Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 20 тема

• 68 791
  • 910
  •   1
Отговори
# 840
Азара, косата ти само с къна ли е боядисана и ако да, каква ти е естествената коса? Хубав цвят се е получил.
Естествената ми коса е тъмно русо до кестеняво. Къносвах се с тъмен кестен eagles 5-6г, тази пролет оставих да израсте малко и започнах с боя номер 6.66 на expertia мисля беше марката, при фризьор. Този месец се отказах от боята и се къносах със същата марка къна, но цвят бургунди. Разказвам толкова обстойно, защото не е едно нещо случило се на косата ми 😂
На светлината не се вижда, но цвета е червен 😄

# 841
Благодаря Азара. Аз съм средно до тъмно кестенява, естествен цвят. Много искам да си сложа чиста къна,но ме е страх колко червено ще стане и все отлагам. А по всички форуми чета колко добре действа. Сега слагам по 2 малки лъжици къна в седмичната маска и има лек оттенък, може би зимата ще сложа цяло пакетче...

# 842
Благодаря Азара. Аз съм средно до тъмно кестенява, естествен цвят. Много искам да си сложа чиста къна,но ме е страх колко червено ще стане и все отлагам. А по всички форуми чета колко добре действа. Сега слагам по 2 малки лъжици къна в седмичната маска и има лек оттенък, може би зимата ще сложа цяло пакетче...
Каква къна?
Ако говориш за тези на ийгълс едно пакетче е малко по принцип за цяла коса. Не знам другите къни какъв грамаж са обаче.

# 843
Говоря за къна от зоя, имат няколко марки, води се чиста 100% къна.
Иначе до момента съм много доволна от масло от розмарин и мента. Мажа преди миене, като ги разтварям в рициниво или шипково масло. Скалпа ми е спокоен и има доста бърз растеж. А косопад не съм имала от месеци.

# 844
Говоря за къна от зоя, имат няколко марки, води се чиста 100% къна.
Иначе до момента съм много доволна от масло от розмарин и мента. Мажа преди миене, като ги разтварям в рициниво или шипково масло. Скалпа ми е спокоен и има доста бърз растеж. А косопад не съм имала от месеци.
Аа, такава не съм ползвала. Но грубо по мои сметки ми трябват за тази коса около 5-6 пакетчета те са по 10гр ийгълса. Да си направиш сметка просто. Дефакто около 60гр прах. Не знам в каква разфасовка се продава другата.
Не ми се е занимавало с нея, защото доколкото знам трябва да правя разни смесиии.. 😀 за да постигна горе долу желаният цвят. Така поне си смесвам само къната с вода и айде 😂 също знам за йод, че задържал цвета повече, правел го по-интензивен. Масла също съм слагала. Последния път смесих с водата за къна и малко от водата от розмарин.
И за вино четох 😀. Но никога не съм слагала жълтъци и другите му там неща за ядене в къната си ( а и в маска за коса)

# 845
Здравейте,пред дилема съм да сменя ли цвета на косата си и търся всякакви мнения. Руса съм и имам балеаж от доста години,но чуденето ми идва от това,че се появиха и белите коси… и се замислям дали да не я потъмня и да ходя само корените да ми правят. Та търся най-щадящият вариант за изтормозената ми косица.😀

# 846
Щом е почнале да побелява,като я потъмниш,още повече ще си личи.
Избери два тона по-светъл от естествения цвят,по възможност без амонячна боя .

# 847
Здравейте,пред дилема съм да сменя ли цвета на косата си и търся всякакви мнения. Руса съм и имам балеаж от доста години,но чуденето ми идва от това,че се появиха и белите коси… и се замислям дали да не я потъмня и да ходя само корените да ми правят. Та търся най-щадящият вариант за изтормозената ми косица.😀
А какъв ти е естествения цвят?

# 848
Тъмно кестеснява е  по принцип.

# 849
Най-добрите коафьори за София - стара информация, но интересно дали още са актуални?
https://goguide.bg/26155-228-naidobrite-koafyori-i-frizyorski-saloni-v-grada/

# 850
Най-добрите коафьори за София - стара информация, но интересно дали още са актуални?
https://goguide.bg/26155-228-naidobrite-koafyori-i-frizyorski-saloni-v-grada/

Най-добрите защото са си платили за реклама....

# 851
Някой ходил ли е в тези салони? Може ли да дадете мнение от кой салон сте доволни, за София? За себе си търся.

# 852
Не съм ходила в нито един, но съм чувала хвалби за Мърфи и преди да прочета горепосочената статия.

# 853
Специално за Мърфи като гледам какви са косите на инфлуенсърките, които ходят там не бих стъпила.
Само рекламата им е голяма, чела съм негативни мнения и това, което виждам при Ивана Александрова и Полина София, които ходят там определено не ми харесва.

# 854
Не знам кои са инфлуенсърките, аз нямам Инстаграм, Фейсбук или каквато и да е социална мрежа и не се занимавам с такива неща. Чела съм тук, във форума, ако не бъркам, беше в някоя от темите за коси, може би в тази за професионалните продукти. Една мацка хвалеше салона и казваше, че редовно ходи там и е доволна, толкова.

Общи условия

Активация на акаунт