За тези, които четат любовни романи № 45

• 63 398
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Да знаеш Misence, че говориш за две различни авторки с еднакви първи имена
Едната е Дъглас -с тройките, Другата е Уорд -без тройки
Smiley
Аз затова една хересвам, една-не. Sweat Smile
Скрит текст:
Голяма шматка съм.

Не знам защо всички се хванаха за тези тройки. Ще каже човек,че нещо кой знае какво.
Не е, ама някак нямам настроение за такива четива. Обикновено вечер релаксирам с книга и ми се иска да се потопя в интересна романтична история. Романтичка съм си по душа. Smile

Цитат
Ще започвам "Забранено привличане".
Ох, главният много ми играеше по нервите, ама не е зле книгата.

# 346
  • В къщурката на хълма на феите
Ако мъжете са трима и жената е една, не е ли четворкаджийска история?? Rolling Eyes

# 347
  • Варна
Ако мъжете са трима и жената е една, не е ли четворкаджийска история?? Rolling Eyes
То единия май ще го ползват само за дефлоратор Laughing

# 348
То единия май ще го ползват само за дефлоратор Laughing
АХАХАХАХАХА майко как се смях! Мерси за готиния коментар!

# 349
  • Бургас
През ноември Сиела ще издават тази книга на Шен https://www.ciela.com/beautiful-graves.html

Тъй като Ел Кенеди вади нова серияэв края на месеца с децата от сериите на Off campus и Бриър започна да пуска родословно дърво.
Скрит текст:

# 350
За читателите на Мегън Марч - новата книга не е като другите, но пък има много много любов ( към семейство, приятели, любим) и прошка. 😁😁😁 Автора има и детска книга за котка сфинкс, мисля.
Просто не очаквайте еротични сцени и пеперлив език. Следващата от поредицата е наименована 'Resurrection".
Ще се замисля дали да я чета.

# 351
  • Бургас
За същата двойка ли ще е следващата книга?
Ако не пише нищо за Клейтън Карас хич няма да и ги чета Wink

# 352
Лина, не успях да намеря информация за кого е следващата, но в тази няма нищо за други герои. Само историята на Маунт.

# 353
Скрит текст:
През ноември Сиела ще издават тази книга на Шен https://www.ciela.com/beautiful-graves.html
Тъй като Ел Кенеди вади нова серияэв края на месеца с децата от сериите на Off campus и Бриър започна да пуска родословно дърво.
Скрит текст:

[/quote]

Значи я очаквам с нетърпение . Дано да са също толкова интересни както първата , а не да са тъпи като ,, Преследването '' . А някой знае ли колко се книгите от тази серия ?
Колин и Съмър направо са се съдрали Smile 5 деца ли имат лелеее Dizzy FaceSatisfied

# 354
  • Бургас
Обявена е само една книга засега -за дъщерята на Гарет и Хана. Сиела също са я писали в предстоящи,но на български ще излезе вероятно догодина.

# 355
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Значи я очаквам с нетърпение . Дано да са също толкова интересни както първата , а не да са тъпи като ,, Преследването '' . А някой знае ли колко се книгите от тази серия ?[/spoiler]
Колин и Съмър направо са се съдрали Smile 5 деца ли имат лелеее Dizzy FaceSatisfied
[/quote]
Огън момиче, в пряк и преносен смисъл. Wink

# 356
Понеже тук в книжарница Хеликон ме познават от персонала и вчера ми изрекламираха една книга Четвърто крило на Ребека Ярос, пък аз взех, че я купих. Сега да ви питам - хубава ли е верно книгата или ще ходя да ги убивам? Grinning

# 357
  • Бургас
не съм я чела,защото е с някакви дракони-мракони,но е с оценка 4,60 в Гудрийдс, явно е добра

Тази на Пенелопи Дългас знаете ли я?
https://www.goodreads.com/book/show/23605463-misconduct

# 358
Понеже тук в книжарница Хеликон ме познават от персонала и вчера ми изрекламираха една книга Четвърто крило на Ребека Ярос, пък аз взех, че я купих. Сега да ви питам - хубава ли е верно книгата или ще ходя да ги убивам? Grinning
Приятелка ми я похвали, но още не съм стигнала до нея.

# 359
На мен много ми хареса "Четвъртото крило", ако си фен на Сара Дж. Маас и този тип книги, вярвам че ще ти хареса. Увлекателна е и въпреки сериозния обем се чете много бързо.

Общи условия

Активация на акаунт