Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 20 тема

• 70 245
  • 910
  •   1
Отговори
# 315
Именно , защото ги има в сайта. Знам, че не всичко го има във физически магазин, а тези специално не съм мяркала, но и умишлено не съм търсила. Понеже се похвалиха и ми стана любопитно и евентуално бих взела. Харесала съм си два продукта.

# 316
на сайта на лили пише, че ги има само онлайн

# 317
Аз поръчвам от ЗР, в Лили досега във физически магазин не съм виждала.
Иначе, няма да съжалите, прави косата много мека и блестяща, само внимавайте, ако косата ви в фина трябва да слагате по по-малко.

# 318
  • Някъде там
Продуктите на Олиосета съм ги виждала във физически магазин, но не обърнах внимание кои продукти на марката са налични.
Както и продуктите на Лакме и по точно аргановата серия я има във физическите им магазини.
До Box now доставката е безплатна независимо от сумата.

# 319
Аз поръчвам от ЗР, в Лили досега във физически магазин не съм виждала.
Иначе, няма да съжалите, прави косата много мека и блестяща, само внимавайте, ако косата ви в фина трябва да слагате по по-малко.
Фина е. Аз мекота си имам. Искам да не се заплита, да ми  бъде блестяща и на втория ден след миенето. Да е хубава просто.

# 320
За лесно разресване препоръчвам този спрей, бюджетен е и за моята коса също фина и до кръста направо върши чудна работа. Още на влажна коса докато се суша го пръскам и после се реша.

# 321
В момента ползвам точно този шампоан. Спрей имам такъв, обаче е в синята опаковка. Някакъв дали не беше с морски неща или нещо аква... Толкова и го ползвам, като не знам баш какъв е.

# 322
И аз съм взимала други видове от спрея, обаче нямаха такъв ефект, като този. Вече няколко опаковки съм изразходила и ми е нещо като тайната за разплитане на дълга коса. 😀

# 323
  • На черешатааа
Скрит текст:
Моите чупки са малко. Но косата ми е изключително мека и държи много време. Също така и косъма ми е дебел и продуктите за къдрене не я отежняват.
Правя всичко както обикновено- шампоан, маска/балсам, балсам за след отмиване После само добавям крем за къдрици, сресвам добре навсякъде, и после гел за коса и там вече оформям с пръсти и минавам с дифузер. Накрая малко олио по краищата, и всеки ден добавам пак по няколко капки олио в краищата.
Пробвах метода от любопитство и просто понякога искам да дам малко почивка на косата си от пресата и машата.
Щом работи на моята предимно права коса, представям си какво прави за хората с доста чуплива.
Бихте ли споделили кои продукти използвате / линк ,снимка- както би Ви било удобно. Благодаря предварително Flowers Hibiscus

# 324
  • Glasgow
Здравейте. Търся идея за къса прическа, но за по обемно лице. Реших да си отрежа косата утре, много ми липсва късата коса, но вече нямам овал за много къса, заради +килограми. Дали някаква асиметрична е добра идея 🤔

# 325
Не, асимерична не е добра идея. Средно дълга

# 326
Асиметричните къси подстрижки мисля че са прекалено демоде, наистина много лесен начин да се състариш.
Аз харесвам къса коса на кръгло лице, лично на мен много ми липсва  лицето ми да е по- кръгло. Изглежда много младежко и свежо, не се оплаквам че отслабнах, ама сега изкарах една продълговата брадичка с която се чувствам странно.
Снежанка от сериала "Имало едно време" е страхотен пример за кръгло лице и къса коса. Прическата й не е асиметрична, но й стои чудесно, дори и в сезоните където актрисата е бременна и е качила видимо доста кг пак й стоеше страхотно.

# 327
  • Glasgow
На мен точно тази Снежанка ми е антипримерът как стои на кръгло лице, излиза на първи резултати в гугъл винаги🙈 Май ще се откажа и просто ще я оформя, от друга страна през повечето време я нося вързана, което реално пак открива лицето.

# 328
Пусни няколко кичура около лицето като я носиш вързана, и вдигни опашката/ кока нагоре.

# 329
Аз последните 3 г. бях подстригана на черта. Днес бях при друга фризьорка и ме направи на степени. Много ми харесва резултатът. Искам и кичури, но ми обяви цена от около 200 лв и цял ден висене в салона за тази дължина

Не бих дала такива пари, нито имам нерви да клеча цял ден в салон. Става въпрос за дълбока провинция, не някой реномиран салон в столицата или друг голям град. Не съм много наясно с цените, тъй като не се боядисвам, но ми се струва много.Ще си ходя естествена както до сега.

Общи условия

Активация на акаунт