Януарчета 2007

• 14 233
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ха честита ни медийна изява! Wink

Поздравявам и мама Ива/ive/ на малката Деа, които с радост включвам в списъка ни в новата темичка...
Е, момичета ще се справите, споко! И аз с две се оправям сама, въпрос и на нагласа  Peace
А днес излизахме сефте с количката навън  - каръка Ханс няма асансьор!- не ме питайте с тая тежка количка ... Crazy добре че сме на третия етаж  Rolling Eyes Mr. Green

Мамита, давайте идеи за нови заглавия на темички, предишните ни бяха за очакване...а сега вече сме с бебоци  Party

# 271
  Хайде,вижте поне това!
http://vbox7.com/play:0157f5fa
   Струва си,наистина!
   Анджелина,покажи това на големия ти син!

Момичето пее страхотно, гледаме го с Ники и му хареса Simple Smile

# 272
"Януарски сладки бебчета глас надават у дома."-това е моето предложение.(засега)

# 273
  • София
Галя, убава е момата, много даже!  yes
На Крум да са му живи и здрави бебочествата!  thumbsup Щеше да се разплаче милия...

Да Ви питам: Шош спа като кърт до 20 часа, яде здраво и сега е преял и сънлив - е, кога да му правя масаж????  Angry Правя, когато го къпя, т.е. през ден. Това много ли е лошо? Вие? Как ги мачкате? Да не Ви казвам, че като пищи отчаяно, го претупвам...  Rage То се опъва и размахва крачета, то е чудо памперса да му сложа...

Като Ви слушам как се оправяте сами, косата ми се изправя! Аз, като една световна глезанка, не смятам и да опитвам!!!  Naughty Но се гордея с Вас!  tooth

# 274
  • София
Януари мина вече, плаче в къщи малкото човече

newsm53

# 275
Айде и аз Grinning
Януарчета добрички се разхождат във колички

# 276
  • София; Дружбето
А мойто предложение к'во ся, няма да го уважите, тАй лЕ Crazy

# 277
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Споко бе Ним, ще се оправиш и още как Hug Mr. Green Наистина в организацията му е майката,тъй ще знаеш Mr. Green

Онзи ден си говорим с майка ми, и тя ми разказва как когато съм се родила,брат ми е бил на 3 год., нали съм от Приморско, и с туризъм се занимаваме, та и почиващи е имало в къщи, всичко е перяла на ръка - бебешки,детски,чаршафи на туристите, всяка сутрин ни е къпела двамата, сготвено,изчистено, и в 10 сме били на разходка #Crazy #Crazy #Crazy И всичко това си го е правила сама,баща ми по цял ден на работа Shocked

Туй по повод как ще се оправям с двамата ми младежи,като си тръгне тя, и когато ми каза това, гледах точно ей така Shocked Но,нали съм дъщеря на майка си, ще се оправя,няма начин Mr. Green/ досега се гледахме с Алекс сами,нашият тати все по чужбина/
, и кучето ще си гледам, и фондацията ще си гледам, така,че - въпрос на мотивация и добра организация Mr. Green Mr. Green Mr. Green Важното е да си в добро настроение,да не мрънкаш нон стоп на милият,че ще му писне, и да намираш време и за себе си - и ний душа носим Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Януарчета кресливи и красиви ,правят майките си диви и щастливи Mr. Green Mr. Green Mr. Green - ей тва е моето предложение за тема Crazy

# 278
  • София
Малей, браво на майка ти!

Уф, знам, че ще се справя. Няма къде да ходя. Просто малко ме е страх... Но си права, че е крайно време да спра да мрънкам. От това полза няма. Ма като не мрънкам, ме избива да ям шоколад Crazy

# 279
  • ville de Quebec
Ох, и аз все избягвам да мисля за момента след два месеца, когато майка ми ще си тръгне и най-вероятно ще остана сама и аз..... Вярно, че е организация, ама...... абе хич не се виждам с двамата.... виждам се единия на едната цица, другия на другата и това нон стоп Laughing Та ни готвене, ни чистене, ни пране ще мога да оправям по случая.....

# 280
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Малей, браво на майка ти!

Уф, знам, че ще се справя. Няма къде да ходя. Просто малко ме е страх... Но си права, че е крайно време да спра да мрънкам. От това полза няма. Ма като не мрънкам, ме избива да ям шоколад Crazy

И аз така и викам - браво майко Hug Hug Hug/ не че някой и е благодарил за това де Rolling Eyes/

А за шоколада - не си търси извинение мила, яж си го смело,сега ни се е паднало, това било част от терапията Mr. Green Mr. Green Mr. Green/ днес се заредих с поредната си доза Своге Mr. Green Mr. Green Mr. Green/,само че след време трябва да минем на външна употреба - масаж и маски с шоколад,че ако продължаваме с вътрешната употреба - незнам какво ще правим ,като и на нас ни дойде времето за секс, и когато половинките ни видят натюр Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 281
  • В офиса
Ааа, Ним, по-добре шоколад, отколкото мръкнане. Едното ти вдига ендорфина, пък другото само те прави кисела. Аз сега без помощ се справям в пъти по-добре от с първото, където имах помощници бол, които ни един адекватен съвет не ми даваха.

# 282

Страхотно е! Благодаря за линка.
Както и тези от същия сайт:
http://vbox7.com/play:c22e695a
http://vbox7.com/play:16bcccdc
http://vbox7.com/play:10b01469

А пък онази полка, дето май Ним беше дала линка  newsm78, сещате ли се - дето я помислихме за детска песничка... Чуйте и това:
http://video.google.com/videoplay?docid=1738842995641330414

Приятно!  Simple Smile

# 283
  • Берковица
Направо съм луда....... #Cussing out Мойто зверче не спа цяла нощ. Рев, рев и пак рев. Не знам и аз от каде го извади тоя глас и как издържа горкото. А за мама да не говорим. Гледа като зомби в момента #Crazy. Те такава нощ не бях имала. И не можах да разбера за какво се дере.  newsm78 А за спане днес и дума не може да стане. Чакаме гости /и то не едно/ и трябва да се приготви нещо, че в тая дълбока провинция няма откаде да вземеш нещо готово и да е сносно на вид и вкус. Какво ще се прави не знам. Най-много мама да заспи довечера на масата Mr. Green. Чакам с нетърпение да изгрее малко слънчице и да го метна на терасата - поне там спи като буба и мама ще може да се ослуша.  Hug напълнихме памперса - дано му олекне най-накрая. И като стана дума за аки - вашите бебоци по колко пъти на ден дришат. Ние от снощи преди къпането чак сега акаме. Не знам дали е нормално и дали за това се дра толкоз нощес. newsm78
  newsm10
Януарчета кресливи и красиви ,правят майките си диви и щастливи Mr. Green Mr. Green Mr. Green - ей тва е моето предложение за тема Crazy
[/quote]
Ним ще се оправиш само споко

# 284
Моето дрискаше на всяко хранене, винаги в чистия памоерс Mr. Green, а от вчера 2 пъти, първия аз му помогнах с термометъра, след 10 часа се изака сам и се осра като карпатски вълк Joy, според татко му Mr. Green и от тогава не е акал. А пак се напъва и гледа с едни очи...

Аз вече свикнах да съм сама, у нас е разхвърляно, дрехите не са изгладени - има две купчини, които ще ги омагьосвам с вълшебна пръчица да се гладят и сгъват.
Строявам големия да си оправя леглото, ама той не чува, нещо е оглушал напоследък Whistling
И му е готино, че не му обръщам много внимание напоследък, и играе на компютъра и прави каквото си иска Hug

Общи условия

Активация на акаунт