Януарчета 2007

• 14 235
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Ох, кога ли ше се наспя като хората.Сигуно няма да е в близките 1-2 години.
Мими, стискаме палци всичко да е наред с Тоти  Praynig .
Анджелина, изпробвай рецептата на Ивонска с киви против запек.
Племенниците ми записали  Шоуто на Опра, кое какво значи на бебешки език.
Neh, neh -glad
Ohw, ohw-izmoren, sunliv
Heh, heh- kriwo mu e na deteto
eeeeh- koliki
eh- iska da se urigne

# 241
Направих го по неприятния начин, с термометъра. Олекна му, наяде се и заспа Party

# 242
Мими, стискаме палци!  Hug
Иве, при нас май коликите се върнаха с пълна сила, ще копуваме Хамомилата, как се дава и колко струва?

Нямам представа, моят е забъркан от личния ми хомеопат и го давам при криза. Нека Саша каже, тя го купува от аптека.

Миленита Блу, пощенската ти кутия е пълна. Ето отговра ми тук:
Защо не се разхождаме заедно тогава????  Rolling Eyes
Да, в 22-ра сме при Младенова - тя е и хомеопат, аз за това я избрах.

Hug

Ох чак сега се приспахме.

Ивонска,

С удоволствие ще се разхождаме заедно, само че ние сме още малки - 2 седмици правим в събота и още не сме излизали, ...а временцето е приказно! нямам и аз търпение да можем вече малко да се разхождаме, още повече имаме си и ние ново ППС!!!  Simple Smile
Д-р Младенова не съм я чувала, мен ме насочиха към д-р Крайселски или д-р Христова в 22-ра. ти доволна ли си от нея? На мен също ми допада това че е хомеопат, аз също н есъм привърженик на това за всяка настинка или кашлица бебето да се тъпче с антибиотици!

# 243
  • София
Milenita, това ми беше единственото съображение, щото повечето докторя скачат на антибиотици за да се презастраховат. Но как да ти я препоръчам, като нямам впечатления в екстремални ситуации?!?

# 244
Вижте това!
Готино е!
http://www.youtube.com/watch?v=HaoJ9r_2fRY&eurl=

Последна редакция: пт, 09 фев 2007, 15:57 от ejkajujka

# 245
Момичета върнахме се.Всичко му е наред с главата на Тоти,даже има повече гънки на мозъка детето-ще го правим професор   bouquet  Ще продължаваме с Неуробекс-а и Ноотрипил-а още да ги пием.Не ни ваксинираха,защото нямаше ваксина за тубеерколоза,а ваксината за Хепатит ни я отложиха за след 2 месеца.Пораснал е с 3 см. и сега е 57 см.,но обезпокоителното е ,че е свалил килограми Sad 3.800/3.900кг. е станал,ама и техниката им е стара.,но и вкъщи го теглих на ел.кантар за възрастни и излиза 3.950кг(с дрехиите-боди и ританки и жилетка).Много се притеснявам откакво е това-яде си нормално,с мерак...може би не ми е хранителна кърмата  newsm78 Доки каза на 21-ви пак да идем само да се теглим-дали наддава.

Миленита
нашия преглед беше заради проблвми при раждането-не разбрах точните наименования на нещата,само ме интересуваше всичко да е Ок.Ние бяхме в мед.център"Сана".

# 246
Напомням ви да гледате предаването "Часът на Милен Цветков" от 17.15 часа, но не знам в колко ще пуснат нашия репортаж. Предаването ще го води Крум Савов и ще е на тема Бейби бума(а на него днес трябваше да му се родят близнаците, но не знам какво е станало). Ние сме бебе Виктория на 17 дни, мама Галя и тати Наско.

Ох и аз не мога да се наспя и все нещо ми възниква когато реша да полегна. Вчера чаках техник, че ни беше спрял интернета, днес имам да гладя и после ще чакам предаването. Снощи добре че беше мъжо, че заспивах права. Той беше на рожден ден и като се прибра пое Вики, че бях много изтощена.

