Модни тенденции в прическите и всичко за косата - 20 тема

• 68 797
  • 910
  •   1
Отговори
# 870
Благодаря, Искричка Simple Smile
Ни вопъл, ни стон от сайта 🤷🏻♀
Ще мина да погледна за тази четка. В брошурата миналата седмица имаше на тяхната марка, но нагряваща като преса.
Тази на Ревлон каква е?

# 871
С какви коса сте та такава четка има ефект?

# 872
  • Някъде там
Благодаря, Искричка Simple Smile
Ни вопъл, ни стон от сайта 🤷🏻♀
Ще мина да погледна за тази четка. В брошурата миналата седмица имаше на тяхната марка, но нагряваща като преса.
Тази на Ревлон каква е?
С горещ въздух. Има доста клипчета в YouTube, може да ги погледнеш.

# 873
С какви коса сте та такава четка има ефект?
Моята е средна дължина, сравнително тънък косъм. Имам на Ровента, въртяща, доволна съм. Но ми се иска да подновя с друг модел, надявам се отново да съм доволна.

# 874
Ами на мен сега ми трябва нещо, с което да не си горя чак толкова косата като с преса, скъсих я до раменете следователно ми трябва или права или леко извита навътре да я правя. Какво бихте ми предложили? С обикновена кръгла четка и сешоар се пробвах, дори и като беше по-дълга, не мога и не е моето. По принцип косата ми е права, трудно податлива на обработка😂

# 875
С четка и сешоар изобщо не мога да се справям аз.
Четките с горещ въздух са хубав вариант - аз с такава си извивам краищата и много ми допада резултата. Имам на Ремингтън. Не е въртяща, има няколко приставки.

# 876
  • София
Първо я минавам с четка с горещ въздух - не въртяща се, на Braun. В ежедневието я реша с топла четка Demeliss също, за допълнително приглаждане.

# 877
Идвам да кажа колко съм доволна от ролера за коса.
За всички, които искат едри красиви букли, без да си горят косата, удобно и бързо буквално за пет минути си вземете такава джаджа.
Толкова е удобно и лесно, че няма накъде.
Добавих към поръчка в от Теми и вече два пъти се къдря така.
Получават се точно модерните небрежни завити вълни, супер бързо.
Даже не ги оправям сутрин.
Спя с ролера, сутрин го свалям, прокарвам пръсти и съм с прическа.
Да не говорим,че за няма и пет минути става всичко, а е удобно за спане, все едно нямам нищо на главата.
Направо съм възхитена.
Може и по едри и по-дребни къдрици, според зависи как ги навиваш.
Ненапразно толкова жени са доволни от тези ролери.
Прическата стои до следящи къпане.
Зарязвам всякакви уреди аз. То отдавна съм ги зарязала де.
Толкова естевени, красиви къдрици с нищо друго не съм получавала.
Наистина съм много,много доволна, защото си реших кардинални проблема с оформянето на косата.

# 878
Caroline, за кой ролер говориш?

Аз си бях поръчала от комплектите за къдрене и изобщо нищо не ми се получава с него. Само къдренето с чорапи ми е успешно😅

# 879
Caroline, за кой ролер говориш?

Аз си бях поръчала от комплектите за къдрене и изобщо нищо не ми се получава с него. Само къдренето с чорапи ми е успешно😅
Ето такъв е моят.
Аз мислех, че няма да мога да се оправя, но се оказа изключително лесно.
С чорап никога не съм пробвала.
А аз съм опитала в годините всякакви методи за къдрене и всякакви уреди.
Това е топ.
Маникюристката ми го беше похвалила.
От много време се канех да си взема, даже тука питах в темата.

# 880
Аз имам същия ролер, но абсурд да спя с него, супер неудобно ми е... То си е дебело и не знам как точно става гимнастиката със спането, а искам - някакви съвети? Къдренето с чорапи също ми е много интересно, къде мога да видя как става най-лесно?
Иначе наскоро опитах с колана от халата ми и този път си спах с него, тънък е и не се усеща, но къдриците стават по-ситни и държат повече време. Подкрепям на 100 процента, че с ролера се получават уникални резултати и само за 2-3 часа. Досега съм го ползвала само следобеда и преди лягане го махам, защото не ми е удобен за спане, но на сутринта пак имам хубави къдрици, макар и вече по-небрежни.

# 881
Аз се къдря с шал от години.  Същото е като с ролера.

# 882
Слагате ли някакъв стилизант преди къдренето с ролера? Ако да, бихте ли споделили, моля?
Аз имам ролер, опитах веднъж. Спах с него и на сутринта нямаше нищо, само леки вълни, които паднаха веднага. Косата ми е права...отказах се след първия път. Бих опитала отново, но мисля, че ще ми трябва и пяна или нещо от сорта.

# 883
  • Някъде по Дунава
Дъщеря ми има такъв ролер от Али експрес. В делничните дни се къдри с него и спи така. Доволна е.

# 884
Аз ще подарявам един 'ролер' на момиченце тийн, ама като не съм го пробвала, кажете, става ли за деца?

Общи условия

Активация на акаунт