Честита Баба Марта, Габрово - "Добре дошли и отишли!" - 3

• 15 385
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
  • Габрово
Привет, pomba11
Добре дошла,  wavey  чувствай се като у дома си. И за да имам какво да напиша на първата страничка, може ли да кажеш как се казват дечицата ти, кога са родени. А може и да пишеш от кой квартал сте, при коя лекарка и други такива, дето си говорим тука.  Grinning

# 241
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
kallii удържах си на думата и изчакахме таткото да си дойде. Сега чакаме срещата с бебчо.

# 242
Благодаря ви, много сте мили! newsm03
Имам дъщеричка, която е на 3г. - казва се Ралица и син Христо, който е на 1г.

# 243
добре дошла pomba11   smile3525 smile3525, моето истинско име е ралица и твоята дъшеричка ми е адашка smile3521

# 244
snejko,Даниела е добре,ходи на ясла,вчера са имали тържество за Баба Марта и беше много щастлива,а днес си дойде с картички за 8-ми март-за мама и двете баби.
Нуше,можеш да добавиш на първа страничка Wink,че 19.07.07г.(живот и здраве)ще си имаме бебче.

# 245
dess76, каква хубава новина! Много се радвам  newsm10
 pomba11, добре дошла сред нас!  wavey welcome
Мамчета на мънички бебенца, Вие решавате как да си гледате децата, кое е добре и кое не за тях. В този ред на мисли - изобщо не сте длъжни да се съобразявате стопроцентово с думите на педиатъра (особено за сокчетата). Подозирам, че всички, който сте опрели до момента със сокчетата имете както компютри, така и интернет. Хубаво би било да поразровите за повече инфо относно това, кое, кога, и как се дава на бебенцето. С тези думи неосъждам и неказвам на никого как да си гледа бебето - само исках да Ви обърна внимание върху въпрос, който считам за важен.
Относно "запека" към втория месец на бебето - комай всички бебоци минават през това и аз не съм убедена, че е запек. Особено ако бебето ачка макар и на три дена, но горе-долу същото на вид и гъстота ако. Нормално е и да се напъват - те все още се учат как става тоя номер с изхождането. И Калина мина от там. Отначало се шашках, давах и зор да го прави, когато на мен ми се стори за нужно, чрез различни интервенции като ов. вода и термометър... Радвам се, че не се увлякох.... Постепенно беба сама се регулира и стомахчето и стана съвсем редовно.
Иначе моето бебе расте и става все по-очарователно, игриво и любопитно. Благодарение на някои медицински светила ходим на рехабилитация. Радвам се, че към края на лечебния курс моето буболече е със завиден напредък и няма никакво съмнение, че травмата ще бъде излекувана  newsm44

# 246
  • Габрово
dess76 Честито!  bouquetОбичам такива хубави новини. Hug

pomba11 Добре дошла!  55

Последна редакция: нд, 04 мар 2007, 02:15 от mаvi

# 247
  • Габрово
dess76, Честито! Веднага пиша, разбира се  Grinning Много се радвам за вас, лека бременност  Peace Чудесна разлика ще се получи на дечицата. Аз донякъде съжалявам, че чаках толкова дълго.
Мами, моля да напишете РД на дечицата, че да допълня списъка в началото. А ако ви хрумне нещо друго, подсетете и мен  Grinning

# 248
dess76 Честито!  bouquet и аз Обичам такива хубави новини. Hug
лека Бременост и дано всичко мине без проблеми

ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ , весело изкарване на празника и лека разходка на тези които ще ходят по шипка

Последна редакция: сб, 03 мар 2007, 08:02 от snejko

# 249
mavi  я сега издикламирай какво се прави
до колкото разбрах от моя позната се ходи да се запише в градина Мики Маус и от там се купуват и купоните
носят се 6 бебешки бурката с винт .

я обясни че аз живея на центъра и се чудя дали ако отида с документите в кухнята на центъра,
дали все пак няма да ми я запишат или трябва да се разходя до младост

# 250
Здравейте и от мен!  bouquet
Честит 3-ти март!
Благодаря много за пожеланията и аз се надявам да изкарам лека бременност,но важното е накрая всичко да мине добре и да си имаме здраво бебче!

Нуше,Дидка е родена на 17.09.2004г.Блогодаря ти!  bouquet

snejko,мисля че ще ти се налижи да ходиш до градината "Мики Маус",защото тук на центъра само продаваха купуни и то в определени дни.

mima kalina,радвам се че се оправяте и дано скоро да забравите за травмата.  Peace

Приятни разходки и лек ден на всички!

# 251
Честит празник момичета   bg
Деси страхотна новина, пожелавам ти една лека бременност и сладко бебче на финала Heart Eyes, а малката ще е страхотна  кака Heart Eyes
pomba11 добре дошла и на теб Hug
Нуше ето и нашите:
дъщеричката ми Криси е родена на 26.05.2005г.
синът ми Цеци е роден на 20.08.1996г. (голям батко Wink)

# 252
ние излиаме на разходка лек ден за сега
благодаря за от говора значи ще се разхождам до младост в понеделник Confused

# 253
Хей, здравейте и от мен newsm53!
Честит празник на всички!!!
Моята дъщеричка Ралица е родена на 05.01.2004г., а малкия мъж Христо на 14.12.2005г.
Чудя се дали да излизаме на разходка , защото много е "духовито навън"smile3503
snejko за съжаление наистина трябва да отидеш до младост, защото тук в центъра дават само храната и всеки първи понеделник на новия месец можеш да си купиш купони от тук.

# 254
  • Габрово
snejko,за да се запишеш трябва да отидеш до Мики маус в сряда-само в сряда записват след 9 ч. и да носиш седем бурканчета с винт,нови капачки/продават в търговията/,акт са раждане на детето и 20,40 лв. за 1 лист с купони/24 купона мисля че бяха/.После можеш да си купуваш купони направо от буса 1 път месечно.

Общи условия

Активация на акаунт