Януарчета 2007

• 14 221
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
хи хи,браво - Крум Савов вече е баща на близнаците, и явно момчето се казва като него Крум Савов Mr. Green Да са им живи и здрави и много ,много щастливи  bouquet

# 256
  • София/Варна
mimi_81, такова животно като "нехранителна кърма" НЕМА. Често се случва родените с повечко килца бебета да свалят първия месец. Мъж ми се родил 4850гр. и за месец е паднал до 4000гр.

Ние днес бяхме на първа консултации. Огнян е наддал 800гр., порастнал е с 4,5см. Предписаха ни витамин Д и сега ще се пъна да го мисля как да му ги давам.
Утре се каним да се разхождаме в Южния парк следобед, стига да е хубаво времето Simple Smile.

# 257
Нашата госпожица днес почти не е спала и все на ръцете ми  #Crazy Ужас! Каква беше кротка, а каква стана!
Айде пак ревна  Crazy

# 258
ejkajujka    ne съм сигурна май беше няква подобна диагнозата...
Сега го кърмих и от двете гърди,мъчих се да му дам и АМ но го плюе и реве.Опитах се да се изцедя,но страшно много ме болят гърдите с помпата и само 20мл. му дадох от шише и си го сложих да си цока.
Сега чакам да видя Галето по ТВ.
Клеми незнаех за кумата ти.Сега ще вляза да я видя в албума с булките.Може и да я познавам.

# 259
  • София
Пиша ти на лични, Мими.

# 260
  • София; Дружбето
Айде Гале, сефтоса Викито ефира newsm10  Отивам да приспивам дивака, че до сега гушках, за да ога да гледам тв-то Mr. Green
ПС: Наща заспала докато пиша Crazy отивам да драсна на стената

# 261
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Гале, ама таткото нещо не е убеден ,че той е таткото ,а smile3532 Я един семеен скандал Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Щеркати определено си прилича на него Mr. Green Mr. Green

А ти как блаженно се подсмихваш. и каква нежна съпружеска прегръдка му отправи  на любимият Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 262
EEE,Гале тебе много за малко те дадоха.Той голям майтапчия бил мъжа ти  Joy Хареса ми мисълта"Аз съм бащата според майката".Сигурна ли си ,че е той  Mr. Green

# 263
  • София
Медийните изяви продължават... Laughing

# 264
  • София
Браво на Галина! И да му откъснеш ушите на мъжа ти, че детето било негово според жена му. Айде бе! Ми че тя кожата му е одрала сладураната Виктория! Wink

Аз нямах нет до сега... Абе момичета, татито ни беше отпуск до сега и много ми помагаше, но вече тръгва на работа. Има ли и други мами, които се оправят сами и без баби... Моля ви, дайте ми едно топло рамо да се нарева, защото много ме е страх от самата себе си и как ще се справяме двете с шушона Симона самички. То всичко съм го оттренирала сама - и къпането, и количката си качвам по стълбите сама, даже вчера стигнах сама до пазара и обратно... Обаче такава паника ме е налегнала, не е истина просто!

# 265
  • София; Дружбето
Ним аз утре оставам сама, може да си ревем заедно Mr. Green То свеки само готвеше и простираше, докато аз играех НФС Blush ама пак си е нещо

# 266
  • София
Споко, бе, мацки! Аз се оправям с две, плюс че си взех всичките 5 изпита. Организация му е майката и да ти пука. Mr. Green

# 267
  Ах тази Klemy! newsm10 newsm10 newsm10
  Ним и аз съм сам-самичка  още отначалото!Има доста недостатъци в това,но пък и предимства също!Никой не ти се бърка  никъде,всичко правиш,както ти го решиш,стига да можеш и да ти стигат ръцете дотам където искаш,но ти си силна духом,така че смело напред!
   Галина страхотно изглеждаш по ТВ,друг път не пропускай възможността да се изявиш повече!

# 268
  Хайде,вижте поне това!
http://vbox7.com/play:0157f5fa
   Струва си,наистина!
   Анджелина,покажи това на големия ти син!

# 269
Благодаря момичета.  Hug Радвам се, че сте ни видели макар и за малко  Grinning, аз по принцип мен не исках да ме снимат камо ли да говоря(дар словото в семейството ни е на мъжа ми, все пак той с това си изкарва хляба), за това и стоя малко по-далеч от мъжа ми, ама той искаше да съм до него да не бил вдовец.  newsm47

Общи условия

Активация на акаунт