# 247
Мими 81,много се радвам,че при вас нещата с главичката са добре!
На нас също ни препоръчаха да направим ехограф на главичката на бебето,понеже и той е получил родова травма---кефал-хематом,(при вас да не беше същото?),но ни казаха,само ако много се притесняваме.
  Аз чакам да премине гриповия период и ние ще ходим на ехограф,може ли да не се притеснявам,макар,че бебока е съвсем добре(пу-пу-пу!).

# 248
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Мими,радвам се,че Тоти е добре Hug Hug Hug

Ние се прибрахме от първата ни разходка, и Ники още спи newsm44 newsm44 newsm44

Пропуска си едното хапване,ама нека се наспи детето,че и неговата не е лесна - 4 часа да мрънкаш нон стоп Crazy Crazy Crazy

Бях забравила ,колко много майки има в парковете, къде на групички,къде индивидуално, айде,следващата групичка ще си е нашата,ама обещайте ,че няма да говорим само за аките,папкане, и спане,че ми идва в повече......да си говорим за секс,мода,клюки,кой къде-какво-с кой Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 249
И на нас ни казаха , че има някакви хематоми на главичката и че се получавали при раждането, но обикновенно се резорбирали сами. Но все пак ще го водим на изследвания но като направи месец. Нашата баба си замина днеска и сега ще сме си самички  Sick да видим какви ще ги свършим.

# 250
  • София
Уф...
Ходихме на лекар, Дани пак е сополив милия, отидохме при Гергана георгиева в 3-та градска, много ме кефи тая жена/ за сега/. Чисти са му гърдите, може би са му възпалени ушичките, изписа ни капки за нос и за уши и в понеделник ни иска пак при нея, да го прегледа на ново. На всичко отгоре не искаше и стотинка, а не сме записани при нея.  Shocked Дано се оправи мъничето.
После отидохме до хомеопатичната да вземем Хамомилата, 5 лв е, дадох 5 капки преди 1 час, да видим довечера ще се дере ли. Мисля докато се поуспокои преди всяко хранене да давам, нещо не удържам на ревове.  #Cussing out
Магнолия, какви памперси, какви акита?  Laughing Само за мъже ще говорим и то не за нашите законниWhistling
Мими, много се радвам, че Тоти е добре! Браво на детето. Не се притеснявай, ще започне да наддава.Аз казах ли ти, че моята кума е от Асеновград, може да се познавате, тя е 82 набор.

# 251
вижти и това - много е яко
 http://www.dailymotion.com/video/xf9oo_jerome-murat

Мими, радвам се за Тоти  Hug
Уф...
Ходихме на лекар, Дани пак е сополив милия, отидохме при Гергана георгиева в 3-та градска, много ме кефи тая жена/ за сега/. Чисти са му гърдите, може би са му възпалени ушичките, изписа ни капки за нос и за уши и в понеделник ни иска пак при нея, да го прегледа на ново. На всичко отгоре не искаше и стотинка, а не сме записани при нея.  Shocked Дано се оправи мъничето.

Peace и ние ще ходим понеделник

# 252
Гале, ще те гледаме това ми е едно от любимите предавания  Grinning

# 253
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Магнолия, какви памперси, какви акита?  Laughing Само за мъже ще говорим и то не за нашите законниWhistling

А така,ей такива приказки да чувам Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А вие да се оправяте,кажи му на Дани,че в парка има големи мацки за него, да видиш как ще оздравее Laughing Laughing Laughing

Ние пак мрънкаме,след 5 часовото спане и ядене преди малко,започва мрънкащият период #Crazy #Crazy #Crazy

Гале,ще те гледаме душко,кво да те правим,нали си от нашите Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 254
Клеми, по-бързо да се оправя Дани    bouquet

Аз още не съм извеждала Любо на дълга разходка, само на терасата. Днес много мрънка и е все гладен Shocked И как се събужда от скърцането на вратата, какво ще го правя като започне да чува всякакви звуци, на пръсти ще ходя    tiptoe

Абе, хора, вие кога гладите, аз нещо не мога да се организирам и имам един куп дрешки в спалнята 1ironing

Общи условия

Активация на акаунт