка,ако в разговор на тема кой какво чете се изцепя със заглавие от типа на "Забранено привличане","Красиво изкушение " и изобщо всичко с "любов" в заглавието.

Но ето,че намирам тази приятна тема и вече с удоволствие ще мога да коментирам и обсъждам сюжети на книги. Heart

Последно съм чела "Рожденичката" и бих казала,че ми харесва,както и "Съквартиранти по любов",която също вървеше бързо и увлекателно.

Общи условия

Активация на акаунт